Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

QUOTE(Bites Rites @ 2017 07 28, 10:43)
Dukra šiemet laikė, tai aš irgi bandžiau testą.... Neišlaikiau.... Gerai, kad anksčiau išsilaikiau... Dabar tokių kvailų klausimų prikrauta....

Teorija man nebuvo sunku, išlaikiau iš pirmo karto 97% mirksiukas.gif , bet va su važiavimu, tai kinkos dreba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 28 liepos 2017 - 09:58
Mergaitės, noriu pasinaudoti pasaka apie voverytę. Ji yra pašte, tačiau smart notebooke. Gal kuri mokat perdaryti į skaidres?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Šiandien švenčiu!!! Išlaikiau teises!!!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif clap_1.gif thumbup.gif assa.gif assa.gif assa.gif pleasantry.gif Pagaliau atostogos!!!!!
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2017 07 29, 11:18)
Labas rytas smile.gif Šiandien švenčiu!!! Išlaikiau teises!!!!!  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  clap.gif  clap.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  thumbup.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  pleasantry.gif Pagaliau atostogos!!!!!

smile.gif SVEIKINU !!! bis.gif ploja.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2017 07 29, 10:18)
Labas rytas smile.gif Šiandien švenčiu!!! Išlaikiau teises!!!!!  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  clap.gif  clap.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  thumbup.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  pleasantry.gif Pagaliau atostogos!!!!!

DIDELIAUSI SVEIKINIMAI
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2017 07 29, 14:05)
smile.gif SVEIKINU !!!  bis.gif  ploja.gif  clap.gif

QUOTE(janiku @ 2017 07 29, 16:17)
DIDELIAUSI SVEIKINIMAI

Ačiū merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Jausmas keistas, lyg ir nieko nepasikeitė, o kartu naujas savarankiško gyvenimo etapas biggrin.gif . Labai noriu būti nuo nieko nepriklausoma, važiuoti kur noriu ir kada noriu bigsmile.gif . Tik kai pamąstau apie nueitą kelią, tai nežinau, ar dar tam ryžčiausi biggrin.gif ... Ir pinigų ir sveikatos pareikalavo LABAI daug blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2017 07 29, 09:18)

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sėkmės vairuojant, gero kelio ir dabar prasidės tikrosios atostogos biggrin.gif tourist5.gif vacation1.gif
Jau turi mašiniuką? Išbandei savarankiškai važiuot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2017 07 29, 22:19)
Sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif Sėkmės vairuojant, gero kelio ir dabar prasidės tikrosios atostogos biggrin.gif tourist5.gif  vacation1.gif
Jau turi mašiniuką? Išbandei savarankiškai važiuot?  bigsmile.gif

Ačiū už sveikinimus 4u.gif . Neturiu dar mašinytės, ieškojimuose ax.gif . Kadangi esu viena šiam pasaulyje, tai pačiai nusipirkti sunkoka, tenka prašyti aplinkinių pagalbos, o tai gali kiek užtrukti unsure.gif . Na, bet aš nepasiduodu, stengsiuosi greičiau nusipirkti ir pradėti savarankiškai važinėti, kad neužsimirštų tai, ką išmokau mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 30 liepos 2017 - 06:23
QUOTE(smilga1972 @ 2017 07 30, 06:23)
Ačiū už sveikinimus  4u.gif . Neturiu dar mašinytės, ieškojimuose  ax.gif . Kadangi esu viena šiam pasaulyje, tai pačiai nusipirkti sunkoka, tenka prašyti aplinkinių pagalbos, o tai gali kiek užtrukti  unsure.gif . Na, bet aš nepasiduodu, stengsiuosi greičiau nusipirkti ir pradėti savarankiškai važinėti, kad neužsimirštų tai, ką išmokau  mirksiukas.gif .

