Koks tas Emodži filmukas?
Brangute, dabar jau tikrai pavyko gauti TAIP SERIJOS PLANUS!!! Kam reikia, kreipkitės.
Koks tas Emodži filmukas?
Nuo šiandien kino teatruose rodomas. Mano pačios vaikai jo nuo vasaros pradžios laukė
http://www.acmefilm....i/emodzi-filmas
Štai ir šovė mintis paimti ir panaudot stendų puošime to filmo herojus.
ČIA LIUKSUSINĖ MINTIS APIE EMOCIJAS. GALIMA DAUG PASIKALBĒT...
Papildyta:
O GAL GALIMA Į BENDRĄ PAŠTĄ?
Prašau visų atsiųsti man asmenine žinute su kokiomis klasėmis dirbsite šiais mokslo metais. Forume ne visada sužiūriu, kas ką parašė. Taip pat mamuke68 labai norėtų patekti į mūsų paštą, ką manote? Ar jau galima suteikti jai raktelį?
Labas rytas! Nenoriu būt įkyri, noriu būt miela kolege... Kokie sprendimai dėl Raktelio man? Rugsėjo didžioji šventė artėja su dar didesniais darbais, planais ir rūpesčiais... Labai man palengvintų gyvenimą, o žinoma ir aš kažkam kažką ...Gražaus ir ramaus visoms savaitgalio.
Labutis! Mačiau daug pritariančių. Ir aš UŽ.
...neżinia kiek pritariančiųjų reikia...
na aš taip pat bandau pradėti ruoštis naujiems mokslo metams
Bandau pasipuošti savo klasę, nes atėjus sienos buvo visiškai tuščios: gimtadienio kalendorius ir bitutės perskaitytoms knygutėms fiksuoti
darosi ir baisu ir įdomu, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai ir puikiai sutarsim tiek su antrokiukais, tiek ir su tėveliais.
Labas rytas,
Galbūt turite pažįstamų, ieškančių mokytojo asistento darbo ir galite pasidalinti skelbimu? Būčiau labai dėkinga
Ieškoma(s) mokytojo asistentė(as) darbui su antrokais (pilna darbo diena).
Reikalavimai: mokytojo kvalifikacija (pageidautina pradinis arba priešmokyklinis ugdymas, psichologija). Gali būti ir vyresniųjų kursų studentai arba ką tik baigę mokslus.
Darbas Vilniaus centre netoli Seimo.
Daugiau informacijos až.
Geras! O mano rugsėjo 1- osios tema apie emocijas. Pirkau pieštukus ir skirtukus. Tai būtinai įtrauksiu ir ší filmuką. gerai, mielosios, palengvinsiu jums gyvenimą ir Taip liet.k planą keliu į bendrą paštą