Šiais metais pradedu nuo pradžių - pirmokai.
Gali ir į mokyklą atvažiuoti . Netoli juk . Tel. mano tebeturi?
Aš ketvirtokė . Standartizuoti pavasarį . Pasidalinsim patirtimi .
Beje, jūs pagal ŠOKą mokotės?
Nu negaliu priprast prie naujos SM versijos . Vis dar į senąją grįžtu. Ir kas bus kai senąją uždarys?
Sveikinu su naujų darbų pradžia sėkmingų ir lengvų mokslo metų
Prisidedu prie visų sveikinimų ir tęsiu: kūrybingų vaikų darbų, kontrolinių be klaidų, puikių pasiekimų ir visų mokytojų sumanymų lengvų išsipildymų Kaip kažkas kažkur minėjo - mokytojai laimingiausi, nes švenčia du kartus naujuosius metus. Tad SU NAUJAISIAIS mokslo metais
Aš su prašymu. Gal kas nors turite kokią kūno kultūros mokytojo knygą 2 klasei? Paštuose neradau, o pati neturiu... Užsakyta mokykloje ŠOK serijos kūno kultūros vadovėlis ir mokytojo knyga, bet, kaip dažnai būna, vėluoja ir neaišku, kada bus, o dirbti reikia jau dabar...
Sveikutės, kolegės . Lengvų Jums visoms mokslo metų! Kibsime vėl į naujus darbus ir nespėsim nė mirktelėti, kai pasibels gegužė su standartizuotais ir diagnostiniais testais . O kolkas dar apie tai negalvokime .
Aš su prašymu. Gal kas nors turite kokią kūno kultūros mokytojo knygą 2 klasei? Paštuose neradau, o pati neturiu... Užsakyta mokykloje ŠOK serijos kūno kultūros vadovėlis ir mokytojo knyga, bet, kaip dažnai būna, vėluoja ir neaišku, kada bus, o dirbti reikia jau dabar...
Turiu darbe knygą, bet tikrai ne ŠOK serijos
Aš irgi pirkau pasiruošimo standartizuotiems testus. Dar dirbsiu su EMO pratybomis. Gavau į klasę Wi-Fi.
Aš su prašymu. Gal kas nors turite kokią kūno kultūros mokytojo knygą 2 klasei? Paštuose neradau, o pati neturiu... Užsakyta mokykloje ŠOK serijos kūno kultūros vadovėlis ir mokytojo knyga, bet, kaip dažnai būna, vėluoja ir neaišku, kada bus, o dirbti reikia jau dabar...</p></div></blockquote><p> Turiu darbe knygą, bet tikrai ne ŠOK serijos
</p>
Tai tinka ir Ivanovo sena, pradžiai bus gerai
Ir mes Ema pratybas turėsim
Tai tinka ir Ivanovo sena, pradžiai bus gerai
Tada ryt įkelsiu kažkiek paštan. Svarbiausia nepamiršti, kryžiuką reikia ant kaktos nusipiešt:))))