Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

Merginos, pasipasakokit, ką ruošiatės veikti per šventę. Aš noriu kažko naujo, viskas, ką turiu ar randu jau pabodę, bandyta, daryta... Na, nieko nesugalvoju. Gal nors ant kelio užvesit? Gal turit kokių užduotėlių sugalvoję, ar kokių veiklų? Mano galvoje kažkoks jovalas  :unsure:​ ...

Atsakyti
Aš klasėje stengiuosi ilgai neužtrukti, nes pagrindinė- ilgoji dalis būna lauke (apie 45 min ir ilgiau). Tad dar klasėje tiek pat laiko sugaišti, nesinori. Pavargsta vaikai. Ją sutrumpinu iki 20-30 min. Visada seku sutrumpintą pasaką ir duodu papildomą užduotį vaikams, kuri yra susijusi su sekama pasaka. Kol jie atlieka, pasakau pagrindinę informaciją tėvams. Tada su vaikais padarau užduoties užbaigimą ir viskas. Būtinai nusifotografuojame visi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 14 rugpjūčio 2018 - 14:07
Smagu čia vėl užsukti smile.gif Aš šiais metais turėsiu pirmokus smile.gif Trūkt už vadžių vėl iš pradžių smile.gif Ieškau naujos idėjos rugsėjo 1-ąjai,bet manau sugrįšiu prie seno. Skaitysiu E Mieželaičio"Zuikis puikis", Turiu ant palangės iš plokštės išpjautus didelius ir mažus zuikius, uždėsiu kuprinę, kepurę ir t,t. Galėsiu nuotraukas įkelt, jei įdomu. O gal esate darę ir turite scenarijų? Ar idėją? Būtų smagu, jei pasidalintumėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2018 08 11, 20:46)
<p>Sveikos, šiandien atnaujinau mūsų paštų slaptažodžius ir ką tik juos išsiunčiau visoms, kurios jį buvo gavusios iš manęs. Trims narėms to padaryti nepavyko, jų pašto adresai pasenę. Prašau asmenine žinute atnaujinti savo duomenis šias nares: <strong>nengute, klaipedike, ingredb. </strong></p>
<p> </p>
<p><em><strong>mamuke68, </strong>jūsų savo sąraše neradau <strong> verysad.gif</strong></em></p>

laba. Mano pastas pasikeite. Dabar ingabaubliene77@gmail.com

Atsakyti

Naujus raktelius išsiunčiau :)

Atsakyti
[quote=22peliukas22,2018 08 16, 23:06]
<p>Naujus raktelius išsiunčiau smile.gif
</p>
Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, mergaitės  :4u: . Pasidalinkit mintim, ką dovanosite savo mokinukams (jeigu dovanosite) :unsure: ? Aš blaškausi tarp "nebereikia nieko dovanoti, nes ir taip algos ne premjero" ir "ai, ką nors smulkaus...". Ką manote apie tai?

Atsakyti

Mano bus pirmokiukai, tai gal po pieštuką padovanosiu, kad nereiktų skolint :)

Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2018 08 11, 19:46)
<p>Sveikos, šiandien atnaujinau mūsų paštų slaptažodžius ir ką tik juos išsiunčiau visoms, kurios jį buvo gavusios iš manęs. Trims narėms to padaryti nepavyko, jų pašto adresai pasenę. Prašau asmenine žinute atnaujinti savo duomenis šias nares: <strong>nengute, klaipedike, ingredb. </strong></p>
<p> </p>
<p><em><strong>mamuke68, </strong>jūsų savo sąraše neradau <strong> verysad.gif</strong></em></p>

Sveiki, kaip keista ir gaila, juk buvau užsitarnavusi ax.gif Gal kokia klaida atsitiko? tikiuosi nesusipratimas bus atitaisytas. Laukiu raktelių...Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2018 08 16, 22:06)
<p>Naujus raktelius išsiunčiau smile.gif
</p>

2017-08-20 man siuntėte Raktelius, radau savo gmaile smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamuke68: 20 rugpjūčio 2018 - 15:29

Aš irgi dovanosiu po stebuklingą pieštuką. Nusipirkau per išpardavimą iš ,,Senukų", kur rašo keliomis spalvomis. Ir pamoka bus apie pieštukus  :)​ 

Atsakyti