Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

Sveikutės smile.gifgal kas nors gali man paaiškinti, kas vyksta su knygų lobių paštu? Turiu galvoje lietuvių kalbos paštą. Neina prisijungti, prašo per telefoną patvirtinimo. Anksčiau tokios nesąmonės nebuvo, o ir telefonas nurodomas ne mano. Ar kam nors buvo taip?

Kadangi man taip buvo su asmeniniu paštu, tai greičiausiai bus tas pats. Google atkreipė dėmesį į prisijungimus ne iš vieno IP adreso ir įtaria, kad paštas „nulaužtas”. Dabar reikia patvirtinti pašto duomenis ir bus galima toliau naudotis be problemų. Tik reikia atrasti kieno duomenys ten nurodyti. ☺

Atsakyti

Sveikutės. Ir aš jau sugrįžau. Man paštas atsidaro, nieko neprašo.

Atsakyti

Noriu vaikams išsiųsti laiškus su pakvietimu rugsėjo 1ai. Gal kuri galit teksto idėjomis pasidalint? :ax:​  

Atsakyti
Radau kaip atsisiųsti Taip mokytojo knygą, bet kažkokia atsiprašau nesąmonė, jei išleidžia vadovėlius, reikalauja pagal juos dirbti, o mokytojo knygos popierinės nėra. Sėdėk ir skaityk internete.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2017 08 23, 19:22)
Sveikutės smile.gif gal kas nors gali man paaiškinti, kas vyksta su knygų lobių paštu? Turiu galvoje lietuvių kalbos paštą. Neina prisijungti, prašo per telefoną patvirtinimo. Anksčiau tokios nesąmonės nebuvo, o ir telefonas nurodomas ne mano. Ar kam nors buvo taip?

Man normaliai atsidaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2017 08 23, 23:40)
Man normaliai atsidaro  ax.gif

Labas smile.gif ką tik pabandžiau, nu tas pats unsure.gif . Į matematikos paštą normaliai įeinu, o čia prašo patvirtinimo kažkokio, nes neva neatpažįstamas įrenginys. O jungiuosi per tą patį kompiuterį, kurį naudoju jau šimtas metų blink.gif . Būtų gerai, jei administratorė pažiūrėtų, kas čia vyksta ax.gif .
Atsakyti
Sveikos. Sugrįžtu ir aš. Kol kas dar nieko klasėje nepasidariau, bet dar yra laiko...Kaip greit prabėgo ta vasara, dirbti visai dar nesinori verysad.gif
Geros pradžios visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, kolegės, reikia, sakau, bent prieš mokslo metus pasilabinti ax.gif 4u.gif Kažkaip labiau esu tyli stebėtoja ax.gif Šiemet turėsiu trečiokus, tai tikiuosi šiek tiek lengvesnių metų. Visoms linkiu saulėtų likusios vasaros dienų ir kūrybingų, darbingų mokslo metų 4u.gif
Atsakyti

Sveikos,

norėjau paprašyti pagalbos. Gal kas paaiškintų, ar galima ne savo sukurtą prezi parsisiųsti, kad būtų galima koreguoti?

Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2017 08 22, 15:27)
Ačiū.
Slaptažodį reikia užsidirbt iš naujo?

Mes dabar planus rašom, žaliuojam. Dirbsiu su visom klasėm (1,2,3,4). 13mokinių.
Planuojam pagal vaivorykštę.

Labukas, o tai galima jungti 4klases? blink.gif Anksčiau tai nejungė. Galėjo tris, bet keturių - ne. Man nuo dviejų stogas važiuoja, užuojauta.
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2017 08 23, 19:09)
Gal esate kuri susikūrusi kažkokias knygeles, kur klijuojate lipdukus, nes pradinukai bent jau pas mus labai nori tų lipdukų, o jokių knygelių neturi, tai galvoju kažką susikurti, kaip pradinuko užrašus, bet vienos kitos minties pritrūkau, gal galite kažkuo panašiu pasidalinti.

Mes naudojam storesnius sąsiuvinius, geriau storais viršeliais. Ten klijuoju visą informaciją, susirašinėju su tėvais, įklijuoju mėnesio skaitymo lenteles, ten ir lipdukus arba anspaudėlius dėlioju, įklijuoju mėnesio tikrinamųjų darbų lenteles ir visą kitą ko reikia. Man pasiteisina, nes taip tėvai gauna info, labai nedaug prisijungusių prie TAMO, tai čia radau išeitį. Jei storas sąsiuvinys, užtenka keliems metams. Vaikai seka kaip jiems sekasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viga: 24 rugpjūčio 2017 - 23:39
QUOTE(naminukė @ 2017 08 24, 23:48)
<p>Sveikos,</p><p>norėjau paprašyti pagalbos. Gal kas paaiškintų, ar galima ne savo sukurtą prezi parsisiųsti, kad būtų galima koreguoti?</p>

Labutis 4u.gif , manau, kad negalimas variantas, bent jau man nėra pavykę. Gal kas žino kokią paslaptį ir pasidalins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2017 08 25, 00:4)
Ten klijuoju visą informaciją, susirašinėju su tėvais, įklijuoju mėnesio skaitymo lenteles, ten ir lipdukus arba anspaudėlius dėlioju, įklijuoju mėnesio tikrinamųjų darbų lenteles.

Gal galite plačiau pasidalinti apie mėnesio skaitymo korteles ir tikrinamuosius darbus.
Atsakyti