Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

Sveikutės gal turite kokią pasaką apie bitutę kuri ruošėsi į mokyklą? Turiu tą pasaką, kurioje bitutė į kuprinę dėjo įvairius daiktus, bet norėčiau kažkokios kitos.
Atsakyti
Sveikutės, gal kuri šaunuolė turi prevencinę Smurto ir patyčių programą išsikepusi ax.gif ax.gif ax.gif Jau kaip ačiū būtų 4u.gif Ninkute, radau planiuką, ačiū Tau labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal kartis kuri turit etikos ilgalaikius planus visoms klasėms? ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, kažkas prašėte programos, tai rengimo šeimai ir lytiškumo ugdymo programa yra antrame pašte.
Atsakyti
LABA VAKARA, ar galetu kas pasidalinti informacija apie mokytojo nuolaidu kortele (galbut as ne taip pavadinau, bet girdejau, kad kazkas tokio yra). kur ir kaip ja galima gauti. dekoju:)
Atsakyti
QUOTE(sadjola @ 2017 08 28, 21:22)
LABA VAKARA, ar galetu kas pasidalinti informacija apie mokytojo nuolaidu kortele (galbut as ne taip pavadinau, bet girdejau, kad kazkas tokio yra).  kur ir kaip ja galima gauti.  dekoju:)

Laba, aš čia užsisakiau smile.gif
http://www.moksleivi...-pazymejimas-35
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2017 08 28, 22:29)

O kur jį galima panaudoti, jei mokykloje nieko panašaus nėra, nei valgykloje nei bibliotekoje nepanaudosi. Kokios dar šio pažymėjimo privilegijos?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2017 08 28, 21:45)
O kur jį galima panaudoti, jei mokykloje nieko panašaus nėra, nei valgykloje nei bibliotekoje nepanaudosi. Kokios dar šio pažymėjimo privilegijos?

Aš pyliausi kurą EMSI degalinėj pigiau, bet šiuo metu neapsimoka, nes ir taip duoda nuolaidą smile.gif
Nukopijavau iš jų facebook puslapio. Įrašas sausio mėnesio, gal kas ir pasikeitę. Aš gauto nuolaidų lapo nerandu, kažkur saugiau padėjau biggrin.gif (Matyt, man nelabai naudinga buvo )

