Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

QUOTE(mamuke68 @ 2017 08 04, 20:37)
...noriu paklausti - ar atiduodate Rugsėjo pirmąją knygas vaikučiams? Ką veikiate pačiomis pirmomis dienomis su pirmokučiais? Pasidalinkite savo patirtimi...Ačiū 4u.gif

Sveikos 4u.gif
Aš pirmąsias vadovėlių dalis, pirmuosius pratybų sąsiuvinius sudedu į kiekvieno mokinio skyrelį, jie po rugsėjo pirmosios šventės pasiima ir nešasi namo. Ant suolo nededu, nes tada mokiniai būtų sau, o aš - sau smile.gif
Pirmosiomis dienomis išsiaiškiname kur kiekvieno yra skyrelis, ką reiškia skambutis, kaip elgtis pamokos pradžioje, mokomės susidėti tvarkingai ant suolo tik tai pamokai reikalingas priemones: vadovėlį, pratybų sąsiuvinį, paprastą sąsiuvinį, pieštukinę. Tada mokomės viską susidėti į segtuvą ir į kuprinę. (Nes daug kam viską sudėjo mama ir jie nežino kur kas yra) Parodau tualetus, apžiūrime mokyklą, sporto salę, valgyklą, supažindinu kaip joje reikia elgtis, kur nunešti indus, susirandame persirengimo spinteles, pasimokome jas atrakinti ir užrakinti, aplankome biblioteką, direktorės ir pavaduotojos kabinetus, mokytojų kambarį. Paaiškinu, kur galima kreiptis, jei iškilo problemos pertraukų metu ar po pamokų. Visada klausiu mokinių kas jiems neaišku, o klausimų atsiranda visada. Jie tikrai pasakys ir žinosi, ką su jais veikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2017 08 04, 17:24)
Mergaitės, šiandien švenčiu ir aš!  yahoo.gif  yahoo.gif Išlaikiau teoriją - pusę darbo įveikiau. Galiu lengviau atsikvėpti.  angel_not.gif  victory.gif

Šaunuolė!!!!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Sakiau, kad viskas pavyks! Dabar susikaupk važiavimui ir greitai bus finišas! clap.gif thumbup.gif friends.gif
P.S. O aš jau pasiėmiau pagamintą pažymėjimą ir oficialiai galiu važiuoti, tik dar neturiu kuo biggrin.gif . Ieškau mašinytės ir tikiuosi, kad greitai rasiu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 05 rugpjūčio 2017 - 07:06
QUOTE(smilga1972 @ 2017 08 05, 07:04)
Šaunuolė!!!!!!  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif Sakiau, kad viskas pavyks! Dabar susikaupk važiavimui ir greitai bus finišas!  clap.gif  thumbup.gif  friends.gif
P.S. O aš jau pasiėmiau pagamintą pažymėjimą ir oficialiai galiu važiuoti, tik dar neturiu kuo  biggrin.gif . Ieškau mašinytės ir tikiuosi, kad greitai rasiu  mirksiukas.gif .

Dėl važiavimo esu ramesnė. smile.gif O teorija mane labai išvargino, tas žinių kalimas, bilietų sprendimas. Dabar su M raidele praktikuosiuos. biggrin.gif Dabar jau norisi ir man gyventi! biggrin.gif Pradėsiu ruoštis savo pirmokėliams. Nauja darbovietė, nauja klasė, kuri bus šviežiai išremontuota, tad reikės kažkaip ją užpildyti ir padaryti jaukia. smile.gif
Atsakyti
...sveikutės, buvau YOUTUBE radusi labi gražią dainelę apoie spalkvotą autobusiuką ar traukinuką...nerandu
Čia ne ta kur visos žinom, Mėlynas autobusiukas...kita.Gal kuri turite/
Atsakyti
[quote=mamuke68,2017 08 07, 11:08]
...sveikos :4u:pati radau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamuke68: 07 rugpjūčio 2017 - 11:22
Ka zadat dovanoti mokiniams rugsejo 1? As galvoju dovanoti tusinuka su mokinio vardu zaliai rasanti, bent gales pabraukti kazka. Gal zinot kur pigiau tokius uzsakineti?
Atsakyti

