Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

O kur nusiųstos tos kortelės :B kažkaip sudominot, gal man irgi pabandyt su kortelėm :hmm: 

Atsakyti

Dėl tėvų tai tikrai pritariu. Problemos ne su vaikais, o tėvais.  :blink: 

Atsakyti

O ką daryti su tais, kurie net spausdintinių raidžių nepažįsta ir namuose tėvai su vaikais iš vis nedirba.

Man irgi patinka tos skaitymo kortelės. Turiu visas įsilaminavusi. Dauguma vaikų labai noriai, aktyviai skaito, o kitiems - nė bumbum. :(

Atsakyti

O kur nusiųstos tos kortelės :B kažkaip sudominot, gal man irgi pabandyt su kortelėm :hmm:

Kortelės yra pašte Nr. 2.

Atsakyti
Sveikos, kreipiuosi iš nevilties, kaip sudominti vaikus skaityti knygas? Nesinori nei bausnių, nei šiaip jokios prievartos. Nežinau ką daryti, man dar taip nebuvo, kad trečiokų net V. Račicko knygom nesudominčiau. Beje, pirmoj ir antroj skaitė, medžius ohoho kokius ,,užauginom".
Ir dar prašymėlis - gal kuri turite pradinių metodinio veiklos planą? Būčiau dėkinga.

/
Atsakyti
Sveikos,

gal žinot, ar yra Rakto testų 3 klasei vertinimo instrukcijos ir kur jų ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2017 10 15, 10:06)
<p>Jei is musu tarpo yra pradinukiu is Vakaru Luetuvos, kvieciu dalyvauti ism magistranturos svietimos lyderystes studijose. Tikrai rekomenduoju</p>

Įdomi Vilniaus krašto mokytojų nuomonė apie šias studijas, jie jau pradėjo .Atsiliepkit clap.gifAš labai norėčiau,bet mano kalba-vokiečių angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti

As mokausi, kas domina?

Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2017 10 15, 22:13)
O kur nusiųstos tos kortelės cool.gif kažkaip sudominot, gal man irgi pabandyt su kortelėm hmm.gif

Man to kortelės labai pasiteisino. Bet tu, daivajazz, kol kas palaik, kol auditas baigsis.
laukiu tavo skambučio po audito.

Beje, ar yra ieškančių darbo Klaipėdoje?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 17 spalio 2017 - 22:41
QUOTE(NOKIA @ 2017 10 17, 21:12)
<p>As mokausi, kas domina?</p>

Ar sunku papulti? Sudomino, bet mūsų krašto priėmimas kitais metais. Kaip čia nepražiopsot?
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2017 10 17, 23:58)
Ar sunku papulti? Sudomino, bet mūsų krašto priėmimas kitais metais. Kaip čia nepražiopsot?

Svarbu motyvacinis pokalbis. Atranka buvo 4 i viena vieta. Jei kas domins, rasykit i a.z
Atsakyti

Dabar nieko naujo nedarysiu. Po atostogų kažką reiks galvoti.

Būtinai paskambinsiu :) 

O pas mus irgi laisvinasi viena vieta :ax: 

Atsakyti