Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

Turiu prašymą: gal kas turite popierinių lėlyčių, rūbų trafaretus. Norėčiau aprengti jas tautiniais rūbais. Ruošiuosi atvirai pamokai... Gal yra kokiame pašte, jei galite priminkite. Būčiau labai dėkinga...

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Pagyvėjimas bigsmile.gif
QUOTE(naminukė @ 2018 01 15, 23:40)
Dar norėjau pasiteirauti, ar pas jus mokyklose yra kameros. Pas mus jos stebi visus koridorius, sporto salę, aktų salę... Kažkaip labai savotiškai visos mokytojos jaučiamės. Nors nieks iki šiol nepiknaudžiavo, bet dabar visos itin uoliai budime, itin laiku pradedam pamokas, ir šiaip visos įsitempusios, nes visada stebimos...  unsure.gif

Pas mus yra kameros ir lauke, ir kiekviename aukšte. Mums tai patinka, galėtų būt jų ir daugiau, ir sporto salėje, nes ne viską sužiūrėsi, kad ir budėdamas. Ne visi ir kampai juk nufilmuojami. Ne kartą teko pasinaudot jų pagalba ir spręst situacijas, kuriose vaikai jautėsi teisūs, o tėvams turėjome įrodymus mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos, gal kas turite 3-4 kl. pangea uždavinyną.

Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2018 01 17, 00:20)
Sveikos 4u.gif Pagyvėjimas  bigsmile.gif

Pas mus yra kameros ir lauke, ir kiekviename aukšte. Mums tai patinka, galėtų būt jų ir daugiau, ir sporto salėje, nes ne viską sužiūrėsi, kad ir budėdamas. Ne visi ir kampai juk nufilmuojami. Ne kartą teko pasinaudot jų pagalba ir spręst situacijas, kuriose vaikai jautėsi teisūs, o tėvams turėjome įrodymus  mirksiukas.gif

Na, gal tada į naudą. Gal priprasim smile.gif
Atsakyti
Gal kuri esate pildę paraišką erasmus ka1? Noriu konsultacijos. Nesvarbu kuriais metais tai darę. Arba gal turitę pavyzdį?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2018 01 19, 18:12)
Gal kuri esate pildę paraišką erasmus ka1?  Noriu konsultacijos. Nesvarbu kuriais metais tai darę. Arba gal turitę pavyzdį?

Rašiau projektą tris metus iš eilės. Šiemet vykdom finansuotą. Kokie klausimai?
Atsakyti
Sveikutės, gal žinote kada bus paskelbtas konkursas Rašom 2018. Ar šiais metais jau nebus vykdomas?
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2018 01 20, 00:01)
Rašiau projektą tris metus iš eilės. Šiemet vykdom finansuotą. Kokie klausimai?

Ir man labai įdomu būtų...vis paskaitinėju, o nuo ko reikia pradėti, nieko nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,

Gal kas turit ,,Vieversio" 3 kl. muzikai CD?  Labai reikėtų...

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2018 02 10, 23:41)
<p>Sveikos,</p><p></p><p>Gal kas turit ,,Vieversio" 3 kl. muzikai CD?  Labai reikėtų...</p><p></p><p></p>

Turiu, galiu pasidalinti.
Atsakyti

Sveikos. Gal kuri esate gavę kvietimą į vaiko raidos centrą dėl tarpžynybinio pasitarimo? Mano vienas mokinukas buvo tiriamas ir mokykla gavo dokumentą, kuriame prašo, jog atvykčiau į tokį vat pasitarimą. Kyla klausimas, ar čia normalu ir visada taip būna, ar kažkas ne taip? Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte savo ar kolegių patyrimu.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Esu pakviesta į Širmatdienį. Gal teko kam būt? Ką kalbėjot? Ar nešėt kokių dovanėlių? Man neteko dar būti tokioje šventėje. Visada buvau kviečiama į Paskutinį skambutį. unsure.gif
Atsakyti