Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

QUOTE(Triušis @ 2017 07 04, 20:32)
Aš elgesio vertinimui naudoju  ClassDojo programėlę. Renkam taškus už savaitę, kiekvieną pirmadienį renkam "čempionus", anuliuojam taškus ir vėl renkam iš naujo. O trimestro gale apdovanojam dažniausiai pabuvojusius pirmoje vietoje.

Aciu, kad atsišaukėte! Kaip pavadinate pasirinktus paveiksliukus- ivertinimus ir priskiriate minusus? Uz kokius nuopelnus vertinate teigiamai ir neigiamai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamuke68: 04 liepos 2017 - 22:15
QUOTE(mamuke68 @ 2017 07 04, 22:37)
Aciu, kad atsišaukėte! Kaip pavadinate pasirinktus paveiksliukus- ivertinimus ir priskiriate minusus? Uz kokius nuopelnus vertinate teigiamai ir neigiamai ?

Pačioje programėlėje esu įsirašiusi kelis teigiamus ir neigiamus kriterijus, pvz. padeda draugui, aktyviai dalyvauja pamokoje, atliko namų darbus, išdykauja per pertraukas, trukdo kitiems, neturi priemonių ir pan. ir prie kiekvieno yra numatyti balai su + arba -. Gėris tos programėlės dar ir toks, kad prie jos yra prisijungę visi tėvai ir jie mato savo vaikų elgesio vertinimą. Tai taip pat labai motyvuoja tiek vaikus, tiek ir pačius tėvus. ClassDojo "atradau" tik nuo 3 trimestro, bet buvau labai patenkinta, kaip ir labiausiai besistengę vaikai, kurie buvo apdovanoti kvietimais į baseiną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triušis @ 2017 07 05, 01:02)
Pačioje programėlėje esu įsirašiusi kelis teigiamus ir neigiamus kriterijus, pvz. padeda draugui, aktyviai dalyvauja pamokoje, atliko namų darbus, išdykauja per pertraukas, trukdo kitiems, neturi priemonių ir pan. ir prie kiekvieno yra numatyti balai su + arba -. Gėris tos programėlės dar ir toks, kad prie jos yra prisijungę visi tėvai ir jie mato savo vaikų elgesio vertinimą. Tai taip pat labai motyvuoja tiek vaikus, tiek ir pačius tėvus. ClassDojo "atradau" tik nuo 3 trimestro, bet buvau labai patenkinta, kaip ir labiausiai besistengę vaikai, kurie buvo apdovanoti kvietimais į baseiną smile.gif

Labas rytas! Tevai jungiasi su 9 zanklų kombinacijs, kiek supratau, nes kiekvienam vaikui sistema tai priskyre? O laiškeliuose rašote komentarus, pagyrimus ir pastabas?

Labai aciu uz atsakymus! Jūs man gėris! 4u.gif

Dar nerandu kaip pakeisti vaiko avatarą- veiduką... jie dbr visi vienodi. Susikūriau atskiras grupes kiekvienam dalykui, bet gal be reikalo...galima vertinti pagal pasirinktus kriterijus. O mokiniai taip pat pridijungia? Kiek daug klausimu uzduodu, bet as dsr tik nuo vakar vakaro, dar tik mokausi, bet manau naudosiu!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamuke68: 05 liepos 2017 - 07:01
Aš jau su antra laida naudoju classdojo. Man ir vaikams patinka.
Priskirtus veidukus gali pasikeisti patys vaikai.
Aš susikūriau atskirą grupę tik kaupimui - kaupiam dovanas taškus už papildomą darbą. Kai surenka penkias dovanas gauna atleidimą nuo namų darbų (papildomus darbus skiriu kokį kartą per savaitę, atlieka tik tie, kurie nori gauti papildomą tašką).
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2017 07 05, 19:54)
Aš jau su antra laida naudoju classdojo. Man ir vaikams patinka.
Priskirtus veidukus gali pasikeisti patys vaikai.
Aš susikūriau atskirą grupę tik kaupimui - kaupiam dovanas taškus už papildomą darbą. Kai surenka penkias dovanas gauna atleidimą nuo namų darbų (papildomus darbus skiriu kokį kartą per savaitę, atlieka tik tie, kurie nori gauti papildomą tašką).

