Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

Aš pirmokė- traukit ir mane į sąrašiuką 4u.gif
Atsakyti

Sveiki,

Gal kuri naudojate ir turite skaitymo "diagramą" ar kažką panašaus kiekvienam vaikui. Aš norėčiau, kad ten kiekvienas vaikas galėtų užsirašyti perskaitytų knygų puslapius ir tas lapas kabėtų ant kiekvieno vaiko spintelės durelių... Būčiau labai dėkinga... Gal galėtumėte įmesti į kurį nors paštą... Panašiai, kaip visi plakatai: http://www.visiplaka...NYGELES-TESTAI/ yra perskaitytų knygų medžiai, drugeliai... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele2: 30 rugpjūčio 2017 - 11:24
QUOTE(22peliukas22 @ 2017 08 22, 23:14)
Slaptažodį tu jau esi užsitarnavus smile.gif
Parašyk man į až savo kontaktus, atnaujinsiu. Dabar neprieinu prie  visų savo dokumentų su sąrašais ir duomenimis.

Oi nelaimė man atsitiko, turbut vaikas ištrynė jūsų laišką su slaptažodžiu, nerandu ir šiukšliadėžėj doh.gif cry.gif cry.gif
Norėjau atsiusti jums scenarijų, užrašą ant klasės durų sumaketavau, kalbėjimo garso matuoklę pagaminau...
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2017 08 30, 12:20)
<p>Sveiki,</p>
<p>Gal kuri naudojate ir turite skaitymo "diagramą" ar kažką panašaus kiekvienam vaikui. Aš norėčiau, kad ten kiekvienas vaikas galėtų užsirašyti perskaitytų knygų puslapius ir tas lapas kabėtų ant kiekvieno vaiko spintelės durelių... Būčiau labai dėkinga... Gal galėtumėte įmesti į kurį nors paštą... Panašiai, kaip visi plakatai: <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.visiplakatai.lt/KNYGELES-TESTAI/'>http://www.visiplakatai.lt/KNYGELES-TESTAI/</a> yra perskaitytų knygų medžiai, drugeliai...  </p>

Diagramos neturiu, bet mes naudojame įvairius metodus. Turėjom medžius ir kiekvienas vaikas klijavo po lapelį, turėjom gėles ir klijavo žiedlapius, turėjom obelis ir klijavo obuolius, fantazijai ribų nėra, tik išsisaugojusi neturiu nieko, gal tik medžiai yra.
Atsakyti
Norėjau paklausti - norėčiau nusipelnyti raktelio, bet, kaip suprantu, reikia savo indėlio. Kur ar kam turėčiau siųsti savo sukauptą patirtį, kad pradėtų kapsėti tie karmos taškai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Triušis @ 2017 08 31, 00:13)
Norėjau paklausti - norėčiau nusipelnyti raktelio, bet, kaip suprantu, reikia savo indėlio. Kur ar kam turėčiau siųsti savo sukauptą patirtį, kad pradėtų kapsėti tie karmos taškai?  biggrin.gif

Labutis. Pirmame šios pokalbių temos puslapyje nurodyti paštai, į kuriuos galima siųsti savo metodinę medžiagą. Sėkmės!

Atsakyti
Mielosios, linkiu gražios rugsėjo pirmosios, puikių mokinių ir jų tėvų, supratingų vadovų ir optimizmo.
Atsakyti
Su darbų pradžia, mielos kolegės.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos, merginos hi.gif .

Sveikinu visas su naujais mokslo metais assa.gif . Sveikatos, kantrybės ir kūrybingų, išradingų metų! Gerų mkinių ir geranoriškų tėvelių! assa.gif

Aš jau buvau į seną temą nurėpliojus. Maniau, kad jau ir kitos išlakstė. Pavasarį pas mus buvo išorės auditas, tai po audito niekaip į SM sugrįžt negalėjau. O visą vasarą dirbau "močiute". Turėjau pilnus namus anūkų. Ne iki kompiuterio buvo. karsta.gif

Pasiilgau jūsų. oro_buckis.gif

Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2017 09 01, 19:25)
Sveikos, merginos hi.gif .

Sveikinu visas su naujais mokslo metais assa.gif . Sveikatos, kantrybės ir kūrybingų, išradingų metų! Gerų mkinių ir geranoriškų tėvelių! assa.gif

Aš jau buvau į seną temą nurėpliojus. Maniau, kad jau ir kitos išlakstė. Pavasarį pas mus buvo išorės auditas, tai po audito niekaip į SM sugrįžt negalėjau. O visą vasarą dirbau "močiute". Turėjau pilnus namus anūkų. Ne iki kompiuterio buvo. karsta.gif

Pasiilgau jūsų. oro_buckis.gif

Smagu vėl tave girdėti smile.gif Anūkai pasenti neleidžia biggrin.gif

Visas su rugsėjo 1! Kūrybingų, sveikų, darbingų metų, šaunių tėvų, puikių mokinių! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Su nauja pradžia visas :4u:  :4u:  :4u: 

Aurute, sveika sugrįžusi :)  Įtariu, kad rašysiu į až - spalį pas mus išorės auditas.

Aš tai džiaugiuosi, kad visas savaitgalis po šventės. Tai yra laiko susidėlioti mintis ir pirmadienį kibti į darbus. Šiais metais pradedu nuo pradžių - pirmokai. :D 

Atsakyti
Sveikos, visas su nauja darbų pradžia. Geros SVEIKATOS, SUPRATINGŲ tėvelių, DRAUGIŠKŲ kolegų ir RAMIŲ vaikų. Šiemet būsiu ketvirtokė. Labai aktualu lietuvių planai pagal atnaujintas programas. Gal kas juos turit ? Laaabai reikėtų biggrin.gif
Atsakyti