Galit atsispausdint mokytojo knygą iš EDUKA klasės svetainės, aš atsispausdinau
Galit atsispausdint mokytojo knygą iš EDUKA klasės svetainės, aš atsispausdinau
Priimsim mielai Aš šiemet irgi turėsiu ketvirtokus, užsiauginau
O kaip jums pavyko atsispausdinti? Aš bandžiau, bet gavosi labai prasta kokybė.
Prašau visų atsiųsti man asmenine žinute su kokiomis klasėmis dirbsite šiais mokslo metais. Forume ne visada sužiūriu, kas ką parašė. Taip pat mamuke68 labai norėtų patekti į mūsų paštą, ką manote? Ar jau galima suteikti jai raktelį?
pirmiausia persikėliau į savo kompiuterį, tada atsispausdinau. Labai gerai atsispausdino
Papildyta:
Prašau visų atsiųsti man asmenine žinute su kokiomis klasėmis dirbsite šiais mokslo metais. Forume ne visada sužiūriu, kas ką parašė. Taip pat mamuke68 labai norėtų patekti į mūsų paštą, ką manote? Ar jau galima suteikti jai raktelį?
Priimkim, senokai bendrauja
Bendravau čia du metus. Turejau jungtines klases. Po 5m vėl grįžtu į mokyklą. Priimkit atgal!
Mamuke68 raktelį jau užsidirbo
Į mokyklą ir aš nenoriu (dar savaitgalį atšoksim dukros vestuves), bet artėja atostogų pabaiga.....
Sveikos grįžtančios po atostogų.....Labai jau trumpa buvo ta mūsų vasara. Į mokyklą visai nesinori, galvoje tuščia, bet teks susikaupti ir pradėti. Sėsiu prie teminių planų. kai baigsiu, gal kuriai reikės. Šiemet dirbsiu su trečiokais.
Noriu paprašyti, gal kuri turite ir galėtumėte pasidalinti Rakto teminiais planais 3 kl.?
į AŽ
Papildyta:
Sveikos dar kartą
Gal kuri turit neformaliam teminį, susijusį su kryžiažodžiais, rebusais, tokį tipo Gudročiai ir t.t./ Turėtų jis tikti pirmokučiams. Kadangi raktelio dar neturiu, tai ir prašau čia...
Man kartais atrodo kad tuoj galva plyš nuo minčių, reikia susisteminti viską ir pasidaryt veiksmų planą. Kabineto sienos plikos plikutėlės, reikia 1 dienai pasiruošti. Kaip manot, puošti klasę lapais ir žvėreliais gal 4tokams jau nereiktų? Jau dideli vaikai. Galvoju ką nors moderniau, tiksliau pasinaudot Emodžių filmuku. Gal.
O ką dar būtų galima ant sienų 4tokams (be gimtadienių ir tvarkaraščio)? Ir kaip su klasės taisyklėmis, mums kartu naujas nusistatyt ar ieškot senųjų? Ir tėvus kada susipažinimui pasikviest dar prieš rugsėjo 1 ar geriau rugsėjo viduryje?