Sveikutės. Pasiilgau ir aš paplepėjimų šiame puslapyje. Smagu, kad po truputį sugrįžtame ten kur ir pradėjome. Aš dar turiu pora savaitėlių atostogų, bet galvoje jau mintys ramybės neduoda dėl rugsėjo pirmosios. Tikiuosi, kad atsilaikysiu ir dar sugebėsiu paatostogauti
</p>
Mano miego režimas atostogų pabaigoj pats apsiverčia Dabar sutrumpėjo iki 6.30-7.00 Pribundu beveik taip, kaip į mokyklą
Aš irgi jau mokyklą sapnuoju . Tik dar ne iš ilgesio... nerimas kutena... pirmokai...
Mano miego režimas ir per atostogas nesikeičia . Kas rytą keliuosi su LTV "Labas rytas" .
Mano miego režimas ir per atostogas nesikeičia . Kas rytą keliuosi su LTV "Labas rytas" .
Man patinka pirmokai. Aišku, sunku, neramu, bet įdomūs, nepažinti
O miego tai tau pavydžiu. Aš ir vėl 6.30 gyva
Sveikutės . Aš jau irgi persijungiu po truputį į darbo režimą, nors pati save tramdau, kad dar iki 22d. reikia ATOSTOGAUTI. Bet kur tu čia atostogausi, kai matai raustančius šermukšnius, mokyklinių prekių muges ir t.t., tai mintys savaime jau vyniojasi apie rugsėjį... Šventė pas mus rugsėjo 3d., nors kam šventė, o kam darbas . Šiemet dirbsiu su trečiokais, šiek tiek atsipūsiu nuo diagnostinių ir standartizuotų testų (nors ir akcentuoja valdžia, kad "čia nieko tokio, mes nieko nesakysim, čia tik pasitikrinimas...", bet vistiek įvairios lentelės, diagramos, lyginimai per posėdžius - nesmagu ).
Prašymukas. Gal kuri turite kokį scenarijų rugsėjo 1, kad būtų kas apie aitvarą, arba kokią pasaką, istoriją, na, žodžiu, kažką įdomaus, pamokančio...?
Ir aš tą patį pamąsčiau. Mano irgi trečiokai
Mokyklą jau užuodžiu Apie rugsėjo pirmosios šventę dar negalvoju. Jokių planų nerašau. Kai jau įkelsiu koją į mokyklą, va tada jau pradėsiu po truputį gyvent mokykla. Pajutau, kad tik nuo liepos vidurio pradėjau atostogaut. Prieš tai niekaip "neatsijungiau" nuo mokyklos
Vaje, o aš visas atostogas miegu tikrai, kaip per atostogas. Žinau, kad bus sunki rytinė adaptacija nuo rugsėjo, bet baika . Nieko dar negalvoju, dar pilnai vyksta draugystė su vasaros gerybėmis
smagu,kad pavyksta atsipalaiduoti nuo mokyklis reikalų,,bet jau aš po truputį save pratinu prie darbo minčių,bandžiau pašte ieškiti scenarijaus,o į paštus -neįeinu . kažin,kaip bus toliau? kaip mūsų lobynas?