Šiemet, rugsėjo 1-osios tema - emocijos. :) Nupirkau pieštuką, skirtuką ir sąsiuvinį su emocijų paveiksliukais. Prie pieštuko priklijuosiu sveikinimą. :) Kol kas, planai tokie. Dabar tik reikia sukurti kažkokį pasakojimą ir viską gražiai susieti. :) Kadangi, darbovietė nauja ir dar nėra galutinio mokinių sąrašo, tai nieko vardinio nedarau. Jeigu spėsiu, prieš pat šventę užsakysiu ženkliukus su emocijomis ir vardais. :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bebras2014: 08 rugpjūčio 2017 - 17:10
Aš dar mėgaujuos atostogom, apie darbą negalvoju smile.gif Šiemet atsipalaidavau smile.gif
Atsakyti
Vilniaus Emilijos Pliaterytės progimnazija (www.pliaterytes.lt) siūlo darbą pradinių klasių mokytojui neterminuotai darbo sutarčiai pilnu krūviu.
Darbo pradžia – 2017-09-01.
Reikalavimai:
– aukštasis išsilavinimas, įgytas edukologijos (pradinio ugdymo pedagogikos) bakalauro laipsnis ir pradinių klasių mokytojo kvalifikacija,
– gebėjimas dirbti su informacinėmis technologijomis,
– puikūs bendravimo įgūdžiai,
– mokėjimas konstruktyviai spręsti problemas,
– kūrybiškumas, iniciatyvumas, atsakingumas, gebėjimas dirbti komandoje.

Norinčius dalyvauti atrankoje kviečiame siųsti CV ir motyvacinį laišką el. paštu rastine@pliaterytes.vilnius.lm.lt.
Pokalbiui bus kviečiami atrinkti kandidatai ir informuojami asmeniškai.
Atsakyti
Sveikos, noriu paklaust, kaip mokote jungti raides rišliai - pvz.: ma, mo, ta, ir t.t.? Atitraukus ranką? Lankeliu grįžtant viršumi balsės/ prašyčiau pasidalinkite... Įdomu, kaip dabar rekomenduoja žinovai blink.gif
Atsakyti

Kiek prisimenu savo pradinę mokyklą, tai mokytoja visada mokė rašyti rankos neatitraukus. Studijose taip pat taip mokė ir mokykloje pati taip mokiau savo pirmuosius pirmokėlius. Bet laikui bėgant, supratau, kad vaikams tai daryti labai sunku, tad leidžiu ranką atitraukti. Svarbiausia, kad rašysena būtų tvarkinga, įskaitoma. :) Beje, ar kas nors naudojatės pradinukams.lt ? Turiu susipirkusi visus paketus 2 klasei, gal kas nors turi 1 klasės paketus? Apsikeistume :) 

Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2017 08 10, 10:56)
<p>Kiek prisimenu savo pradinę mokyklą, tai mokytoja visada mokė rašyti rankos neatitraukus. Studijose taip pat taip mokė ir mokykloje pati taip mokiau savo pirmuosius pirmokėlius. Bet laikui bėgant, supratau, kad vaikams tai daryti labai sunku, tad leidžiu ranką atitraukti. Svarbiausia, kad rašysena būtų tvarkinga, įskaitoma. smile.gif Beje, ar kas nors naudojatės pradinukams.lt ? Turiu susipirkusi visus paketus 2 klasei, gal kas nors turi 1 klasės paketus? Apsikeistume smile.gif </p>

Labas! Ar geri ten dalykėliai gyvena? Kas įeina į paketą?Man reiketu 1 klasei užsisakyti, tik nežinau, ar verta? Apsikeistume😊
Atsakyti