Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

QUOTE(Bites Rites @ 2017 09 03, 14:17)
Labas, kolegės smile.gif Sveikinimai jau išseko, laikas kibti į darbus smile.gif  Ketvirtokės, ar jau išsirinkot pratybas? Mes šiemet užsisakėm liet.k., pas.paž. ir mat. testus (pagal standartizuotus)

Aš lygiai taip pat šiemet imu tik tai ką nurodėte, nebesisakėm nei Pupos nei Riešuto....Dabar tik rūpestis dėl planų lietuvių kalbai pagal atnaujintas programas. Gal jau kas turit ??????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nonele: 04 rugsėjo 2017 - 17:15
QUOTE(GORGONE @ 2017 09 03, 19:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="smilga1972" data-cid="71783612" data-time="1504454426"><div><p>Tai tinka ir Ivanovo sena, pradžiai bus gerai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tada ryt įkelsiu kažkiek paštan. Svarbiausia nepamiršti, kryžiuką reikia ant kaktos nusipiešt:))))
</p>

Labutis smile.gif Jau atsirado edukoj kūno kultūros vadovėlis, mokytojo knyga ir planas. Ačiū už pagalbą ir rūpestį ;)
Atsakyti
Aš pirkau Pupos ir Riešuto pratybas. Tėvai taip norėjo.
Bet pernai trečiokai tai pilnai spėjo atlikt ir popierines Pupos, Riešuto, ir elektronines.
Atsakyti

Taip. mes dirbam pagal ŠOK  :)

Esam šalia ir mielai užbėgčiau, tik problemėlė tame, kad kai baigiu darbą pačios ir mokykloj neberasiu :huh2:

Telefono neberandu, jei ką - į až. Bent susiskambinsim :rolleyes:​ 

Ups, visai nesusikalbu su nauja SM versija. Va kas daros kai nerašai žinučių. Čia aš atsakiau į Aurutes žinutę :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 04 rugsėjo 2017 - 19:43
Daivajazz, vis tiek buvai suprasta, kad atsakei.

Man irgi nepatinka ta naujoji versija.

8 675 10745
Atsakyti
Sveikutės,
paštuose nerandu "Pupos" mokytojo knygos III kl.1 dalies
Gal jos ten net nebuvo? unsure.gif
Turit? Pagelbėtumėt?
Ačiū
Atsakyti

Sveikutės,
Gal jos ten net nebuvo? unsure.gif
Turit? Pagelbėtumėt?
Ačiū

Jei iki rytdienos niekas neatsius rasyk. Kazkam is musu siunciau. Kai busiu darbe paziuresiu.

Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2017 09 04, 18:13)
Aš lygiai taip pat šiemet imu tik tai ką nurodėte, nebesisakėm nei Pupos nei Riešuto....Dabar tik rūpestis dėl planų lietuvių kalbai pagal atnaujintas programas. Gal jau kas turit ??????

Vakar ieškojau internete, neradau... Teks rašyt pačiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2017 09 04, 22:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gvadalupė" data-cid="71785414" data-time="1504549553"><div><p>Sveikutės,
Gal jos ten net nebuvo? vartotojo įkelta nuotrauka
Turit? Pagelbėtumėt?
Ačiū</p></div></blockquote><p>Jei iki rytdienos niekas neatsius rasyk. Kazkam is musu siunciau. Kai busiu darbe paziuresiu.</p>

Sveikutė, gal galite atsiųsti į paštą?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2017 09 05, 13:30)
Sveikutė, gal galite atsiųsti į paštą?

Neradau... Tad, Daiva, gal galėtumėt... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 05 rugsėjo 2017 - 14:50

Na va, ir aš bandau sugrįžti į save. Šiandien pirma diena su pirmokais iki galo. Tai dabar kaip ufonautas, tik nežinau iš kurios planetos :blink: 

Gvadalupe, nežinau kaip ir rašyt - prisikalbėjau. Pasirodo turiu dalinamąją medžiagą ir pratybas, o mokytojo knygos neturiu. Vien žo, apgavau. Soryyyyy :huh2:​ 

Atsakyti
Mergaitės, mokytojų knygas galite rasti edukoje mirksiukas.gif . Prie vadovėlių komplekte yra tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti