Ačiū
Priskirtus veidukus gali pasikeisti patys vaikai.
Aš susikūriau atskirą grupę tik kaupimui - kaupiam dovanas taškus už papildomą darbą. Kai surenka penkias dovanas gauna atleidimą nuo namų darbų (papildomus darbus skiriu kokį kartą per savaitę, atlieka tik tie, kurie nori gauti papildomą tašką).
Sveika! Noriu paklausti, kaip prijungti tėvus ? Atsispausdinau lapus su raidžių ir skaičių kombinacijomis, vaikams ir tevams. Ar reikia dar padaryti INVITE man kiekvienam tėvui, ar jie patys prisijungia? Nes tada reikėtų sužinoti visų tėvų el.paštus ir juos suvesti - pakviesti... Jei suprantamai paklausiau, ačiū jei atsakysite. Juk patirties daug turite šiame reikale
Oiiii...
Ačiū.
Slaptažodį reikia užsidirbt iš naujo?
Mes dabar planus rašom, žaliuojam. Dirbsiu su visom klasėm (1,2,3,4). 13mokinių.
Planuojam pagal vaivorykštę.
Tėvai ir vaikai patys prisijungia, man tik parodo kas jau prisijungė. Kažkaip problemų nekildavo.
VAMI, o tai kaip čia taip gali būti ? Administracija juk seniai žino kas turės klases , o kas ne. Tempti gumą iki paskutinės minutės, aš tai taip neištverčiau
http://www.visiplaka...aidynas-II.html
Čia yra raidės viename lape spausdintinė ir rašytinė, bet jos A4. Kad nesigadintų siena mūsų mokykloj turim praktiką pirkti kamštinę dangą (yra įvairaus dydžio senukuose) susipjaustom juostelėm ir ant sienos klijuojam skystais vinimis. Jei labai skiriasi spalva - nusidažom sieniniais dažais. Tada ant jų adatėlėm sekti galima ką nori. Mano visi plakatai taip kaba. (Aš prisiklijavau klasės sienos viršuje, virš stendų)