Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

Ir aš...norėčiau trečiokų planų...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kara117: 06 rugsėjo 2017 - 18:12

laba,

reikia, labai (čia aš apie trečiokų planus...) ;)

prapuolus buvau, bandau sugrįžti... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 06 rugsėjo 2017 - 18:26

rašykit, kokių dalykų reikia. Turiu pagal Riešutą, BALČYTĮ, O LIETUVIŲ PUPĄ SU ŠALTINIU JUNGIAU. AR KITŲ DALYKŲ IRGI REIKIA? - DAILĖ, ŠOKIS, KŪNO KULT.

TAI GAL MAN Į BENDRĄ PAŠTĄ KELT?

Atsakyti
QUOTE(smilga99 @ 2017 09 06, 19:39)
<p>rašykit, kokių dalykų reikia. Turiu pagal Riešutą, BALČYTĮ, O LIETUVIŲ PUPĄ SU ŠALTINIU JUNGIAU. AR KITŲ DALYKŲ IRGI REIKIA? - DAILĖ, ŠOKIS, KŪNO KULT.</p><p>TAI GAL MAN Į BENDRĄ PAŠTĄ KELT?</p>

...kelk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Išsiunčiau į 2 paštą. Naudokitės į sveikatą. Vis darbo nors valandžiuke mažiau. :4u: 

o jūs gal galit klasės charakteristikos pavyzdžiu pasidalint :D​ 

Atsakyti
Sveikos, matau jau visos įsivažiuojam. Aš taip pat turėsiu elektronines pratybas, šiemet pirkom. Pernai vaikai jau išbandė, visiems patiko, gerai, kad yra diferencijuota pagal lygius ir galima grąžinti vaikui ištaisyti klaidas. Turim ir ,,Taip" 2 kl. vadovėlį, gaila, kad mokytojo knyga tik elektroninė EDUKOJ, man patogiau popierinis variantas. O gal kuri sugalvojot kaip atsisiųsti?
Atsakyti

Ačiū labai už planus. 

Charakteristikos pavyzdėlį nusiunčiau į a.ž.

Atsakyti
QUOTE(smilga99 @ 2017 09 06, 19:56)
<p>Išsiunčiau į 2 paštą. Naudokitės į sveikatą. Vis darbo nors valandžiuke mažiau. 4u.gif </p><p>o jūs gal galit klasės charakteristikos pavyzdžiu pasidalint biggrin.gif​ </p>

Ačiū už planus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Charakteristikos pvz. siunčiu į paštą.
Atsakyti
...labas, gal kuri netyčia smile.gif turit 2 klasės TAIP planus? mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba,

o gal kuri turit individualaus plano grįžusiam iš užsienio 3 kl. mokiniui pavyzdį? kalba su akcentu, supranta, su skaitymu sunkiai, su rašymu tragedija... pirmą kartą toks mokinys mokykloj

Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2017 09 07, 22:09)
<p>Laba,</p><p>o gal kuri turit individualaus plano grįžusiam iš užsienio 3 kl. mokiniui pavyzdį? kalba su akcentu, supranta, su skaitymu sunkiai, su rašymu tragedija... pirmą kartą toks mokinys mokykloj</p>

O čia tai jau tikrai nelinksma. Ir ką su tokiu mokiniu veikti pamokoje? Jam turi būti individualus mokymas, pakol gebės kažką pasiekti. Neteko susidurti su tokiu dalyku ir jokio planelio neturiu, nepagelbėsiu.
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2017 09 07, 17:18)
...labas, gal kuri netyčia  smile.gif turit 2 klasės TAIP planus? mirksiukas.gif

Labukas, yra edukoj, galima atsisiųst ir atsispausdint.
Nusiunčiau į 2 paštą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viga: 08 rugsėjo 2017 - 19:12