Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

QUOTE(ninkute @ 2018 07 11, 22:15)
Labai liūdna, kad čia mažai kas iš mūsų besilanko. visos diskusijos facebuke, bet labai norėtųsi, kad čia vėl sugrįžtume. Gal peliukas pagelbės dėl slaptažodžio.

Sveiko, grižtam grįžtam po truputuką. Įsibėgėsim.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2018 07 11, 23:15)
Labai liūdna, kad čia mažai kas iš mūsų besilanko. visos diskusijos facebuke, bet labai norėtųsi, kad čia vėl sugrįžtume. Gal peliukas pagelbės dėl slaptažodžio.

Vasara, atostogos, pagyvėjimas bus rugpjūčio pabaigoj smile.gif
Atsakyti
Laba dienele, merginos 4u.gif

Labai pasiilgau pasiplepėjimų čia, bet gegužės menuo buvo toks įtemptas, kad net paskaityt nebuvo kada doh.gif .

Išleidau ketvirtokus bigsmile.gif . Ruošiuosi pirmokams ax.gif . Ir kaip visuomet, liepos vidury jau pradedu galvot apie kitus metus, mokinių sutikimą wub.gif

Labai gaila, kad nebegalima įeit į paštą. Tikėsimės, kad įkūrėja sutvarkys, kai pailsės... Atostogos vis tik... unsure.gif
Atsakyti

Sveikos. Atostogos, visos turėtumėme mėgautis poilsiu, bet ne .... vis apie darbus mintys sukasi.

Retai aš čia užsuku. Atnaujintas supermamų forumas, man kažkodėl nelimpa :(

Atklydusi čia radau info, kad pakeistas antro pašto slaptažodis. Pašniukštinėjau, ogi tikrai. Žinau tik tiek, kad ši persona iš Marijampolės.

Informuoju, kad pakeičiau visų trijų paštų slaptažodžius. Praėjus kuriam laikui pakeisiu dar kartą ir atsiųsiu visom, kurios esate slaptažodžio turėtojų sąraše. Prašau pakentėkite šiek tiek.

Atsakyti
Sveikos!
QUOTE(22peliukas22 @ 2018 07 21, 20:09)
<p>Sveikos. Atostogos, visos turėtumėme mėgautis poilsiu, bet ne .... vis apie darbus mintys sukasi.
</p><p>Retai aš čia užsuku. Atnaujintas supermamų forumas, man kažkodėl nelimpa verysad.gif

Ir aš reta viešnia. Kažkodėl ne tas ir viskas. Nors ir naudojuos senąja supermamų versija, bet kažkas ne taip. Nebėra tos dvasios, kur anksčiau vyravo, o gal, kad dauguma išsilakstėm į facebooko grupes ir čia apleidom? Gal rudeniop atsigausim, sugužėsim ir vėl, kaip senais laikais, plepėsim smile.gif
To labai norėčiau visoms palinkėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 21 liepos 2018 - 20:35
QUOTE(22peliukas22 @ 2018 07 21, 21:09)
Retai aš čia užsuku. Atnaujintas supermamų forumas, man kažkodėl nelimpa verysad.gif
Atklydusi čia radau info, kad pakeistas antro pašto slaptažodis. Pašniukštinėjau, ogi tikrai. Žinau tik tiek, kad ši persona iš Marijampolės.
Informuoju, kad pakeičiau visų trijų paštų slaptažodžius. Praėjus kuriam laikui pakeisiu dar kartą ir atsiųsiu visom, kurios esate slaptažodžio turėtojų sąraše. Prašau pakentėkite šiek tiek.

AČIŪ, peliuk, už rūpestėlį su paštu ir slaptažodžiais.

QUOTE(zuzanele @ 2018 07 21, 21:35)
Ir aš reta viešnia. Kažkodėl ne tas ir viskas. Nors ir naudojuos senąja supermamų versija, bet kažkas ne taip. Nebėra tos dvasios, kur anksčiau vyravo, o gal, kad dauguma išsilakstėm į facebooko grupes ir čia apleidom? Gal rudeniop atsigausim, sugužėsim ir vėl, kaip senais laikais, plepėsim smile.gif
To labai norėčiau visoms palinkėti  mirksiukas.gif

Ir man nauja versija nelimpa... Bet vis vien bendravimas čia geriau negu FB. Rudeniop bus pagyvėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2018 07 13, 23:28)
Vasara, atostogos, pagyvėjimas bus rugpjūčio pabaigoj smile.gif

Tikrai, vasara tokia nuostabi. Senniai toios šiumos nebuvo. Mėgaujamės. Po žolinių, manau, bus gyvas mūsų forunas, nes čia labai artimi džiaugsmai ir tos pačios bėdos. o dabar ilsimės, konservuojam ir tiesiog tinginiaujam smile.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad peliukas padarys tvarką smile.gif O dabar dar pasidžiaukim atostogom. Ir aš turėsiu pirmokus, truputį nelaukiu tos sunkios pradžios, kai viskas vėl nuo nulio... O ir hiperaktyvių vaikų nemažai ateina.....
Atsakyti
Sveikutės, labai jau būtų smagu, jei nuo rugsėjo vėl čia sugrįžtume. Labai viliuosi, kad taip bus. Bent jau mes esančios neišsibėgiokim į facebuką. O peliukui nuoširdus ačiū už rūpestį dėl slaptažodžių.Lauksim su nekantrumu slaptažodžių ir nuoširdaus bendravimo visų, kaip ir anksčiau būdavo smile.gif Čia ir su džiaugsmais ir su rūpesčiais gyvendavome draugiškai.
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2018 07 25, 06:26)
Ir aš turėsiu pirmokus, truputį nelaukiu tos sunkios pradžios, kai viskas vėl nuo nulio... O ir hiperaktyvių vaikų nemažai ateina.....

Labai su nerimu laukiu pirmokų mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip smagu jau vis galvojate apie naujus mokslo metus... Aš pakeičiau irgi darbo vietą: iš rajono išėjau į miestą. Gausiu pirmokus, bus veiklos. Dar magistrinį parašyti reikia...Lauksim naujų slaptažodžių
Atsakyti

Labukas :)

Nokia, kokioje mokykloje apsistojai? Išduok paslaptį  :mirksiukas:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 29 liepos 2018 - 15:55