Sakykite, kurį paštą naudojate? Man neleidžia įeiti į antrą paštą, gal kas nors keitėsi? Su pirmu paštu viskas tvarkoje. Labai domintų šių metų Kengūros užduotys, gal kartais.... a.ž.
Sveiki,
aš turiu tik gamtos kengūros užduotis...
Gal kas turite edukacinius paketus iš Pradinukas.lt?
Aš galėčiau pasidalyti šių metų 3klasės...
Sveikos, išgyvenom prieš mėnesį, buvo reikalų, tikrai buvo sunki ir įtempta savaitė, rezultatų dar nesulaukėm, tai nežinia...Į akis šypsosi ir gražiai kalba, geranoriški visi, bet dirba savo darbą. Daugiausia buvo po dvi pamokas, kažkaip į paskutines nėjo, pagrinde lietuvių ir matematika, atėjo į klasės val., būrelių neaplankė. Aš kaip suprantu nori jie paprastumo, šiuolaikiškumo, kad klasėje vyrautų geri santykiai, klasės aplinka pritaikyta ugdymui, žinoma įsi-vertinimas, diferencijavimas, bet ne tik silpnų mokinių, bet ir gabių. Tik va kol neturim išnagrinėję ataskaitos sunku ką pasakyti...Matysim kaip tas mūsų pamokas bus įvertinę...
Perku tuos paketus ir aš, bet irgi dauguma turiu 3kl. O kokių jums reikia?
Kažkur pabėgo visos mūsų pradinukės...
ar ruošiatės standartizuotiems testams?
Oi kaip praverstu 3 klasei... gal kažkas tiktų mokslo metų pabaigai?
Gal reikėtu persikelti į fb? Mes su nėštukėm jau 3m auginam ten savo mažylius!
Sveikos esamos ir būsimos mamytės! tikiuosi čia pataikiau
Esu 4k psichologijos studentė, rašau antrą kursinį darbą ir man labai reikalinga pedagogu pagalba ir išsakyta nuomonė. Kursinio tema apie pedagogų saivijautos darbe ir saviveiksmingumo sąsajas. Norint atlikti tyrimą reikia, kad klausimyną užpildytų bent 30 mokytojų. Mielos mamytės, žinau, kad esate tikrai užsiėmusios, bet galbūt, kai turėsite bent truputį laiko galėtumėte atsakyti į anketos klausimus? Būčiau Jums begalo dėkinga! Anketa visiškai konfidenciali.
Saulėtos Jums dienos!
Nuoroda į klausimyną: www.manoapklausa.lt/apklausa/1007802746/
Aš turiu antros klasės paketus, galėsiu įkelti į paštą, Tik, kad antras paštas neatsidaro
Bandysiu siųsti į pirmą paštą, jeigu leis.
Papildyta:
</p><p><span style="background-color:rgb(0,132,255);"></span>
</p><p><span style="background-color:rgb(0,132,255);">Saulėtos Jums dienos!</span>
<span style="background-color:rgb(0,132,255);">Nuoroda į klausimyną: </span><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.manoapklausa.lt/apklausa/1007802746/'>www.manoapklausa.lt/apklausa/1007802746/</a></p>
Jau atsakiau
<p>aš turiu tik gamtos kengūros užduotis...</p>
<p>Gal kas turite edukacinius paketus iš Pradinukas.lt?</p>
<p>Aš galėčiau pasidalyti šių metų 3klasės...</p>
Išsiunčiau į pirmą paštą 2 klasės.