Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

QUOTE(alaizy @ 2018 08 09, 22:52)
smagu,kad pavyksta atsipalaiduoti nuo mokyklis reikalų,,bet jau aš po truputį save pratinu prie darbo minčių,bandžiau pašte ieškiti scenarijaus,o į paštus -neįeinu verysad.gif. kažin,kaip bus toliau? kaip mūsų lobynas?

...sveikos, ir aš neįeinu, jau kaip gaila... Kaip bus? Kaip gauti vėl slaptažodį? - ius?
Atsakyti

Sveikos, šiandien atnaujinau mūsų paštų slaptažodžius ir ką tik juos išsiunčiau visoms, kurios jį buvo gavusios iš manęs. Trims narėms to padaryti nepavyko, jų pašto adresai pasenę. Prašau asmenine žinute atnaujinti savo duomenis šias nares: nengute, klaipedike, ingredb.

mamuke68, jūsų savo sąraše neradau :(

Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2018 08 11, 19:46)
<p>Sveikos, šiandien atnaujinau mūsų paštų slaptažodžius ir ką tik juos išsiunčiau visoms, kurios jį buvo gavusios iš manęs. Trims narėms to padaryti nepavyko, jų pašto adresai pasenę. Prašau asmenine žinute atnaujinti savo duomenis šias nares: <strong>nengute, klaipedike, ingredb. </strong></p>
<p> </p>
<p><em><strong>mamuke68, </strong>jūsų savo sąraše neradau <strong> verysad.gif</strong></em></p>

Širdingas AČIŪ biggrin.gif
Atsakyti
AČIŪ, 22peliuk22, už rūpestėlį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2018 08 11, 19:46)
<p>Sveikos, šiandien atnaujinau mūsų paštų slaptažodžius ir ką tik juos išsiunčiau visoms, kurios jį buvo gavusios iš manęs. Trims narėms to padaryti nepavyko, jų pašto adresai pasenę. Prašau asmenine žinute atnaujinti savo duomenis šias nares: <strong>nengute, klaipedike, ingredb. </strong></p>
<p> </p>
<p><em><strong>mamuke68, </strong>jūsų savo sąraše neradau <strong> verysad.gif</strong></em></p>

Nuoširdi padėka 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Bus smagu pasikuist, nes seniai buvau mirksiukas.gif
Atsakyti

Ačiū už slaptažodžius. :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Ačiū ačiū ačiū peliukui už slaptažodžius  :4u:  :4u:  :4u:  :wub:​ 

Atsakyti
Dėkui Peliukui už rūpestį
Atsakyti
Sveikutės, po truputį sugrįžtančios į šį puikų kampelį, už kurį esame dėkingos peliukui.Ar jau mintimis esate mokykloje? Nors dar savaitėlė atostogų, bet jau po truputį dėlioju scenarijų rugsėjo 3. Neaišku, kaip ir su kokiomis klasėmis dirbsime, nes etatinio įvedimas daug neaiškumų atneš, bet ruoštis reikia. Tikiuosi, kad nuo rugsėjo čia susibėgs ir daugiau mūsų iš facebuko, nes čia smagiau bendrauti.
Atsakyti
Labukas, ačiū peliukui už slaptažodžius, nes labai jau neramu buvo 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Dar atostogauju, bet jau mintys sukasi apie darbą, pasiilgau ir vaikų. Ką žinote apie etatinį apmokėjimą, pasidalinkit, nes pas mus visiška tyla. Tikiuosi, kad ne prieš audrą ax.gif
Atsakyti
Aš jau dėlioju mintis, bandau save įsivaizduot mokykloje. Sunkiai sekasi biggrin.gif
Ką darysiu rugsėjo pirmąją- žinojau jau vasaros pradžioje, nes išėjus atostogaut, sunkiai mintis atitraukiau nuo mokyklos. Dabar belieka tik susidėliot mintis mirksiukas.gif Mūsų šventės bus rugsėjo 1 rolleyes.gif
Dėl etatinio, tai man minėjo, kad algos bus mažesnės unsure.gif Bet aš mąstau, kad kažką ne taip suskaičiavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 13 rugpjūčio 2018 - 21:11