Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

Labukas,

Gal kuri turite rudenėlio šventės scenarijų ar naujesnių minčių ir galėtumėte įkelti į paštą. Būčiau labai dėkinga

Atsakyti

Sveikos, kolegės, po pertraukos grįžus prieš klasę, taip įsisukau į darbus, kad nepastebėjau, kaip pralėkė rugsėjis. Gal kuri dirbate su Vaivorykštės vadovėliais? Sunki mano klasė (turėjau gauti 4tokus, bet paskutinę minutę gavau 2okus), 3 vaikai su spec. poreikiais, vieną padėjėją jau turiu, greičiausiai turėsiu ir antrą. Bet nelabai isivaizduoju, kaip reikės dirbti, su dviem padėjėjom. 

Atsakyti

Kreipiuosi į dirbančias su EDUKA dienynu.

Kaip jums pastangų vertinimas "Moku", "Dar reikia pasimokyti", "Nemoku"? Ar galima šiomis frazėmis vertinti pastangas? Mums labiausiai tiko pirmas variantas "Labai stengiasi", "Stengiasi" ir t.t. Parašiau savo nuomonę edienyno komandai, bet negaunu jokio atsakymo. Gal bendromis jėgomis galėtume pajudinti "ledkalnį" ?

Atsakyti

Laba,

vėl klausiu...

šiemet mokykloje pirmą kartą skyrė valandas konsultacijoms. kaip ir kur jas fiksuojate?

Atsakyti

Jau kelinti metai vietoj rudenėlio šventės darome integruotą dieną. Visos pradinukų klasės (mūsų maža mokykla) kartu stengiamės linksmai praleisti dieną. Organizuojame sportines estafetes (surinkti į pintinę bulves, pernešti į kitą vietą, išrūšiuoti daržoves, šokuoti maišuose ir pan.), miname mįsles (apie rudens gėrybes), dainuojame daineles, kuriame puokštes, vyksta rudens gėrybių paroda, gaminame darbelius iš gamtinės medžiagos, ar kuriame mozaikas, vaišinamės sultimis, obuoliais ir pan. Mokytojoms daug darbo, bet vaikams smagu būna :)

Atsakyti

"Leliuko mama" Jeigu nepamiršiu, paklausiu kolegių darbe

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GORGONE: 05 spalio 2017 - 07:54
Sveikos, kolegės! Su mūsų švente! Kantrybės, sveikatos, kūrybinių minčių!

QUOTE(1aviada @ 2017 10 04, 17:09)
<p>Kreipiuosi į dirbančias su EDUKA dienynu.</p><p>Kaip jums pastangų vertinimas "Moku", "Dar reikia pasimokyti", "Nemoku"? Ar galima šiomis frazėmis vertinti pastangas? Mums labiausiai tiko pirmas variantas "Labai stengiasi", "Stengiasi" ir t.t. Parašiau savo nuomonę edienyno komandai, bet negaunu jokio atsakymo. Gal bendromis jėgomis galėtume pajudinti "ledkalnį" ?</p>

Aš jau supratau,kad įklimpom giliai. Jei vieną galą taiso, tai kitas galas stringa... Norėdama pildyti dienyną, kas kartą turėčiau jungtis kaip tėvas ir žiūrėti ką matau, o ko ne... Užkniso juodai bash.gif Antras mėnuo, o galo nesimato... Stringa, tėvai nepasijungia, neveikia kaip reikiant, ką suvedi, to tėvai nemato, jei ką patobulina, ką suvedei, pusiau išsitrina. Tenka atstatinėt iš naujo. Jau tokio neišbaigto "produkto" neteko sutikti... Jei šiemet ištempsim, tai kitais metais tikrai neimsim... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2017 10 04, 18:27)
</p><p>vėl klausiu...</p><p>šiemet mokykloje pirmą kartą skyrė valandas konsultacijoms. kaip ir kur jas fiksuojate?</p>

Mes jau porą metų turim konsultacijas. Jokio žurnalo nepildo. Tik pavaduotoją reikia informuot, kuriom dinos ir kurią pamoką konsultuojam. Mokytojų kambary kabo konsultacijų tvarkaraštis.
Atsakyti

Laba,

vėl klausiu...

šiemet mokykloje pirmą kartą skyrė valandas konsultacijoms. kaip ir kur jas fiksuojate?