Šaunuolė mirksiukas.gif
Aš tai pirmą mašiniuką turėjau tokį, kokį skolindavo. Oi kaip sunku, kai ne tavo ir kai ne visada panorėjus gali važiuot. Bet jau penkti metai turiu savo ir kitaip nebeįsivaizduoju gyvenimo. Važiuoju kada noriu, kur noriu ir kiek man reikia. O dar kai darbas už 25 km, tai važiavimas dviem mikriukais, kur kelionė užtrukdavo valandą - dvi laiko, sutrumpėjo važiuojant mašina iki 20 min. Fantastika bigsmile.gif
Linkiu greičiau rasti savo svajonių mašiniuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2017 07 30, 09:13)
Šaunuolė mirksiukas.gif
Aš tai pirmą mašiniuką turėjau tokį, kokį skolindavo. Oi kaip sunku, kai ne tavo ir kai ne visada panorėjus gali važiuot. Bet jau penkti metai turiu savo ir kitaip nebeįsivaizduoju gyvenimo. Važiuoju kada noriu, kur noriu ir kiek man reikia. O dar kai darbas už 25 km, tai važiavimas dviem mikriukais, kur kelionė užtrukdavo valandą - dvi laiko, sutrumpėjo važiuojant mašina iki 20 min. Fantastika  bigsmile.gif
Linkiu greičiau rasti savo svajonių mašiniuką 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2017 07 29, 09:18)

Smilgute, sveikinuuuu!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Aš teoriją jau vieną kartą laikiau... nepasisekė, padariau 7 klaidas. Įėjus į teorijos egzamino klasę, apėmė tokia panika, sėdėjau ir verkiau kol susiėmiau.. tikiuosi, kad penktadienį švęsiu ir aš. wub.gif O vat vairuoti tikras malonumas. Tikiuosi, kad praktinis egzaminas bus lengvesnis, nei teorijos. 4u.gif Noriu tų ratų ir aš, bet kai pagalvoju kiek nervų ir pinigų atiduota... antrą kartą nesiryžčiau. tomato.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2017 07 31, 13:36)
Smilgute, sveikinuuuu!!!  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif Aš teoriją jau vieną kartą laikiau... nepasisekė, padariau 7 klaidas. Įėjus į teorijos egzamino klasę, apėmė tokia panika, sėdėjau ir verkiau kol susiėmiau.. tikiuosi, kad penktadienį švęsiu ir aš.  wub.gif O vat vairuoti tikras malonumas. Tikiuosi, kad praktinis egzaminas bus lengvesnis, nei teorijos.  4u.gif Noriu tų ratų ir aš, bet kai pagalvoju kiek nervų ir pinigų atiduota... antrą kartą nesiryžčiau.  tomato.gif

Pagrindinė taisyklė iš patirties: NESINERVINTI! Stresas tave nugalės ir nieko neišeis. Turi suimti save į rankas, nusiteikti, kad viską moki, viską žinai, laiko turi 30 minučių. Tad neskubėk, gerai įsiskaityk klausimą, gerai apžiūrėk iliustracijas (nes jos dažnai pakiša koją - būna panašių, besiskiriančių vos viena detale ir gali suklysti), gerai įsiskaityk pateiktus atsakymų variantus ir išsirink visus galimus (kartais būna ir visi tinkami). Tau tikrai pavyks!!! O vairavime irgi svarbiausia nesinervinti, susikaupti ir būti ypatingai dėmesingai tas 45 minutes. Kita vertus, vairavimo egzamine koją gali pakišti atsitiktinumas, kvailai susiklosčiusi situacija, kurioje be didelės patirties pasielgi netinkamai ir egzaminas nueis šuniui ant uodegos. Man taip buvo su pirmu laikymu. Be to, teko toks egzaminuotojas, kuris labai stresą varė nuo pirmų minučių, lyg jo misija būtų mane suvaryti. Antrą kartą gavau puikią egzaminuotoją (moterį), kuri ramiai nuteikė ir viskas pavyko. Taip kad linkiu ramiai, be streso sulaukti egzaminų ir sėkmingai juos išlaikyti 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti