Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

QUOTE(ninkute @ 2017 08 16, 18:08)
Gal prieš rugsėjį atsiras mūsų tarpe kas dirba pagal šiuos vadovėlius ir pagelbės mums, o jei ne reiks pirktis mokytojo knygą (nors ir taip jos reikės) ir kurti planus.

Galit atsispausdint mokytojo knygą iš EDUKA klasės svetainės, aš atsispausdinau
Atsakyti
QUOTE(Vilineja @ 2017 08 16, 20:28)
<p>Labas vakaras, kolegės,</p><p></p><p>po kūrybinių atostogų grįžtu į darbą ir iškart pas 4tokus. Priimsit į savo šaunų būrį?  4u.gif </p>

Priimsim mielai smile.gif Aš šiemet irgi turėsiu ketvirtokus, užsiauginau smile.gif
Atsakyti

O kaip jums pavyko atsispausdinti? Aš bandžiau, bet gavosi labai prasta kokybė.  :huh2:​ 

Atsakyti
Sveikos, aš darbui nepasiruošus smile.gif Nenoriu į mokyklą. Bet paskaičius jūsų susirašinėjimą supratau, kad metas keisti požiūrį smile.gif
Prašau visų atsiųsti man asmenine žinute su kokiomis klasėmis dirbsite šiais mokslo metais. Forume ne visada sužiūriu, kas ką parašė. Taip pat mamuke68 labai norėtų patekti į mūsų paštą, ką manote? Ar jau galima suteikti jai raktelį?
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2017 08 17, 10:41)
<p>O kaip jums pavyko atsispausdinti? Aš bandžiau, bet gavosi labai prasta kokybė.  huh.gif​ </p>

pirmiausia persikėliau į savo kompiuterį, tada atsispausdinau. Labai gerai atsispausdino smile.gif
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2017 08 17, 14:20)
Sveikos, aš darbui nepasiruošus smile.gif Nenoriu į mokyklą. Bet paskaičius jūsų susirašinėjimą supratau, kad metas keisti požiūrį smile.gif
Prašau visų atsiųsti man asmenine žinute su kokiomis klasėmis dirbsite šiais mokslo metais. Forume ne visada sužiūriu, kas ką parašė.  Taip pat mamuke68 labai norėtų patekti į mūsų paštą, ką manote? Ar jau galima suteikti jai raktelį?

Priimkim, senokai bendrauja biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, radau Jus! Maniau, kad į fb būsit pabėgusios.
Bendravau čia du metus. Turejau jungtines klases. Po 5m vėl grįžtu į mokyklą. Priimkit atgal!

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Tikrai manu aš ir Jums būsiu draugiška, naudinga ir reikalinga į Jūsų draugišką būrį 4u.gif Mano bus pirmokučiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2017 08 17, 15:20)
Prašau visų atsiųsti man asmenine žinute su kokiomis klasėmis dirbsite šiais mokslo metais. Forume ne visada sužiūriu, kas ką parašė.  Taip pat mamuke68 labai norėtų patekti į mūsų paštą, ką manote? Ar jau galima suteikti jai raktelį?

Mamuke68 raktelį jau užsidirbo smile.gif
Į mokyklą ir aš nenoriu (dar savaitgalį atšoksim dukros vestuves), bet artėja atostogų pabaiga.....
Atsakyti

Sveikos grįžtančios po atostogų.....Labai jau trumpa buvo ta mūsų vasara. Į mokyklą visai nesinori, galvoje tuščia, bet teks susikaupti ir pradėti. Sėsiu prie teminių planų. kai baigsiu, gal kuriai reikės. Šiemet dirbsiu su trečiokais.

Noriu paprašyti, gal kuri turite ir galėtumėte pasidalinti  Rakto teminiais planais 3 kl.?

Atsakyti
QUOTE(smilga99 @ 2017 08 17, 19:21)
<p>Sveikos grįžtančios po atostogų.....Labai jau trumpa buvo ta mūsų vasara. Į mokyklą visai nesinori, galvoje tuščia, bet teks susikaupti ir pradėti. Sėsiu prie teminių planų. kai baigsiu, gal kuriai reikės. Šiemet dirbsiu su trečiokais.</p><p>Noriu paprašyti, gal kuri turite ir galėtumėte pasidalinti  Rakto teminiais planais 3 kl.?</p>

į AŽ
Papildyta:
Sveikos dar kartą

Gal kuri turit neformaliam teminį, susijusį su kryžiažodžiais, rebusais, tokį tipo Gudročiai ir t.t./ Turėtų jis tikti pirmokučiams. Kadangi raktelio dar neturiu, tai ir prašau čia...
Atsakyti

Man kartais atrodo kad tuoj galva plyš nuo minčių, reikia susisteminti viską ir pasidaryt veiksmų planą. Kabineto sienos plikos plikutėlės, reikia 1 dienai pasiruošti. Kaip manot, puošti klasę lapais ir žvėreliais gal 4tokams jau nereiktų? Jau dideli vaikai. Galvoju ką nors moderniau, tiksliau pasinaudot Emodžių filmuku.  :hmm: Gal.

O ką dar būtų galima ant sienų 4tokams (be gimtadienių ir tvarkaraščio)? Ir kaip su klasės taisyklėmis, mums kartu naujas nusistatyt ar ieškot senųjų? Ir tėvus kada susipažinimui pasikviest dar prieš rugsėjo 1 ar geriau rugsėjo viduryje? 

Atsakyti
Jau gyvename rugsėjo pirmosios idėjomis. Kiek čia beliko iki jos. Gal kuri turite pasaką apie ežiuką, kažką susieta su mokslu. Būčiau dėkinga. Ir dar kartelį užsiminsiu apie teminius planus TAIP 1 kl. lietuvių k. nes man bus naujiena.
Atsakyti