Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

Sveikutės. Aš irgi nebeturiu laiko, planai laukia. O knygą galima atsisiųsti, aš atsisiunčiau. 

Atsakyti
Aš turiu charakteristikos rašymo reikalavimus. Labai lengva pagal juos rašyti. Nusiunčiu į 2 paštą.
Atsakyti
Sveikos!

gal kas turite dailės, kūno kultūros ir matematikos (pagal Kiseliovą) savaitinius planus? jei galit brūkštelkit ir pašto prisijungimo duomenis.

Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona23 @ 2017 09 09, 15:06)
Sveikos!

gal kas turite dailės, kūno kultūros ir matematikos (pagal Kiseliovą) savaitinius planus? jei galit brūkštelkit ir pašto prisijungimo duomenis.

Būčiau dėkinga  4u.gif

Labas smile.gif Va taip paprastai imti ir brūkštelti prisijungimus blink.gif lotuliukas.gif ? Prieš tai reikia pasiskaityti mūsų taisykles ir visa tai nusipelnyti mirksiukas.gif . Aš čia nepiktai, tiesiog pas mus yra susitarimai, kurių laikomės mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2017 09 09, 19:15)
Labas smile.gif Va taip paprastai imti ir brūkštelti prisijungimus  blink.gif  lotuliukas.gif ? Prieš tai reikia pasiskaityti mūsų taisykles ir visa tai nusipelnyti  mirksiukas.gif . Aš čia nepiktai, tiesiog pas mus yra susitarimai, kurių laikomės  mirksiukas.gif  4u.gif

...ir man ilgokai laukt reikejo, niekas nebrukstelejo biggrin.gif
Kilo toks klausimas- ar reikalaujate atsistoti prie suolu po skambucio, ar sveikinates choru rytais kaip anais laikais? Ar po skambucio sedasi i suolus ir ok.

Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2017 09 09, 21:00)
Kilo toks klausimas- ar reikalaujate atsistoti prie suolu po skambucio, ar sveikinates choru rytais kaip anais laikais? Ar po skambucio sedasi i suolus ir ok.

Po skambučio atsistoja prie suolų ir sveikinamės prieš pirmą pamoką, o prieš kitas pamokas tik atsistoja, nes kitaip visai nebereaguos ir kai valdžia įeis į pamoką.
Atsakyti
Prieš pirmą pmoką atsistoja, pasisveikiname, tada sėdas. Daugiau nereikalauju po skambučio atsistot, nebent ateina svečiai smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(tigruole @ 2017 09 08, 20:59)
<p>Sveikutės. Aš irgi nebeturiu laiko, planai laukia. O knygą galima atsisiųsti, aš atsisiunčiau. </p>

O ką ten reikia kur paspaust? Aš nerandu kaip atsisiųsti unsure.gif

QUOTE(mamuke68 @ 2017 09 09, 20:00)

Aš prieš pamokas visada liepiu atsistot, pasisveikinam ir sėdamės. Prieš kitas pamokas ir visada atsistojam. Vaikams sakau, taip aš matau, ar visi pasiruošę pamokai, ar niekas neieško kuprinėse vis dar. Jie žino, kad iki atsistojimo turi būt pasiruošę pamokai. O jei kas per pertrauką užsižaidė, visi laukiam kol pasiruoš. Bet tada ir vaikai pasako, kad greičiau, reikėjo per pertrauką. O ir vaikui pačiam nesmagu, kad jo visa klasė laukia. Tai, galiu sakyt, nepasiruošimo pamokai- tik pavieniai atvejai mirksiukas.gif
Anksčiau nereikalavau atsistoti, rezultatas- ne visi pasiruošdavo pamokai, man atėjus į pamoką dar ruošdavosi. Jokio dėmesio, jei ateidavo kas iš mokytojų ar valdžios. Taip pat negalėdavome kartu pradėti dirbti, nes vis dar kas ko ieško.. Nebuvo atsakomybės prieš draugus unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, labas rytas, kažkada klausiau, vėl norėčiau paprašyti - mankštos video - atlieka lyg ir japoniukė, linksma mankšta prieš pamokas...Pašte kažkuriame buvau radus - nerandu... gal kuri atsisiuntusi turit/ Pakartokit, labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba, ar kuri darotės 3 kl. lietuvių k. ilgalaikį planą pagal atnaujintą lietuvių kalbos programą.
UPC yra, bet neatnaujinta...
http://www.upc.smm.l...indinis/planai/

Gal kas žinote kur ieškoti ar turite labai prašyčiau pasidalinti. ax.gif
Atsakyti
labukas.
Programą galiu atsiųsti, parašyk savo el. paštą.
darbe praeitą savaitę mes jau gavom knygas - atnaujinta lietuvių k. programa pradinėm klasėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga99 @ 2017 09 10, 13:10)
labukas.
Programą galiu atsiųsti, parašyk savo el. paštą.
darbe praeitą savaitę mes jau gavom knygas - atnaujinta lietuvių k. programa pradinėm klasėm 4u.gif

Atnaujintos programos nereikia, ji yra internete, bet reikia ilgalaikio plano rolleyes.gif
Atsakyti