Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

Ir mes Ema pratybas turėsim smile.gif

Mes irgi dirbsim su EMA. Kokie žingsniai vaikams prisijungti namuose? Gal paprasčiau kas paaiškintų...

Atsakyti
Tikrai labai paprasta. Jie viską paaiškina. Pernai turėjau ir labai džiaugiausi.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2017 09 03, 20:26)
Tikrai labai paprasta. Jie viską paaiškina. Pernai turėjau ir labai džiaugiausi.

O sakykit ar mokama?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kaip atsisiųsti iš eduka.lt mokytojo knygos failą? ax.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2017 09 03, 23:22)
Sveikos 4u.gif
Kaip atsisiųsti iš eduka.lt mokytojo knygos failą? ax.gif  unsure.gif

Gal tik kiekvieną psl. atskirai įrašant. Kai telefone spusteli puslapio vaizdą rašo "atsisiųsti vaizdą". Tada ir atsisiunti. Analogiškai bus ir kompe.
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2017 09 03, 19:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Bites Rites" data-cid="71783624" data-time="1504455013"><div><p>Ir mes Ema pratybas turėsim vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mes irgi dirbsim su EMA. Kokie žingsniai vaikams prisijungti namuose? Gal paprasčiau kas paaiškintų...
</p><p></p>

Labas, kai užsisakysi e paštu ir apmokėsi už pratybas, gausi kodą, kurį duosi mokiniui prisijungti.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2017 09 03, 21:51)
O sakykit ar mokama?

Taip. Mokama. 4,5 € metams.

Metginos, o kaip su eduka.lt? Mokamas ar dar duoda skaityt nemokamai?
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2017 09 04, 16:18)
Metginos, o kaip su eduka.lt? Mokamas ar dar duoda skaityt nemokamai?

Eduka nemokamai, tik nežinau ar visiems. Mes užsisakėme vadovėlius, tai tikrai viską skaitau nemokamai, bet gal ir kitiems taip pat. Dar pakonsultuokite dėl EMA. Ar ten pratybos vaikams 4,5€ ar prieiga prie kompiuterinių pratybų ir kokiu būdu dirbate? Mokiniai pamokoje sėdi prie kompiuterių ir atlieka užduotis ar namuose tik dirba?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2017 09 04, 16:26)
Eduka nemokamai, tik nežinau ar visiems. Mes užsisakėme vadovėlius, tai tikrai viską skaitau nemokamai, bet gal ir kitiems taip pat. Dar pakonsultuokite dėl EMA. Ar ten pratybos vaikams 4,5€ ar prieiga prie kompiuterinių pratybų ir kokiu būdu dirbate? Mokiniai pamokoje sėdi prie kompiuterių ir atlieka užduotis ar namuose tik dirba?

4,5€ mokestis už vieną mokomąjį dalyką metams. Mano vaikai sumokėjo po 13,50€ metams. Man atsiunčia tiek licenzijų (leidimų pasijungti), už kiek sumokėta. Tuomet aš paskirstau vaikams jau tinklalapyje. Tada gauna pasijungimo kodus. Pasijungti paprasta.
Kiekvienas gauna tik tas užduotis, kokias paskiria mokytojas.
Man jos patinka dar dėl to, kad galima grąžinti, kad vaikas dar kartą atidžiai pažiūrėtų ir taisytų klaidas. Svarbu procesas, o ne rezultatas.
Gal čia lututė daugiau galėtų pasakyti. Ji dalyvavo kūrime.
Atsakyti

Sveikutės!  Sveikinu visas su mokslo metų pradžia :) . Aš šiais metais dirbsiu su antrokais. Gal turite minčių kaip pasveikinti vaikus su gimimo diena? 

Atsakyti

4,5€ mokestis už vieną mokomąjį dalyką metams. Mano vaikai sumokėjo po 13,50€ metams. Man atsiunčia tiek licenzijų (leidimų pasijungti), už kiek sumokėta. Tuomet aš paskirstau vaikams jau tinklalapyje. Tada gauna pasijungimo kodus. Pasijungti paprasta.
Man jos patinka dar dėl to, kad galima grąžinti, kad vaikas dar kartą atidžiai pažiūrėtų ir taisytų klaidas. Svarbu procesas, o ne rezultatas.

Sveiki, o jūs naudojate tik elektronines pratybas ar perkate ir dar ką nors papildomai? Mes turėsime EMA pratybas ir elektronines ir spausdintas, tai ir suku galvą ar reikia dar ką nors papildomai pirkti?

Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2017 09 04, 17:01)

Aurute, viskas labai aiškiai išdėstyta jūsų žinutėje, nėra ką ir pridėti.
Atsakyti