Teko būti šimtadienyje. Dovanėlių jokių nenešiau. 11 - okai darė įrašus su įvairių mokytojų palinkėjimais. Tai rodė įrašus ir tiesiogiai kalbėti nereikėjo... Labai gerai. )
QUOTE(domassss @ 2018 02 22, 21:14)
<p>Teko būti šimtadienyje. Dovanėlių jokių nenešiau. 11 - okai darė įrašus su įvairių mokytojų palinkėjimais. Tai rodė įrašus ir tiesiogiai kalbėti nereikėjo... Labai gerai. )</p>
Pasisekė O man teks
Sveiki,
Kaip tylu čia... Ryt gamtos kengūra. Įmečiau užduotis, gal kam pravers...
Sveikutės, čia tylu jau kuris laikas. Jau pradėjau mąstyti, kad kažkur kitur pradinukės nukeliavo, į kitą forumą, nes taip tylu pas mus nebūdavo. Gal visos užsiėmę įvairiais darbais. Gamtos kengūroje nedalyvaujame, bet užduotis peržvelgti smalsu. O matematikos Kengūroje dalyvaujame ir tas užduotis labai būtų smalsu pažiūrėti, gal būtų tokia išankstinė galimybė. Gerų darbų.
Aš galvoju, kad visos nukeliavo į Facebook-o erdvę... nes tokios tylos nebūdavo...
Sveikutes, siandien ieskojau sokvadoveliai puslapio... neberandu... nesupratau, kur jis dingo?
Mokamai ar nemokamai? Kas mokės už mokslus? Kažkada aš papildomai baigiau logopedijos studijas, bet man padengė išlaidas už mokslą savivaldybė (aš neturėjau dar 40 metų...). Kartu mokėsi 50 metų ir jai taip pat padengė visas išlaidas. Mokslas nekainavo. Tada sakyčiau verta. O jei už savo pinigus... pagalvočiau. O kokį darbą dirbtumėte besimokydama?
Mokamai ar nemokamai? Kas mokės už mokslus? Kažkada aš papildomai baigiau logopedijos studijas, bet man padengė išlaidas už mokslą savivaldybė (aš neturėjau dar 40 metų...). Kartu mokėsi 50 metų ir jai taip pat padengė visas išlaidas. Mokslas nekainavo. Tada sakyčiau verta. O jei už savo pinigus... pagalvočiau. O kokį darbą dirbtumėte besimokydama?
Aišku norėčiau gauti VF. Mokėti už mokslus nesinorėtų. Dirbčiau mokyt. asistente.