Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

QUOTE(Bebras2014 @ 2017 08 20, 12:10)
<p>Geras! O mano rugsėjo 1- osios tema apie emocijas. Pirkau pieštukus ir skirtukus. Tai būtinai įtrauksiu ir ší filmuką. smile.gif gerai, mielosios, palengvinsiu jums gyvenimą ir Taip liet.k planą keliu į bendrą paštą smile.gif</p>

Ačiū! Bet į kurį paštą? Dar niekur nematau unsure.gif
Atsakyti
Nuo šiol mūsų lobynais gali naudotis ir mamuke68. Jai ką tik išsiunčiau prisijungimo duomenis.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2017 08 20, 17:13)
Nuo šiol mūsų lobynais gali naudotis ir mamuke68. Jai ką tik išsiunčiau prisijungimo duomenis.

👌 Bet kiek dabar vargšė turės akis gadint! Atsimenu save, kai gavau raktelį. Buvo daug nemiegotų naktų
Atsakyti
QUOTE(ieva114 @ 2017 08 19, 19:21)
Sveikos,
na aš taip pat bandau pradėti ruoštis naujiems mokslo metams smile.gif
Bandau pasipuošti savo klasę, nes atėjus sienos buvo visiškai tuščios: gimtadienio kalendorius ir bitutės perskaitytoms knygutėms fiksuoti
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
darosi ir baisu ir įdomu, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai ir puikiai sutarsim tiek su antrokiukais, tiek ir su tėveliais.

Labukas, smagu su visom ,,susitikti" po vasaros. Gal skaitydama ir matydama Jūsų pasiruošimo darbus ir aš ,,užsidegsiu", nes dabar dar neturiu nei noro, nei minčių. Vasarėlė buvo, tai neduok Dieve, bet ką darysi, taip jau yra.
ieva114, kaip panaudosite tas bitutes skaitymui fiksuoti? Gal galite pasidalinti?
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2017 08 20, 11:10)
<p>Geras! O mano rugsėjo 1- osios tema apie emocijas. Pirkau pieštukus ir skirtukus. Tai būtinai įtrauksiu ir ší filmuką. smile.gif gerai, mielosios, palengvinsiu jums gyvenimą ir Taip liet.k planą keliu į bendrą paštą smile.gif</p>

Į kurį paštą įkelti TAIP planai? Bandžiau ieškoti, gal jau nebematau.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2017 08 20, 16:29)
👌 Bet kiek dabar vargšė turės akis gadint! Atsimenu save, kai gavau raktelį. Buvo daug nemiegotų naktų

4u.gif tegul akys genda, bet kartu ir raibsta nuo gerų idėjų, Jūsų išmonės, kūrybiškumo. Visos esate nuostabios mokytojos! Ačiū Jums labai už tikrai auksinį Raktelį!
Atsakyti
O manes niekas nepriima i foruma? rolleyes.gif
Atsakyti

Viga, praeitoji mokytoja fiksavo perskaitytų puslapių skaičių, tai kol kas ir aš pasilikau prie šitos idėjos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ieva114: 21 rugpjūčio 2017 - 12:38

Sveikutės  :4u:  ką tik įkėliau TAIP serijos planą (lietuvių k.) į pradinukeirmama1 el.paštą.  :yahoo:​ 

Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2017 08 21, 13:38)
<p>Sveikutės  4u.gif  ką tik įkėliau TAIP serijos planą (lietuvių k.) į pradinukeirmama1 el.paštą.  yahoo.gif​ </p>

Širdingai dėkoju, tikrai palengvinai darbą.
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2017 08 21, 14:38)
<p>Sveikutės  4u.gif  ką tik įkėliau TAIP serijos planą (lietuvių k.) į pradinukeirmama1 el.paštą.  yahoo.gif​ </p>

Labai labai ačiū. 👌 O gal dar kas ir TAIP matematikos planą pamėtės? O gal kuri pernai skenavot TAIP pratybas ir galit į paštą įkelt? Kiek atsimestų rūpesčio... Atsilygintumėm...
Atsakyti

Prašom, merginos, ne gaila !  :angel_not:  :D 

Atsakyti