Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

Gal galetumet pasidalint savo patirtimi kaip skatinate gera elgesi pamoku metu. Galvoju gal yra kokia programele/zaidimas koks kur galima fiksuoti elgesi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowie @ 2017 11 06, 20:50)
Gal galetumet pasidalint savo patirtimi kaip skatinate gera elgesi pamoku metu. Galvoju gal yra kokia programele/zaidimas koks kur galima fiksuoti elgesi?  4u.gif

Gal apie Class Dojo kalbi? Pasidomek, man labai patknka

Atsakyti
Sveikos, gal kuri „po ranka“ turite 3 klasės pupos mokytojo knygos e varianta lapkričio mėnesiui? Labai reikia.
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2017 11 07, 00:40)
Gal apie Class Dojo kalbi? Pasidomek, man labai patknka

Aciu! Sio ir ieskojau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowie @ 2017 11 06, 20:50)
Gal galetumet pasidalint savo patirtimi kaip skatinate gera elgesi pamoku metu. Galvoju gal yra kokia programele/zaidimas koks kur galima fiksuoti elgesi?  4u.gif

Man padėjo 1-oje klasėje drausmės lapas,pakabintas ant durų. Baigę pamokas vaikai pasižymėdavo, kaip elgėsi tą dieną pamokų ir pertraukų metu: žalia-puikiai, geltona-gavo 3 ir daugiau pastabų už trukdymą dirbti kitiems, raudona -mušasi. Atėję tėvai pasiimti, matydavo savo vaiko elgesį, o ir namuose užtekdavo paklausti, kokią spalvą gavo. Mano tėvams tai tiko ir patiko. 2 ir 3-oje klasėse turėjau class dojo. Taip pat puikiai veikė. Vaikai noriai budėjo klasėje, padėdavo draugams, nes buvo įvertinimai "Puikiai budi", "Pagalba kitiems" ir t.t Dabar 4 klasėje nebeturiu jokios elgesio kontrolės programos, nes liko tik pavieniai atvejai, su kuriais dirbu individualiai.
Atsakyti
Sveikos,
ar jūsų mokyklose jau vyko Olweus? Gal kas galėtų pasidalinti užsiėmimų pateiktimis?
Atsakyti

Laba,

dėkoju visoms atsakius apie konsultacijas :)

Atsakyti
...mielos kolegės, kaip Jums sekasi įvaldyti tą ...vajezau pamokos pradžios skelbimą ir t.t. stebėtojams stebint pamoką? Tikslas, uždavinys, pamokos dalys ir t.t. Kaip TAI tobulai Jūs darote, gal brūkštelėtumėt. Vaje, kaip paprotintumėt mane... Jau labai būtų ačiū 4u.gif
Atsakyti

Sveikos,

Kaip tylu čia...

Pasidalinau pašte advento kalendoriumi. Geros advento pradžios... :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos,

Kaip tylu čia...

Pasidalinau pašte advento kalendoriumi. Geros advento pradžios... :rolleyes:​ 

Atsakyti

:4u:Tikrai tylu, ramu...

Tikriausiai visos ruošiasi kalėdinėms šventėms. Į paštą nusiunčiau dainelę - man ji negirdėta ir nauja. Gal kam pravers ruošiant programėlę.(su žodžiais ir fonogramą :))

Atsakyti
Sveikutės,
Kažkaip labai jau ramu pasidarė mūsų plepučių kampelyje, nes gal prapuolę darbuose ir kalėdiniuose pasiruošimuose. Kažkaip jau su laiku labai prasilenkiu, nes kalėdinis vaidinimas ne už kalnų, o dar kiek kitokių darbų: Adventas, įvairi veikla ir t.t. Gal galite pasakyti, kodėl neleidžia prisijungti į antrą paštą, ar jums nėra tokių bėdų? Su pirmu paštu viskas gerai, o į antrą neleidžia.
Atsakyti