Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

QUOTE(smilga99 @ 2017 05 04, 20:33)
Testas labai sunkus. Konsultavomės po taisymų su matematikos mokytojomis, tai ta užduotis, kur iš grafiko reikia nustatyti duomenis 5-6 klasės lygio.....O ir termometrų realiame gyvenime su minusiniais skaičiais nėra....
kai kure uždaviniai - olipimpiadiniai..., neaišku, ko jie iš tų vaikų nori......Negi niekas neklaus mokytojų nuomonės.....Kažkokia nesąmonė......

Taip buvo ir olimpiadinių uždavinių. Gaila mokinių su programomis. Gaila ir tų, kurie sunkiai suprasdavo, bet atkakliai ir stropiai matematikos mokėsi keturis metus. Jau pabaigoj ir aikštesnio lygio uždavinius įveikdavo. O šiandien po testo sėdėjo pritilę, pasimetę. Kažkokia beprasmybė
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2017 05 04, 18:36)
<p>Gal galite pasakyti, kiek galima buvo surinkti taškų antrokų matematikos teste?
</p>

40.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2017 05 04, 17:05)
Labutis, sveika prisijungus. Testas manau net lb sudėtingas. Nelabai primena tuos testus, kuriuos darėm pagal Rudelienēs standartizuotus ar iš senú standartizuotų. Buvo pagal TIMS užduotis ir kitokių, tik no tokių, ko mokēmės. Pamačius uždavinius aš nusivyliau sudarytojais testų. Gal rezultatai ir bus kažkokie. Bet nemyli mūsų vaikų. Oi, nemyli. Nebenoriu prie tokios mokyklos prisidėti. unsure.gif

Sunkus buvo teksto suvokimas, pasaulio pažinimas, nu bet šiandien kai pamačiau matematikos užduotis-žadą užtraukė. Kažkas baisaus. Kam to reikia? Mano vaikai silpnučiai, be motyvacijos, jei kas kokį lašą jos turėjo, praras visiems laikams rezultatus pamatę.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2017 05 04, 21:47)
Sunkus buvo teksto suvokimas, pasaulio pažinimas, nu bet šiandien kai pamačiau matematikos užduotis-žadą užtraukė. Kažkas baisaus. Kam to reikia? Mano vaikai silpnučiai, be motyvacijos, jei kas kokį lašą jos turėjo, praras visiems laikams rezultatus pamatę.

Pritariu. Ir vaikai su programom daugių daugiausia galėjo keturis taškus iš 40 surinkt. Nes jie neskaito ilgų išvedžiojimų. Pradžioje tik trys užduotėlės buvo skirtos jiems. Ir jei suklydo skaičiuodami, tai ir tuos taškus prarado. Ketvirta su termometru, ką jie galėjo užrašyt, buvo pačiam gale, kažin ar iki to uždavinio prisikapstė.
Atsakyti
Sveikos, antrokų matematikos testas irgi susirodė na, toks kaip čia pasakius... Vien užduočių gausa... Maniškių iš 19 rašė 12, tai vienas daugiausiai surinko 36 taškus, mažiausias rezultatas 23.
Atsakyti
QUOTE(Triušis @ 2017 05 04, 22:31)
Sveikos, antrokų matematikos testas irgi susirodė na, toks kaip čia pasakius... Vien užduočių gausa... Maniškių iš 19 rašė 12, tai vienas daugiausiai surinko 36 taškus, mažiausias rezultatas 23.

Tai rezultatas lb geras! O kodėl tiek daug nerašė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 04 gegužės 2017 - 20:33
Visiškai sutinku, mergaitės, su jumis. Ir dėl vaikų su programomis, ir dėl visų mokinių motyvacijos. Kai mano ketvirtokai grįžo po testo į klasę, iš vieno mokinuko sakinio supratau, kad testas nebuvo normalus. Kai rašydavome praėjusių metų testus, vaikai, kad ir silpni, stengdavosi viską atlikti. Šį kartą mokinukas pasakė: "Aš pusės užduočių net nemėginau spręsti". Štai tau motyvacija, apie kurią taip garsiai kalbama.
Atsakyti
Labukas, pagaliau baigėsi testų ,,pragaras". Nuo įtampos baigia nukvakt ir vaikai, ir tėvai, ir aš. Mano antrokai parašė gan gerai, tikrai esu patenkinta, bet šiaip paėmus, tai antrokams apimtys per didelės. Reikėjo pratęsti laiką, vos spėjo. Ketvirtokų taisiau pasaulio paž., manau nebuvo lengva, o su matematika - tragedija. Girdėjau, kad ir šeštokams šiemet buvo daug sunkesnės užduotys.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2017 05 04, 21:32)
Tai rezultatas lb geras! O kodėl tiek daug nerašė?

Nežinau, kažkoks virusas įsisuko, 7 serga, aš ir pati vaikštau tokia ant ribos...
Atsakyti
Viga, antrokėliams ir taip laikas buvo ilgesnis - 55 min. Ir jų neužteko, kad teko pratęsti? Mūsų antrokiukai spėdavo, jiems pusės pamokos užtekdavo biggrin.gif . Tik matematiką ilgiau sprendė.
Atsakyti
Sveikutės,
Įdomu, kada bus testų lentelės, kiek taškų kokiam lygiui priklauso. Antrokų manau, kad nebus tokių lentelių, tai jau mokytojai spręsti.
Atsakyti

Ninkute, gal pameni kaip prieš metus su antrokais buvo? Ar jie kaip ketvirtokai gavo lapus su diagramom?

Atsakyti