Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

QUOTE(smilga1972 @ 2017 09 05, 19:49)
Mergaitės, mokytojų knygas galite rasti edukoje  mirksiukas.gif . Prie vadovėlių komplekte yra tikrai  mirksiukas.gif

Edukos neužsisakę. Gal kas turit nusikopinę? Kad ir po vieną lapą.

Beje, o kiek kainuoja Eduka? unsure.gif
Atsakyti

3 Pupos mokytojo knygą išsiunčiau į 2 paštą

Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2017 09 05, 20:55)
Edukos neužsisakę. Gal kas turit nusikopinę? Kad ir po vieną lapą.

Beje, o kiek kainuoja Eduka? unsure.gif

NEKAINUOJA. Visus metus dykai. Tikrai
Atsakyti

Sveikutės.

Visos jau po truputį kimbame į darbus.Pradžia sunki. :hmm: Užbaigiau teminius trečiokams. Gal kuriai reikia - rašykit.

Atsakyti

Sveikutės.

Visos jau po truputį kimbame į darbus.Pradžia sunki. :hmm: Užbaigiau teminius trečiokams. Gal kuriai reikia - rašykit.

Atsakyti

Man...... :huh2: 

Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2017 09 05, 21:08)
NEKAINUOJA. Visus metus dykai. Tikrai

Reiks pabandyt pasijungt. Pernai mes naudojomės, bet mums vadybininkė kalbėjo apie pirkimą.
Atsakyti
Šiemet Eduka dar nemokamai. Baigiau ir aš planą....ketvirtokams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga99 @ 2017 09 05, 21:11)
<p>Sveikutės.</p><p>Visos jau po truputį kimbame į darbus.Pradžia sunki. hmm.gif Užbaigiau teminius trečiokams. Gal kuriai reikia - rašykit.</p>

jeigu pagal Šok seriją, tai mielai žvilgtelčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2017 09 05, 19:42)
<p>Na va, ir aš bandau sugrįžti į save. Šiandien pirma diena su pirmokais iki galo. Tai dabar kaip ufonautas, tik nežinau iš kurios planetos blink.gif </p><p>Gvadalupe, nežinau kaip ir rašyt - prisikalbėjau. Pasirodo turiu dalinamąją medžiagą ir pratybas, o mokytojo knygos neturiu. Vien žo, apgavau. Soryyyyy huh.gif​ </p>

Viskas gerai, gauta!
Ačiū, kolegės 4u.gif
Atsakyti
Labas, mokytojos 4u.gif Gal kuri turite planą 1 klasei Kiseliovų atnaujintą (3 knygos) matematiką? Būtų didžiulis ačiū 4u.gif
Atsakyti

Ir aš...

Atsakyti