Pas mus administracija sudaro tvarkaraštį, kuris kabo mokytojų kambaryje. Mokiniai yra informuoti, kada kurių mokytojų vyksta konsultacinės valandos. Nieko nepildo.

Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2017 10 05, 22:59)
Sveikos, kolegės! Su mūsų švente! Kantrybės, sveikatos, kūrybinių minčių!
Aš jau supratau,kad įklimpom giliai. Jei vieną galą taiso, tai kitas galas stringa... Norėdama pildyti dienyną, kas kartą turėčiau jungtis kaip tėvas ir žiūrėti ką matau, o ko ne... Užkniso juodai bash.gif Antras mėnuo, o galo nesimato... Stringa, tėvai nepasijungia, neveikia kaip reikiant, ką suvedi, to tėvai nemato, jei ką patobulina, ką suvedei, pusiau išsitrina. Tenka atstatinėt iš naujo. Jau tokio neišbaigto "produkto" neteko sutikti... Jei šiemet ištempsim, tai kitais metais tikrai neimsim...  unsure.gif

biggrin.gif
Sveikos, kolegos. Į forumą užsuku beveik kasdien, bet dažniausiai kaip svečias. Pamačius Zuzanėlės žinutę apie Eduką, neiškenčiau ir aš išsakyti savo nuomonę. Pritariu 110%Zuzanėlei. Išsakytos visos mintys ir problemos. O aš jau buvau save nurašius, kaip pačią didžiausią nevykėlę. O dar kai reikia pildyti 3jungtines klases, patikėkit, apninka tokia neviltis. O dar kai surašai viską, viskas visai arba pusiau dingsta ir nežinai ką tėvai mato, ką vaikai mato. Per 42 metus tokio streso nesu patyrusi, nu nebent išorės auditas:)smile.gifsmile.gif. Labiausiai tai gailo tiek sugaišto laiko... O gal čia tik man juodom spalvom taip viskas matosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 08 spalio 2017 - 12:36
QUOTE(leliuko_mama @ 2017 10 04, 18:27)
<p>Laba,
</p><p>vėl klausiu...</p><p>šiemet mokykloje pirmą kartą skyrė valandas konsultacijoms. kaip ir kur jas fiksuojate?</p>

Pas mus buvo užvesti konsultacijų lapai: dalykas, tema, vaiko vardas, pavardė,mokytojas ir berods laikas jei pamenu. Dabar tokių konsultacijų nebeturime.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(staben @ 2017 10 08, 12:35)
biggrin.gif
Sveikos, kolegos. Į forumą užsuku beveik kasdien, bet dažniausiai kaip svečias. Pamačius Zuzanėlės žinutę apie Eduką, neiškenčiau ir aš išsakyti savo nuomonę. Pritariu 110%Zuzanėlei. Išsakytos visos mintys ir problemos. O aš jau buvau save nurašius, kaip pačią didžiausią nevykėlę. O dar kai reikia pildyti 3jungtines klases, patikėkit, apninka tokia neviltis. O dar kai surašai viską, viskas visai arba pusiau dingsta ir nežinai ką tėvai mato, ką vaikai mato. Per 42 metus tokio streso nesu patyrusi, nu nebent išorės auditas:)smile.gifsmile.gif. Labiausiai tai gailo tiek sugaišto laiko... O gal čia tik man juodom spalvom taip viskas matosi...

Man net auditas tokio streso nesukėlė unsure.gif
Pritariu, gaila laiko. Vis esame "glostomi" pažadais: dar mėnesis- tą sutvarkysim, dar iki naujų metų tą sutvarkysim.... Ir taip be galo... Bet visko reikia čia ir dabar unsure.gif Esam tokie nei pagauti, nei paleisti, nei bėgt, nei rėkt, nei grįžt prie buvusio dienyno, nei keliaut su šituo. Aišku, paskutiniu metu jau aprimo aistros, nes pagaliau... pagaliau tik dabar - spalio mėnesį sugebėjom susitvarkyt tėvų prisijungimus (nors vis dar yra tėvų nepasijungiančių, kad ir kiek vis naujų prisijungimų bedalintum...) O kur visa kita? Kiekvieną paspaudimą darant reikia instrukcijos doh.gif O pradžioj viskas atrodė taip gražu unsure.gif
Esam bandomieji triušiai, kurie įkėlėm koją ir skęstam, vis bandomės kapstytis, bet be tų, kas kūrė ir vis dar tobulina dienyną, neišsikapanojam... blink.gif
Atsakyti