Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

QUOTE(smilga1972 @ 2018 07 29, 16:54)
<p>Labukas smile.gif</p>
<p>Nokia, kokioje mokykloje apsistojai? Išduok paslaptį  mirksiukas.gif</p>

Pas pati jauniausia ir sauniausia vadova... biggrin.gif
Atsakyti

Super! Na, dėl amžiaus ir šaunumo tai gal galėtume pakonkuruoti, nes mūsiškė labai panaši, o ir labai draugauja su jūsų direktorium  :bigsmile:  :mirksiukas: .

Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2018 08 01, 15:12)
<p>Super! Na, dėl amžiaus ir šaunumo tai gal galėtume pakonkuruoti, nes mūsiškė labai panaši, o ir labai draugauja su jūsų direktorium  bigsmile.gif  mirksiukas.gif .</p>

Super
Atsakyti
Sveikos, malonu, kad dar yra norinčiu bendrauti čia. Rugpjūtis, nors ir karšta, mintys vis dažniau krypsta link mokyklos. Šiemet turėsiu ketvirtokus, noriu kažkokios įspūdingesnės rugsėjo pirmosios, bet galvoje dar tuščia. Ačiū peliukui, kad pasirūpins priėjimu prie pašto.
Atsakyti

puiku,šįmet ir aš turėsiu ketvirtokus...:).

seniai buvau čia užsukusi,apsidžiaugiau,kad dar šis puslapis gyvuoja.

Atsakyti

Sveikos, mergaitės. Kada baigiat atostogaut? Ir kada nutarėt pradėt mokyt: rugsėjo 1 ar rugsėjo 3?

Atsakyti
[quote=Bites Rites,2018 08 06, 09:58]
<p>Sveikos, mergaitės. Kada baigiat atostogaut? Ir kada nutarėt pradėt mokyt: rugsėjo 1 ar rugsėjo 3?</p><p></p>
[/quotei
Į darbą rugpjūčio 29d. Mokslo metų pradžia rugsėjo 3d
Atsakyti
Pas mus mokykloje dar ramu ax.gif . Niekas nieko neskelbia ax.gif . Bet, tikriausiai, visoje šalyje mokslo metų pradžia bus pirmadienį bigsmile.gif . Jau taip yra buvę.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Aurute @ 2018 08 06, 10:36)
Pas mus mokykloje dar ramu ax.gif . Niekas nieko neskelbia ax.gif . Bet, tikriausiai, visoje šalyje mokslo metų pradžia bus pirmadienį bigsmile.gif . Jau taip yra buvę.

O negalės rinktis? Nes mums minėjo, kad rugsėjo pirma bus šeštadienį. Tada manau, gali būt taip, kaip kaim patogiau, nes juk už šias dienas priklausys ir apmokėjimas kitoks rolleyes.gif
Mano atostogos jau baiginėjas, nebe daug liko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2018 08 06, 10:58)
<p>Sveikos, mergaitės. Kada baigiat atostogaut? Ir kada nutarėt pradėt mokyt: rugsėjo 1 ar rugsėjo 3?</p><p></p>

4u.gif wub.gif Sveikos. Mums jau birželio pabaigoje atėjo raštas iš savivaldybės, kad daugumos pageidavimu rugsėjo 1 šventė bus pirmadienį. Atostogos baigsis 23 dieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2018 08 07, 08:14)
O negalės rinktis? Nes mums minėjo, kad rugsėjo pirma bus šeštadienį. Tada manau, gali būt taip, kaip kaim patogiau, nes juk už šias dienas priklausys ir apmokėjimas kitoks  rolleyes.gif

Gal ir galės. Čia tik mano smprotavimai. unsure.gif
Atsakyti

Mes irgi dirbsim nuo rugsėjo 3, nes 1 d. nieks dvigubai nemokės, skirtų tik laisvą dieną per vaikų atostogas. Man į darbą 22, tai atostogų paskutines dienas pradėsiu skaičiuot :) 

Atsakyti