Šiuo metu mokytojo pažymėjimas suteikia:
Iki 50% nuolaida “Optikos pasaulyje”
– 40 % nuolaida visoms paslaugoms “Masažo klinikoje“ Vilniuje
NAUJIENA! -30% fizinės reabilitacijos ir sveikatingumo centras “Gemma”
-30 % nuolaida kanceliarinėms prekėms „Biuro pasaulyje“ (galima pirkti internetu)
-30 % nuolaida kasečių pildymui „Sinerta” salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose ir Alytuje
NAUJIENA! – 20% nuolaidą legendinio žurnalo “National Geographic” metų prenumeratai. Nuolaidos kodas NGMOKYTOJAS.
-15% nuolaida stomatologijos klinikose CLINIC/DPC Kaune, Klaipėdoje, Alytuje, Anykščiuose,Mažeikiuose, Raseiniuose, Jurbarke, Šiauliuose ir jau greitai Vilniuje ir Utenoje. Pirminė apžiūra ir gydymo plano sudarymas- NEMOKAMAI
iki 16 % nuolaida Girstučio baseine abonementams Kaune
NAUJIENA! -15% nuolaida automobilių detalių Eoltas parduotuvėse ir 5% nuolaida “Eoltas” autoservisuose.
– 20% nuolaida visoms knygoms „Roto” knygyne
– 20 % nuolaida Vandens parke VICHY, 4 valandų apsilankymui, pirčių ir pramogų zonoje.
NAUJIENA! -15% Visoms prekėms parduotuvėje ORTO24
NAUJIENA! -15% nuolaida COPYPRO kopijavimo centruose. Čia galite spausdinti ir nestandartinio dydžio gaminius.
-15 % nuolaida SPA centre Aronija, Šiauliuose (išskyrus gydomosioms procedūroms)
-15 % nuolaida firminėje „ROŽĖ“ parduotuvėje Polocko 15 Vilniuje.
„Eglės“ sanatorijose Birštone ir Druskininkuose, mokytojams gyvenantiems sanatorijoje suteikiami NEMOKAMI vakariniai apsilankymai baseinų ir pirčių komplekse kiekvieną vakarą.
NAUJIENA! 10% nuolaida Natų knygyne
-10 % nuolaida poilsio namuose „ Energetikas“ ir „SPA Amber palace“ Šventojoje
-10 % nuolaida viešbutyje „Palangos Žuvėdra“
NAUJIENA! -10% nuolaida kelionėms tarptautiniais maršrutais su Eurolines autobusais.
– 5% nuolaida kelionėms traukiniu visoje Lietuvoje
-5 % nuolaida TUMA gaminiams firminėje parduotuvėje esančioje Savanorių pr. 129, Vilniuje.
NAUJIENA! Kino teatras Multikino į kiną kviečia mokytojus
Kiekvieną darbo dieną po 17 val. bilietas į kiną kainuoja 5 EUR (iki 16.00 val. – 4 EUR), savaitgaliais – 5.5 EUR.
Perkantiems bilietą galioja specialus baro pasiūlymas. Kava ir pasirinktas pyragas – tik 3,2 EUR.
NAUJIENA! Laisvalaikio ir pramogų centras Margis, įsikūręs netoli Trakų, kviečia Mokytojus ypatingai praleisti sekmadienio popietę. Mokytojai, turintys Lietuvos mokytojo pažymėjimą už 15 EUR mokestį gali apsilankyti SPA zonoje su baseinu, povandeniniais masažais ir pirtimis. Vietoje vaišintis žolelių arbatomis, atsigaivinti vandeniu.“Kiekvieną mokytoją mūsų restorane pavaišinsime vakariene restorane. Sąskaitos dydis – tie patys 15 EUR, kurių jau nereikės mokėti. Prieš apsilankymą laisvalaikio zonoje arba jo metu išspausime šviežių sezoninių daržovių sulčių”, kvietime rašo labai draugiškas “Margio” kolektyvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 28 rugpjūčio 2017 - 21:55
Sveikos visos gerai palsėjusios ir tas, kurioms to poilsio vasarą pritūko.
QUOTE(ninkute @ 2017 08 23, 18:09)
Gal esate kuri susikūrusi kažkokias knygeles, kur klijuojate lipdukus, nes pradinukai bent jau pas mus labai nori tų lipdukų, o jokių knygelių neturi, tai galvoju kažką susikurti, kaip pradinuko užrašus, bet vienos kitos minties pritrūkau, gal galite kažkuo panašiu pasidalinti.

Kiekvienas turėjo atskirą sąsiuvinį (buvau rugsėjo 1 d. nupirkusi vienodus). juose visa informacija, kurią aš klijuodavau arba patys užsirašydavo. Pasiteisino visu 100 procentu.

QUOTE(mamuke68 @ 2017 08 25, 23:16)
Sakykite, kaip vykdote kaupiamaji vertinima! Uz ka ? I kokias lenteles? Kaip? Aciu, jei pasidalinsite patirtimi. Siandien labanakt!!!

Ant didelio vatmano lapo kievienas u-klijavo savo eilutėje varda ir ten klijavo veidukus - tai ir buvo mūsų kaupiams vertinimas. Veiduką gaudavo už naudingą veuklą, dalyvavimą akcijoje....
Atsakyti

Sveikos !

Kokį naujausią papildomos literatūros sąrašą duosite trečiokams? Pagal atnaujintas programas labai neilgas...

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif tikriausiai visos triūsiat, plušat, kad pasitiktumėt savo mielus mokinukus 4u.gif

aš noriu pasidžiaugti, visgi turėsiu klasę - trečiokus, tik kol kas dar negavau sąrašo , kiek tų kleckiukų man kliuvo ax.gif taigi, prašau įtraukti mane VAMI 3 klasė bigsmile.gif

Atsakyti

Sveikutės 4u.giftikriausiai visos triūsiat, plušat, kad pasitiktumėt savo mielus mokinukus 4u.gif

aš noriu pasidžiaugti, visgi turėsiu klasę - trečiokus, tik kol kas dar negavau sąrašo , kiek tų kleckiukų man kliuvo ax.giftaigi, prašau įtraukti mane VAMI 3 klasė bigsmile.gif

Sveikinu :)

Atsakyti