Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

Sveikinu su naujų darbų pradžia 4u.gif 4u.gif 4u.gif sėkmingų ir lengvų mokslo metų ax.gif

Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2017 09 02, 11:55)
Įtariu, kad rašysiu į až - spalį pas mus išorės auditas.

Šiais metais pradedu nuo pradžių - pirmokai. 

Gali ir į mokyklą atvažiuoti ax.gif . Netoli juk mirksiukas.gif . Tel. mano tebeturi?

Aš ketvirtokė . Standartizuoti pavasarį ax.gif . Pasidalinsim patirtimi friends.gif .
Beje, jūs pagal ŠOKą mokotės? g.gif

Nu negaliu priprast prie naujos SM versijos zoo_taz.gif . Vis dar į senąją grįžtu. Ir kas bus kai senąją uždarys? hmm.gif
Atsakyti
Palengva , nejučia
Su rudens spalva ir rudenio vėjais
Žolynų gyvybę vėsa palytėjęs
Su astrų kvapu ir gervių klyksmu
Prie kiekvienos iš mūsų sustojo RUGSĖJIS

Sėkmingų mokslo metų visoms! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano vasarėlė irgi atiduota brangioms anūkytėms
Atsakyti

:P :P

Sveikinu su naujų darbų pradžia 4u.gif4u.gif4u.gifsėkmingų ir lengvų mokslo metų ax.gif

Prisidedu prie visų sveikinimų ir tęsiu: kūrybingų vaikų darbų, kontrolinių be klaidų, puikių pasiekimų ir visų mokytojų sumanymų lengvų išsipildymų :) Kaip kažkas kažkur minėjo - mokytojai laimingiausi, nes švenčia du kartus naujuosius metus. Tad SU NAUJAISIAIS mokslo metais :bis :4u: :P :D :yahoo:

Atsakyti
Labas, kolegės smile.gif Sveikinimai jau išseko, laikas kibti į darbus smile.gif Ketvirtokės, ar jau išsirinkot pratybas? Mes šiemet užsisakėm liet.k., pas.paž. ir mat. testus (pagal standartizuotus)
Atsakyti
Sveikutės, kolegės 4u.gif . Lengvų Jums visoms mokslo metų! Kibsime vėl į naujus darbus ir nespėsim nė mirktelėti, kai pasibels gegužė su standartizuotais ir diagnostiniais testais biggrin.gif . O kolkas dar apie tai negalvokime mirksiukas.gif .
Aš su prašymu. Gal kas nors turite kokią kūno kultūros mokytojo knygą 2 klasei? Paštuose neradau, o pati neturiu... Užsakyta mokykloje ŠOK serijos kūno kultūros vadovėlis ir mokytojo knyga, bet, kaip dažnai būna, vėluoja ir neaišku, kada bus, o dirbti reikia jau dabar...
Atsakyti
Sveikos, mokytojos 4u.gif Tikiuosi atsikvėpėte po intensyvaus ruošimosi šventei...Ryt prasideda kasdiena... Mano pirmokiukai smile.gif Ką Jūs žadate su savo mažaisiais užsiimti pačiomis pirmomis dienelėmis? Gal ką įdomaus vekiate, gal kokiu patarimu pasinaudočiau rolleyes.gif Ačiū, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti

Sveikutės, kolegės 4u.gif. Lengvų Jums visoms mokslo metų! Kibsime vėl į naujus darbus ir nespėsim nė mirktelėti, kai pasibels gegužė su standartizuotais ir diagnostiniais testais biggrin.gif. O kolkas dar apie tai negalvokime mirksiukas.gif.
Aš su prašymu. Gal kas nors turite kokią kūno kultūros mokytojo knygą 2 klasei? Paštuose neradau, o pati neturiu... Užsakyta mokykloje ŠOK serijos kūno kultūros vadovėlis ir mokytojo knyga, bet, kaip dažnai būna, vėluoja ir neaišku, kada bus, o dirbti reikia jau dabar...

Turiu darbe knygą, bet tikrai ne ŠOK serijos

Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2017 09 03, 15:17)
Ketvirtokės, ar jau išsirinkot pratybas? Mes šiemet užsisakėm liet.k., pas.paž. ir mat. testus (pagal standartizuotus)

Aš irgi pirkau pasiruošimo standartizuotiems testus. Dar dirbsiu su EMO pratybomis. Gavau į klasę Wi-Fi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 03 rugsėjo 2017 - 17:34
QUOTE(GORGONE @ 2017 09 03, 17:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="smilga1972" data-cid="71783410" data-time="1504446266"><div><p>Sveikutės, kolegės vartotojo įkelta nuotrauka. Lengvų Jums visoms mokslo metų! Kibsime vėl į naujus darbus ir nespėsim nė mirktelėti, kai pasibels gegužė su standartizuotais ir diagnostiniais testais vartotojo įkelta nuotrauka. O kolkas dar apie tai negalvokime vartotojo įkelta nuotrauka.
Aš su prašymu. Gal kas nors turite kokią kūno kultūros mokytojo knygą 2 klasei? Paštuose neradau, o pati neturiu... Užsakyta mokykloje ŠOK serijos kūno kultūros vadovėlis ir mokytojo knyga, bet, kaip dažnai būna, vėluoja ir neaišku, kada bus, o dirbti reikia jau dabar...</p></div></blockquote><p> Turiu darbe knygą, bet tikrai ne ŠOK serijos
</p>

Tai tinka ir Ivanovo sena, pradžiai bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2017 09 03, 18:33)
Aš irgi pirkau pasiruošimo standartizuotiems testus. Dar dirbsiu su EMO pratybomis. Gavau į klasę Wi-Fi.

Ir mes Ema pratybas turėsim smile.gif
Atsakyti

Tai tinka ir Ivanovo sena, pradžiai bus gerai smile.gif

Tada ryt įkelsiu kažkiek paštan. Svarbiausia nepamiršti, kryžiuką reikia ant kaktos nusipiešt:))))

Atsakyti