Labai jau daug gražių atsiliepimų apie šią programą, gal reikės išbandyti ir man. blink.gif Ar nuo 1 kl. jau tai darote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2017 07 05, 07:47)
Labas rytas! Tevai jungiasi su 9 zanklų kombinacijs, kiek supratau, nes kiekvienam vaikui sistema tai priskyre? O laiškeliuose rašote komentarus, pagyrimus ir pastabas?
Labai aciu uz atsakymus! Jūs man gėris!  4u.gif

Dar nerandu kaip pakeisti vaiko avatarą- veiduką... jie dbr visi vienodi. Susikūriau atskiras grupes kiekvienam dalykui, bet gal be reikalo...galima vertinti pagal  pasirinktus kriterijus. O mokiniai taip pat pridijungia? Kiek daug klausimu uzduodu, bet as dsr tik nuo vakar vakaro, dar tik mokausi, bet manau naudosiu!!!

Sveiki, atsiprasau, rasau be lietuvybiu, is telefono taip patogiau ax.gif ClassDojo programeleje tikrai nekuriau atskiru grupiu kiekvienam dalykui, nes ja naudoju tik elgesio vertinimui. Kaip pakeisti avatarus per telefona irgi siuo metu negaliu paziureti, bet kad galima tai padaryti, tikrai zinau, nes keliems vaikams keiciau. Kai uzregistravau klase, visiems tevams isiunciau laiskus su rom zenklu kombinacijom, galima prijungti ir abu tevus. Be to, prie mano klases gali prisijungti ir kiti mokytojai, pvz. mano atveju tikybos mokytoja, kuri taip pat gali skirti balus uz elgesi. Pas mus mokykloje sia programele naudojame visos pradinukes, ir blogu atsiliepimu negirdejau.
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2017 07 06, 00:23)
Labai jau daug gražių atsiliepimų apie šią programą, gal reikės išbandyti ir man.  blink.gif Ar nuo 1 kl. jau tai darote?  smile.gif

Naudoju nuo pirmos klases, vertinu elgesį.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2017 07 06, 13:10)
Naudoju nuo pirmos klases, vertinu elgesį.

Užsikrėčiau, naudosiu ir aš! Labai ačiū už info!!! Kai turėsit minučių - parašykite apie avataru pakeitimą ... nerandu ...😊Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamuke68: 06 liepos 2017 - 16:54
QUOTE(mamuke68 @ 2017 07 06, 18:33)
Užsikrėčiau, naudosiu ir aš! Labai ačiū už info!!! Kai turėsit minučių - parašykite apie avataru pakeitimą ... nerandu ...😊Ačiū

Aš pati nekeičiau. Vaikai prisijungė ir keitaliojosi patys, buvo jiems smagu.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2017 07 06, 23:32)
Aš pati nekeičiau. Vaikai prisijungė ir keitaliojosi patys, buvo jiems smagu.

Pakeisti monstriukus galima einant į nustatymai- redaguoti klasę - mokiniai - pasirenki mokinį - paspaudi ant monstriuko ir atidaro lentelę, kur gali rinktis monstriuką -atlikta - išsaugoti ir viskas
Atsakyti
Sveikos merginos. Nors ir pats atostogų įkarštis, norėjau pasiteirauti, gal kuri dalyvavote knygos pristatyme-seminare „Padėkime nesimušti, nesikandžioti, nešūkauti...“ ir turite medžiagos iš šio seminaro, norėčiau per likusią vasarėlės dalį pasiskaityti. Būčiau labai dėkinga, jei pasidalintumėte ir atsiųstumėte į bendrą mūsų paštą.

O šiaip tai ilsėkitės, ilsėkitės ir dar kartą ilsėkitės mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri istojot i Ism svietimo lyderystes magistratura?
Atsakyti