Kiek ieškojau kažkaip neradau. Jei surasi, pasidalink, aš irgi ieškau raidžių
QUOTE(daivajazz @ 2017 08 22, 18:35)
<p>Kiek ieškojau kažkaip neradau. Jei surasi, pasidalink, aš irgi ieškau raidžių </p><p></p>
Čia yra tokios kortelės, bet jos mažo formato. Kas parašyta neatitinka. Jų formatas 10,5X 7,2 mm.
Papildyta:
http://www.didakta.l...352-1367-detail
Raidžių kortelės
QUOTE(ninkute @ 2017 08 22, 19:52)
Čia yra tokios kortelės, bet jos mažo formato. Kas parašyta neatitinka. Jų formatas 10,5X 7,2 mm.
Papildyta:
Raidžių kortelės
Papildyta:
Raidžių kortelės
Patikslinu, ta nuoroda, kurią įkėliau paskutinę, ten kortelės Ax5 formato.
Sveikutės merginos, gal kas turite natas arba karaoke dainelės „Vis arčiau mokyklos“ ir galėtumėte atsiųsti į muzikinį mūsų paštą. Būčiau labai dėkinga
QUOTE(vai2 @ 2017 08 22, 14:27)
Ačiū.
Slaptažodį reikia užsidirbt iš naujo?
Mes dabar planus rašom, žaliuojam. Dirbsiu su visom klasėm (1,2,3,4). 13mokinių.
Planuojam pagal vaivorykštę.
Slaptažodį reikia užsidirbt iš naujo?
Mes dabar planus rašom, žaliuojam. Dirbsiu su visom klasėm (1,2,3,4). 13mokinių.
Planuojam pagal vaivorykštę.
Slaptažodį tu jau esi užsitarnavus
Parašyk man į až savo kontaktus, atnaujinsiu. Dabar neprieinu prie visų savo dokumentų su sąrašais ir duomenimis.
QUOTE(22peliukas22 @ 2017 08 22, 23:14)
Slaptažodį tu jau esi užsitarnavus
Parašyk man į až savo kontaktus, atnaujinsiu. Dabar neprieinu prie visų savo dokumentų su sąrašais ir duomenimis.
Ačiū, ačiū! Atsiųsiu ką sumaketavau rugsėjo pirmai.
QUOTE(GORGONE @ 2017 08 22, 18:05)
<p>VAMI, o tai kaip čia taip gali būti ? Administracija juk seniai žino kas turės klases , o kas ne. Tempti gumą iki paskutinės minutės, aš tai taip neištverčiau
</p>
</p>
žodžiu labai paini situacija, yra laabai didelė viena klasė, ją nori padalinti pusiau, švietimas jau pritarimą davė, dabar liko tėveliai . Pavasarį jie buvo už padalinimą, dabar pradėjo abejoti ir nori likti pas senąją mokytoją . Tai kol kas nieko konkretaus ir nesužinojau, esu nei pririštai, nei paleista
Sveikutės, kas jau dirbate su lietuvių k. vadovėliais TAIP, ką darote su mokytojo knyga, juk ji tik elektroninė, popierinės nėra. Ar jūs nenaudojate jos ir nereiklainga, ar užsisakėte elektroninę. O gal kas turite įsigiję nemokamai ir galite persiųsti, nes 25 mokėti ir tik internete skaityti, tai man nepriimtina.
Gal esate kuri susikūrusi kažkokias knygeles, kur klijuojate lipdukus, nes pradinukai bent jau pas mus labai nori tų lipdukų, o jokių knygelių neturi, tai galvoju kažką susikurti, kaip pradinuko užrašus, bet vienos kitos minties pritrūkau, gal galite kažkuo panašiu pasidalinti.
QUOTE(ninkute @ 2017 08 23, 14:20)
Sveikutės, kas jau dirbate su lietuvių k. vadovėliais TAIP, ką darote su mokytojo knyga, juk ji tik elektroninė, popierinės nėra. Ar jūs nenaudojate jos ir nereiklainga, ar užsisakėte elektroninę. O gal kas turite įsigiję nemokamai ir galite persiųsti, nes 25 mokėti ir tik internete skaityti, tai man nepriimtina.
Užsiregistruok EDUKA.lt ir galėsi skaityti ir parsisiųsti nemokamai
Sveikutės gal kas nors gali man paaiškinti, kas vyksta su knygų lobių paštu? Turiu galvoje lietuvių kalbos paštą. Neina prisijungti, prašo per telefoną patvirtinimo. Anksčiau tokios nesąmonės nebuvo, o ir telefonas nurodomas ne mano. Ar kam nors buvo taip?
QUOTE(22peliukas22 @ 2017 08 23, 18:16)
Užsiregistruok EDUKA.lt ir galėsi skaityti ir parsisiųsti nemokamai
Užsiregistravusi, skaityti galiu, bet parsisiųsti niekur nerandu, gal galit apšviesti. Kai atsiverčiu knygą, galiu ją vartyti, bet kitų funkcijų nerandu. Gal nemokamai negalima atsisiųsti?