Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

Sveikos, nors senokai aš čia, bet niekaip neatgaminu kas kūrė paštus. Gal šiaip kas pakeitė slaptažodį, tai tegu dabar grąžina seną ir viskas, nemanau, kad prisipažins, jei tai ne pašto kūrėja.
Atsakyti
Man atrodo, kad peliukas atsiųsdavo naujus slaptažodžius
Atsakyti

Sveikos. Turbūt jau visos per pirmą savaitę atostogų truputį atsipūtėte. Manau, kad rudeniop dažniau susirinksim pakalbėti. Čia geriau negu feisbuke :) .

O dėl splaptažodžio tai čia labai įdomiai gaunas....Gal prisimenat kuriai maždaug metais mums į paštus siuntė.... Reikėtų paieškoti ir surastumėm.

Atsakyti

Sveiki,

man siuntė slaptažodį peliukas. Geriausia būtų, kad kas pakeitė, dabar atstatytų į seną visoms žinomą, nes sukūrus naują visoms išsiuntinėti, peliukas sugaištų daug laiko...

Atsakyti
Sveikutės.
Slaptažodžius siuntė peliukas. Kažkas ką nors pridirbo. Reikia peliuko pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2018 07 02, 22:01)
Sveikutės.
Slaptažodžius siuntė peliukas. Kažkas ką nors pridirbo. Reikia peliuko pagalbos.

Gal peliukas gali pagelbėti?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kiek žinau, jau seniai slaptažodis pakeistas ir į tą paštą neįeinam. O kas tai padarė- neaišku unsure.gif
Atsakyti

Ir niekas neprisipažins. Jau taip yra buvę... Gaila, kad mūsų pokalbiai pritilę, labai retai lankomės, tai sunku dabar sugaudyti šeimininkes. Tikėkimės, kad problema išsispręs  :unsure:​ ...

Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2018 07 04, 19:25)
<p>Ir niekas neprisipažins. Jau taip yra buvę... Gaila, kad mūsų pokalbiai pritilę, labai retai lankomės, tai sunku dabar sugaudyti šeimininkes. Tikėkimės, kad problema išsispręs  unsure.gif​ ...</p>

O pakeisti slaptažodį gal galima. Juk jei savo pašto pamiršti tai pasikeiti
Atsakyti

Aš su gmail nelabai draugauju, mano asmeninis per hotmail, tai šiek tiek skiriasi. Kažin, ar nereikės per kažką patvirtinti, kaip pvz. telefono nr.  :hmm: . Už tai geriausia būtų, kad tai padarytų tas, kas sukūrė ar turi visus šeimininko leidimus  :unsure:​ .

Atsakyti

Taip, reikia patvirtinti per telefoną arba per el. paštą. Tą gali padaryti tik tas, kas sukūrė... arba tas kas sugebėjo pakeisti....  :hmm:​ 

Atsakyti
Labai liūdna, kad čia mažai kas iš mūsų besilanko. visos diskusijos facebuke, bet labai norėtųsi, kad čia vėl sugrįžtume. Gal peliukas pagelbės dėl slaptažodžio.
Atsakyti