Šaunu, turim progą švęst :0 Smilga, džiaugiuosi kartu su Tavim! Gero kelio ir smagių įspūdžių!
Keista, bet šiemet taip atsipalaidavau per atostogas, kad nė karto neprisiminiau mokyklos Anksčiau tokiu metu būčiau jau apgalvojusi rugsėjo 1 scenarijų, o dabar dar nė galvot neprisiverčiu
Sveikutės,
Taip sėkmingai iki šiol negalvojau apie mokyklą, bet deja... poryt jau į darbelį. Labai jau nesinori, bet ką darysi. Nežinau net ką veiksiu, nes šiaip daugiau mokyklinių darbų turėčiau namuose. Nei apie planus nei apie rugsėjo pirmą dar negalvojau. Jei vadovėlius mokykla gaus, tai dirbsiu pagal vadovėlius TAIP. Nežinau iš kur ištraukti planus, internete lyg ir neradau. Gal mūsų tarpe yra dirbančių pagal šiuos vadovėlius ir turite planus, oi kaip būčiau dėkinga.
Taip sėkmingai iki šiol negalvojau apie mokyklą, bet deja... poryt jau į darbelį. Labai jau nesinori, bet ką darysi. Nežinau net ką veiksiu, nes šiaip daugiau mokyklinių darbų turėčiau namuose. Nei apie planus nei apie rugsėjo pirmą dar negalvojau. Jei vadovėlius mokykla gaus, tai dirbsiu pagal vadovėlius TAIP. Nežinau iš kur ištraukti planus, internete lyg ir neradau. Gal mūsų tarpe yra dirbančių pagal šiuos vadovėlius ir turite planus, oi kaip būčiau dėkinga.
Sveikos
Aš tai parsinešiau vadovėlius pavartyt per atostogas ir... Nė karto neatsiverčiau Taip ir žinojau, kad bus, bet buvau įsitikinus, kad bent kartą peržiūrėsiu
QUOTE(Bites Rites @ 2017 07 31, 17:19)
Šaunu, turim progą švęst :0 Smilga, džiaugiuosi kartu su Tavim! Gero kelio ir smagių įspūdžių!
Keista, bet šiemet taip atsipalaidavau per atostogas, kad nė karto neprisiminiau mokyklos Anksčiau tokiu metu būčiau jau apgalvojusi rugsėjo 1 scenarijų, o dabar dar nė galvot neprisiverčiu
Aš tai parsinešiau vadovėlius pavartyt per atostogas ir... Nė karto neatsiverčiau Taip ir žinojau, kad bus, bet buvau įsitikinus, kad bent kartą peržiūrėsiu
QUOTE(smilga1972 @ 2017 07 31, 13:14)
Pagrindinė taisyklė iš patirties: NESINERVINTI! Stresas tave nugalės ir nieko neišeis. Turi suimti save į rankas, nusiteikti, kad viską moki, viską žinai, laiko turi 30 minučių. Tad neskubėk, gerai įsiskaityk klausimą, gerai apžiūrėk iliustracijas (nes jos dažnai pakiša koją - būna panašių, besiskiriančių vos viena detale ir gali suklysti), gerai įsiskaityk pateiktus atsakymų variantus ir išsirink visus galimus (kartais būna ir visi tinkami). Tau tikrai pavyks!!! O vairavime irgi svarbiausia nesinervinti, susikaupti ir būti ypatingai dėmesingai tas 45 minutes. Kita vertus, vairavimo egzamine koją gali pakišti atsitiktinumas, kvailai susiklosčiusi situacija, kurioje be didelės patirties pasielgi netinkamai ir egzaminas nueis šuniui ant uodegos. Man taip buvo su pirmu laikymu. Be to, teko toks egzaminuotojas, kuris labai stresą varė nuo pirmų minučių, lyg jo misija būtų mane suvaryti. Antrą kartą gavau puikią egzaminuotoją (moterį), kuri ramiai nuteikė ir viskas pavyko. Taip kad linkiu ramiai, be streso sulaukti egzaminų ir sėkmingai juos išlaikyti
Taip, taip atrodo viską suprantu, raminu save, kad viską moku, kad viskas bus gerai, bet kai atėjo ta minutė... paslydau... jaučiu didelį spaudimą iš šeimos narių... plius - nupirkta mašina jau stovi kieme. Geriu visokias raminančias arbatas, skaitau knygutę, sprendžiu ir labai tikiuosi, kad penktadienį viskas bus gerai. Kaip fainai, kad yra instruktorių moterų! Šalia moters, kiekvienai merginai ramiau. Taip pat, šiemet laukia ir nauja darbovietė. Vėl turėsiu pirmokėlius. Mokysimės iš TAIP serijos... kažkokius planus pavyko gauti, bet kiek jie naudingi, nežinau...
QUOTE(Bebras2014 @ 2017 08 01, 11:14)
Mokysimės iš TAIP serijos... kažkokius planus pavyko gauti, bet kiek jie naudingi, nežinau...
Lenkiu žemai galvą ir nuoširdžiai prašau, gal galite pasidalinti planais TAIP. Išnaršiau internetą, nieko nerandu. Jokios metodinės medžiagos, šiaip nelabai noriu su šia serija draugauti, bet tikiuosi, kad įsivažiuosiu. Būčiau labai labai dėkinga.
QUOTE(ninkute @ 2017 08 01, 16:32)
Lenkiu žemai galvą ir nuoširdžiai prašau, gal galite pasidalinti planais TAIP. Išnaršiau internetą, nieko nerandu. Jokios metodinės medžiagos, šiaip nelabai noriu su šia serija draugauti, bet tikiuosi, kad įsivažiuosiu. Būčiau labai labai dėkinga.
Išnešiau savo kompiuterį tvarkyti (reikia prieš maratoną paruošti , kai tik parsinešiu - atsiųsiu ką turiu.
QUOTE(Bebras2014 @ 2017 08 02, 19:56)
Išnešiau savo kompiuterį tvarkyti (reikia prieš maratoną paruošti , kai tik parsinešiu - atsiųsiu ką turiu.
Būsiu labai dėkinga
Mergaitės, šiandien švenčiu ir aš! Išlaikiau teoriją - pusę darbo įveikiau. Galiu lengviau atsikvėpti.
QUOTE(Bebras2014 @ 2017 08 04, 17:24)
Mergaitės, šiandien švenčiu ir aš! Išlaikiau teoriją - pusę darbo įveikiau. Galiu lengviau atsikvėpti.
Sveikinimai. Kada vairavimas?