Sveiki,
aš taip pat norėčiau gauti antrojo pašto slaptažodį. Neleidžia ir man prisijungti.
Gal kuri turite skanuotą ekonomikos knygą "Pasirinkimų šalis" - 2 dalį. Aš pirmą turiu galėsiu nuskanuoti...
O gal turite ekonomikos planą?
Sveikutės, mergytės
Grįžau pas jus paplepėti, nes senokai buvau užsukusi ... Vis per tuos darbus darbelius... Na, jau lyg ir turėčiau atostogauti, bet kur tau , kolegės išreiškė pasitikėjimą mano persona ir išrinko į metodinės grupės pirmininkės postą, tai vis dar dirbu (atostogų metu), dalyvauju bendruose metodinės tarybos susirinkimuose ir t.t. Niekaip negaliu atsipalaiduoti, vis dar pikta, suirzusi, nervinga, įsitempusi ir jau bloga nuo visko. Mokslo metai ilgtėja nenormaliai, nepamokinių dienų daugėja, visokių reikalavimų kalnai ir kalneliai, o atlyginimas tai vargiai bus didesnis (kad tik nesumažėtų)...
Na va, pabėdavojau, o dabar paklausiu . Gal jūsų mokyklose yra kokia forma, tinkama pradinukų asmeninės pažangos fiksavimui? Norėjau pasižiūrėti mūsų pašte, bet aptikau, kad antrasis neįleidžia. Ir čia ne tik manęs, bet ir kitų. Tai būtų gerai sužinoti tą naują slaptažodį. Ar čia vėl, kaip kažkada jau buvę, kažkas tyčia taip padarė ar jūsų sutarimu pakeista?
Sveikos, mergaitės, jau kaip visų pasiilgau.... Kažkodėl man į el. paštą nebeateidavo priminimai iš supermamų puslapio, maniau, kad nei viena neberašot...
Pagaliau atostogos! Buvo sunkūs metai - ketvirtokus mokiau, tai darbų darbelių netrūko. Per tą laiką ir močiute tapau
Bebriuk, sveikatėlės tau ir tavo lėliukui!
Dėl pašto slaptažodžio reiktų parašyt jo kūrėjai žinutę. Tik reikia prisimint, kas tuos paštus kūrė Lyg ir peliukas?
Labukas , aš irgi mąstau, kas čia buvo pašto šeimininkė, bet taip ir nebeatgaminu... Kažin, ar peliukas, ji gal tik naujus namučius paruošdavo . Kita vertus, jau taip seniai čia mes nutilom, kad sunku ką ir beatsiminti ...
Merginos, gal kuri atsimenat pašto įkūrėją?
Lygtai smilga1972 buvo, bet bijau apsirikti
Oi ne, tikrai ne aš
Kažkaip pamąsčiau, ar ne Snaudale? Arba LialiaPo?