Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

Man tai bus naujiena TAIP, nes tik pradėsiu aš su šia serija. Įdomu kokie atsiliepimai kas jau dirba ir kaip lyginant su Pupa, kokie skirtumai.
Atsakyti
QUOTE(ieva114 @ 2017 08 21, 14:35)
<p>Viga, praeitoji mokytoja fiksavo perskaitytų puslapių skaičių, tai kol kas ir aš pasilikau prie šitos idėjos.</p>

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2017 07 05, 20:54)
Aš jau su antra laida naudoju classdojo. Man ir vaikams patinka.
Priskirtus veidukus gali pasikeisti patys vaikai.
Aš susikūriau atskirą grupę tik kaupimui - kaupiam dovanas taškus už papildomą darbą. Kai surenka penkias dovanas gauna atleidimą nuo namų darbų (papildomus darbus skiriu kokį kartą per savaitę, atlieka tik tie, kurie nori gauti papildomą tašką).

Sveika! Noriu paklausti, kaip prijungti tėvus ? Atsispausdinau lapus su raidžių ir skaičių kombinacijomis, vaikams ir tevams. Ar reikia dar padaryti INVITE man kiekvienam tėvui, ar jie patys prisijungia? Nes tada reikėtų sužinoti visų tėvų el.paštus ir juos suvesti - pakviesti... Jei suprantamai paklausiau, ačiū jei atsakysite. Juk patirties daug turite šiame reikale 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamuke68: 22 rugpjūčio 2017 - 06:46
Vai2, tu visada buvau šio forumo narė. Džiaugiamės, kad vėl grįžai pas mus.
Atsakyti
labos 4u.gif o man tik rytoj į darbą, laukia daug nežinios, nes kol kas neaišku į kokią vietą grįžtu verysad.gif išleidau ketvirtokus, pirmokiukų tiek neužteko, kiek buvo ketvirtokų mokytojų verysad.gif Tad laukiu rytdienos su nerimu, labai tikiuosi , kad neteks atsisveikinti su mokykla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2017 08 22, 13:34)
labos  4u.gif o man tik rytoj į darbą, laukia daug nežinios, nes kol kas neaišku į kokią vietą grįžtu verysad.gif išleidau ketvirtokus, pirmokiukų tiek neužteko, kiek buvo ketvirtokų mokytojų verysad.gif Tad laukiu rytdienos su nerimu, labai tikiuosi , kad neteks atsisveikinti su mokykla  ax.gif

Oiiii...
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2017 08 22, 11:31)
Vai2, tu visada buvau šio forumo narė. Džiaugiamės, kad vėl grįžai pas mus.

Ačiū.
Slaptažodį reikia užsidirbt iš naujo?

Mes dabar planus rašom, žaliuojam. Dirbsiu su visom klasėm (1,2,3,4). 13mokinių.
Planuojam pagal vaivorykštę.
Atsakyti
Sveikutės, po truputį mūsų forumas vis aktyvėja. Juk rugsėjis čia pat. Noriu jūsų patarimo. Ką darote su pirmokų abėcėle, kai pradedate mokytis raides. Ar klijuojate klasėje visas raides. Aš vis klijuodavau Ax4 formato raides, bet sugadinau sieną, nors klijavau su ta vadinama lipnia guma, bet vistiek dažai nuėjo. Šiemet noriu atsisakyti tų didelių raidžių ir labai norėčiau įsigyti Ax5 formato, bet niekur nerandu. Gal žinote kur internete galima įsigyti, o gal turite kas pasidarę, tada atsispausdinčiau pati. Reikėtų, kad kortelėje būtų spausdintinė ir rašytinė raidė, jei būtų paveikslėlis ir spalvota, dar būtų geriau. Lyg kažkas iš mūsų tarpo ieškojo tokio dalyko. Jei kažką žinote, pasufleruokite, būsiu dėkinga.
Atsakyti

Tėvai ir vaikai patys prisijungia, man tik parodo kas jau prisijungė. Kažkaip problemų nekildavo.

Atsakyti

VAMI, o tai kaip čia taip gali būti ? Administracija juk seniai žino kas turės klases , o kas ne. Tempti gumą iki paskutinės minutės, aš tai taip neištverčiau

Atsakyti

http://www.visiplaka...aidynas-II.html

Čia yra raidės viename lape spausdintinė ir rašytinė, bet jos A4. Kad nesigadintų siena mūsų mokykloj turim praktiką pirkti kamštinę dangą (yra įvairaus dydžio senukuose) susipjaustom juostelėm ir ant sienos klijuojam skystais vinimis. Jei labai skiriasi spalva - nusidažom sieniniais dažais. Tada ant jų adatėlėm sekti galima ką nori. Mano visi plakatai taip kaba. (Aš prisiklijavau klasės sienos viršuje, virš stendų)

Atsakyti
Ačiū už nuorodą ir patarimus. Jei gaučiau Ax5 formato nereikėtų sienos, tilptų ant spintelės visos raidės. Ax4 formato turim raides mokykloje, bet jos man didelės.
Atsakyti