Aš lygiai taip pat šiemet imu tik tai ką nurodėte, nebesisakėm nei Pupos nei Riešuto....Dabar tik rūpestis dėl planų lietuvių kalbai pagal atnaujintas programas. Gal jau kas turit ??????
Aš lygiai taip pat šiemet imu tik tai ką nurodėte, nebesisakėm nei Pupos nei Riešuto....Dabar tik rūpestis dėl planų lietuvių kalbai pagal atnaujintas programas. Gal jau kas turit ??????
</p>
Labutis Jau atsirado edukoj kūno kultūros vadovėlis, mokytojo knyga ir planas. Ačiū už pagalbą ir rūpestį ;)
Bet pernai trečiokai tai pilnai spėjo atlikt ir popierines Pupos, Riešuto, ir elektronines.
Taip. mes dirbam pagal ŠOK
Esam šalia ir mielai užbėgčiau, tik problemėlė tame, kad kai baigiu darbą pačios ir mokykloj neberasiu
Telefono neberandu, jei ką - į až. Bent susiskambinsim
Ups, visai nesusikalbu su nauja SM versija. Va kas daros kai nerašai žinučių. Čia aš atsakiau į Aurutes žinutę
Man irgi nepatinka ta naujoji versija.
8 675 10745
paštuose nerandu "Pupos" mokytojo knygos III kl.1 dalies
Gal jos ten net nebuvo?
Turit? Pagelbėtumėt?
Ačiū
Sveikutės,
Gal jos ten net nebuvo?
Turit? Pagelbėtumėt?
Ačiū
Jei iki rytdienos niekas neatsius rasyk. Kazkam is musu siunciau. Kai busiu darbe paziuresiu.
Vakar ieškojau internete, neradau... Teks rašyt pačiai
Gal jos ten net nebuvo?
Turit? Pagelbėtumėt?
Ačiū</p></div></blockquote><p>Jei iki rytdienos niekas neatsius rasyk. Kazkam is musu siunciau. Kai busiu darbe paziuresiu.</p>
Sveikutė, gal galite atsiųsti į paštą?
Neradau... Tad, Daiva, gal galėtumėt...
Na va, ir aš bandau sugrįžti į save. Šiandien pirma diena su pirmokais iki galo. Tai dabar kaip ufonautas, tik nežinau iš kurios planetos
Gvadalupe, nežinau kaip ir rašyt - prisikalbėjau. Pasirodo turiu dalinamąją medžiagą ir pratybas, o mokytojo knygos neturiu. Vien žo, apgavau. Soryyyyy