Sveikos
QUOTE(tigruole @ 2017 09 08, 20:59)
<p>Sveikutės. Aš irgi nebeturiu laiko, planai laukia. O knygą galima atsisiųsti, aš atsisiunčiau. </p>
O ką ten reikia kur paspaust? Aš nerandu kaip atsisiųsti
QUOTE(mamuke68 @ 2017 09 09, 20:00)
...ir man ilgokai laukt reikejo, niekas nebrukstelejo
Kilo toks klausimas- ar reikalaujate atsistoti prie suolu po skambucio, ar sveikinates choru rytais kaip anais laikais? Ar po skambucio sedasi i suolus ir ok.
Aš prieš pamokas visada liepiu atsistot, pasisveikinam ir sėdamės. Prieš kitas pamokas ir visada atsistojam. Vaikams sakau, taip aš matau, ar visi pasiruošę pamokai, ar niekas neieško kuprinėse vis dar. Jie žino, kad iki atsistojimo turi būt pasiruošę pamokai. O jei kas per pertrauką užsižaidė, visi laukiam kol pasiruoš. Bet tada ir vaikai pasako, kad greičiau, reikėjo per pertrauką. O ir vaikui pačiam nesmagu, kad jo visa klasė laukia. Tai, galiu sakyt, nepasiruošimo pamokai- tik pavieniai atvejai
Anksčiau nereikalavau atsistoti, rezultatas- ne visi pasiruošdavo pamokai, man atėjus į pamoką dar ruošdavosi. Jokio dėmesio, jei ateidavo kas iš mokytojų ar valdžios. Taip pat negalėdavome kartu pradėti dirbti, nes vis dar kas ko ieško.. Nebuvo atsakomybės prieš draugus