Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

Labas, išeinant vasaros atostogų, žinojom, kad m.m. prasidės rugsėjo 1 d. Grįžtam 23 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 07 rugpjūčio 2018 - 09:08
Ką tik radau straipsnį smile.gif
Mokslo metų pradžia rugsėjo 3d.
Vadinasi, gali būt visko ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 07 rugpjūčio 2018 - 10:29
Ir aš jau norėjau šį straipsnį įdėt.
Atsakyti

Sveikutės. Pasiilgau ir aš paplepėjimų šiame puslapyje. Smagu, kad po truputį sugrįžtame ten kur ir pradėjome. Aš dar turiu pora savaitėlių atostogų, bet galvoje jau mintys ramybės neduoda dėl rugsėjo pirmosios. Tikiuosi, kad atsilaikysiu ir dar sugebėsiu paatostogauti :ax:

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2018 08 07, 16:28)
<p>Sveikutės. Pasiilgau ir aš paplepėjimų šiame puslapyje. Smagu, kad po truputį sugrįžtame ten kur ir pradėjome. Aš dar turiu pora savaitėlių atostogų, bet galvoje jau mintys ramybės neduoda dėl rugsėjo pirmosios. Tikiuosi, kad atsilaikysiu ir dar sugebėsiu paatostogauti ax.gif
</p>

Mano miego režimas atostogų pabaigoj pats apsiverčia biggrin.gif Dabar sutrumpėjo iki 6.30-7.00 Pribundu beveik taip, kaip į mokyklą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2018 08 07, 17:28)
Aš dar turiu pora savaitėlių atostogų, bet galvoje jau mintys ramybės neduoda dėl rugsėjo pirmosios. Tikiuosi, kad atsilaikysiu ir dar sugebėsiu paatostogauti ax.gif

Aš irgi jau mokyklą sapnuoju ax.gif . Tik dar ne iš ilgesio... nerimas kutena... pirmokai... bigsmile.gif

QUOTE(zuzanele @ 2018 08 07, 23:05)
Mano miego režimas atostogų pabaigoj pats apsiverčia biggrin.gif Dabar sutrumpėjo iki 6.30-7.00 Pribundu beveik taip, kaip į mokyklą  mirksiukas.gif

Mano miego režimas ir per atostogas nesikeičia 4u.gif . Kas rytą keliuosi su LTV "Labas rytas" g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 08 rugpjūčio 2018 - 15:25
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Aurute @ 2018 08 08, 15:24)
Aš irgi jau mokyklą sapnuoju  ax.gif . Tik dar ne iš ilgesio... nerimas kutena... pirmokai...  bigsmile.gif
Mano miego režimas ir per atostogas nesikeičia  4u.gif . Kas rytą keliuosi su LTV "Labas rytas" g.gif .

Man patinka pirmokai. Aišku, sunku, neramu, bet įdomūs, nepažinti smile.gif

O miego tai tau pavydžiu. Aš ir vėl 6.30 gyva biggrin.gif
Atsakyti

Sveikutės  :4u: . Aš jau irgi persijungiu po truputį į darbo režimą, nors pati save tramdau, kad dar iki 22d. reikia ATOSTOGAUTI. Bet kur tu čia atostogausi, kai matai raustančius šermukšnius, mokyklinių prekių muges ir t.t., tai mintys savaime jau vyniojasi apie rugsėjį... Šventė pas mus rugsėjo 3d., nors kam šventė, o kam darbas  :hmm: . Šiemet dirbsiu su trečiokais, šiek tiek atsipūsiu nuo diagnostinių ir standartizuotų testų (nors ir akcentuoja valdžia, kad "čia nieko tokio, mes nieko nesakysim, čia tik pasitikrinimas...", bet vistiek įvairios lentelės, diagramos, lyginimai per posėdžius - nesmagu  :unsure: ). 

Prašymukas. Gal kuri turite kokį scenarijų rugsėjo 1, kad būtų kas apie aitvarą, arba kokią pasaką, istoriją, na, žodžiu, kažką įdomaus, pamokančio...?

Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2018 08 08, 17:14)
Šiemet dirbsiu su trečiokais, šiek tiek atsipūsiu nuo diagnostinių ir standartizuotų testų (nors ir akcentuoja valdžia, kad "čia nieko tokio, mes nieko nesakysim, čia tik pasitikrinimas...", bet vistiek įvairios lentelės, diagramos, lyginimai per posėdžius - nesmagu  unsure.gif )

drinks_cheers.gif Ir aš tą patį pamąsčiau. Mano irgi trečiokai mirksiukas.gif

Mokyklą jau užuodžiu biggrin.gif Apie rugsėjo pirmosios šventę dar negalvoju. Jokių planų nerašau. Kai jau įkelsiu koją į mokyklą, va tada jau pradėsiu po truputį gyvent mokykla. Pajutau, kad tik nuo liepos vidurio pradėjau atostogaut. Prieš tai niekaip "neatsijungiau" nuo mokyklos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2018 08 08, 16:24)
................
Mano miego režimas ir per atostogas nesikeičia  4u.gif . Kas rytą keliuosi su LTV "Labas rytas" g.gif .

Vaje, o aš visas atostogas miegu tikrai, kaip per atostogas. Žinau, kad bus sunki rytinė adaptacija nuo rugsėjo, bet baika smile.gif. Nieko dar negalvoju, dar pilnai vyksta „draugystė su vasaros gerybėmis“ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2018 08 09, 11:30)
Vaje, o aš visas atostogas miegu tikrai, kaip per atostogas. Žinau, kad bus sunki rytinė adaptacija nuo rugsėjo, bet baika smile.gif. Nieko dar negalvoju, dar pilnai vyksta „draugystė su vasaros gerybėmis“ smile.gif

smagu,kad pavyksta atsipalaiduoti nuo mokyklis reikalų,,bet jau aš po truputį save pratinu prie darbo minčių,bandžiau pašte ieškiti scenarijaus,o į paštus -neįeinu verysad.gif. kažin,kaip bus toliau? kaip mūsų lobynas?
Atsakyti