QUOTE(mamuke68 @ 2017 07 05, 07:47)
Labas rytas! Tevai jungiasi su 9 zanklų kombinacijs, kiek supratau, nes kiekvienam vaikui sistema tai priskyre? O laiškeliuose rašote komentarus, pagyrimus ir pastabas?
Labai aciu uz atsakymus! Jūs man gėris!
Dar nerandu kaip pakeisti vaiko avatarą- veiduką... jie dbr visi vienodi. Susikūriau atskiras grupes kiekvienam dalykui, bet gal be reikalo...galima vertinti pagal pasirinktus kriterijus. O mokiniai taip pat pridijungia? Kiek daug klausimu uzduodu, bet as dsr tik nuo vakar vakaro, dar tik mokausi, bet manau naudosiu!!!
Sveiki, atsiprasau, rasau be lietuvybiu, is telefono taip patogiau
ClassDojo programeleje tikrai nekuriau atskiru grupiu kiekvienam dalykui, nes ja naudoju tik elgesio vertinimui. Kaip pakeisti avatarus per telefona irgi siuo metu negaliu paziureti, bet kad galima tai padaryti, tikrai zinau, nes keliems vaikams keiciau. Kai uzregistravau klase, visiems tevams isiunciau laiskus su rom zenklu kombinacijom, galima prijungti ir abu tevus. Be to, prie mano klases gali prisijungti ir kiti mokytojai, pvz. mano atveju tikybos mokytoja, kuri taip pat gali skirti balus uz elgesi. Pas mus mokykloje sia programele naudojame visos pradinukes, ir blogu atsiliepimu negirdejau.