Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

QUOTE(mamuke68 @ 2017 06 17, 09:41)
O aš ne raktelio kelintas mėnesis negaunu...

Neįsižeiskite, bet dėl raktelio verta pasistengti ne kelis mėnesius, bet mažiausiai pusmetį (čia mano asmeninė nuomonė). Pradinukių lobynas bendrom jėgom buvo turtintas ne vienerius metus.
Kantrybės ir sistemingo asmeninio indėlio į paštą. 4u.gif
Atsakyti
...priminkite tą fainą užrašą prie veidrodžio klasėje- man atrodo čia skaičiau-
Pats nuostabiausias vaikas ar kaip ...nepamenu, tik žianau, kad norėčiau taip padaryti...
Sveikutės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos pradinukės smile.gif
Na tikiuosi, kad teks su Jumis pebendrauti dažniau, šiais metais baigiau pradinio ugdymo pedagogiką ir jungiuosi į jūsų gretas.
Pasisekė, nes iš karto gavau pasiūlymą dirbti. Noro daug, tačiau darosi ir baisu, kas ir kaip bus. Bet tikiuos, kad viskas bus gerai ir jei reikės bandysiu kreiptis į Jus pagalbos smile.gif
Atsakyti

"šiais metais baigiau pradinio ugdymo pedagogiką ir jungiuosi į jūsų gretas."

Sveika prisijungusi, Ieva114, viskas bus puiku. Ar daug bendramokslių planuoja dirbti?

Atsakyti
QUOTE(ieva114 @ 2017 07 01, 12:01)
Sveikos pradinukės smile.gif
Na tikiuosi, kad teks su Jumis pebendrauti dažniau, šiais metais baigiau pradinio ugdymo pedagogiką ir jungiuosi į jūsų gretas.
Pasisekė, nes iš karto gavau pasiūlymą dirbti. Noro daug, tačiau darosi ir baisu, kas ir kaip bus. Bet tikiuos, kad viskas bus gerai ir jei reikės bandysiu kreiptis į Jus pagalbos smile.gif

Labas, Ieva 4u.gif Labai džiaugiuosi, kad mūsų, jaunų žmogeliukų vis daugėja. biggrin.gif Nusiteik, bus visko, bet mes gi visų galų meistrės esam. biggrin.gif Mokytojoms nėra neįveikiamų kliūčių. blink.gif biggrin.gif Jeigu turėsi klausimų, visada drąsiai rašyk. 4u.gif
Atsakyti
Bendramokslių hmmm... mes baigėm 12, dirbsime kokios max 5.

Tikiu, kad bus visko, bet tikrai, nieko neįveikiamo nėra smile.gif Turėsiu 2okiukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ieva114 @ 2017 07 03, 13:13)
Bendramokslių hmmm... mes baigėm 12, dirbsime kokios max 5.

Tikiu, kad bus visko, bet tikrai, nieko neįveikiamo nėra smile.gif Turėsiu 2okiukus smile.gif

Aš savo antrokėlius palikau ir išeinu dirbti į didmiestį, tad vėl auginsiuos nuo pirmokėlių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2017 06 27, 22:06)
Sveiki 4u.gif
Mes klasėje turime 4 sėdmaišius. Tėveliai nusprendė, kad reikia ir nupirko. Nepakeičiamas dalykas. Kur nori, ten nusineša. Kai nori, sukrenta ant jų ir ilsisi per pertraukas, po pamokų laukdami būrelių. Pamokose panaudojam, klausydami Bitės Majos nuotykių smile.gif Gan dideli jie, laisvai ant jų telpa 2-3 vaikai  thumbup.gif
Dar turim piešimo lentą tik vaikams. Ten jie piešia ir nėra rūpesčių, kad nespėjo nuvalyt, kad neparuošta pamokai mirksiukas.gif Nupirkau daug pailgų medinių kaladėlių (apie 200 vnt.), dydis 2x12 cm ("Norfoj" pernai buvo akcija), tai nuolat vis kas jomis žaidžia, stato...
Dar turim enciklopedijų. Pavarto kartais smile.gif

o, tai jūs turtingi... Pas mus mokosi daugiau vidutinių arba mažas pajamas gaunančių šeimų vaikai, tai net neužsimenu, kad ką pirktų, nes kai kuriems vaikams pati kažką nuperku Kalėdoms....
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(Bites Rites @ 2017 07 03, 16:05)
o, tai jūs turtingi... Pas mus mokosi daugiau vidutinių arba mažas pajamas gaunančių šeimų vaikai, tai net neužsimenu, kad ką pirktų, nes kai kuriems vaikams pati kažką nuperku Kalėdoms....

Enciklopedijos sukauptos per ilgą laiką. Sėdmaišiai ne iš brangiųjų, bet tvirti. Vaikui kainavo po 5 eurus. Kai 4 metams, tai, manau normaliai. Piešimui lentą padovanojo. Kaladėlės pirktos per akciją smile.gif
Manau, kai nori, domiesi akcijom, tai viskas jau ne taip ir brangiai gaunas ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 03 liepos 2017 - 17:05
Mielosios, ar naudojat rytais pries pamokas koki nors ypatinga pasisveikinima, kaip Ryto ratas ar pan.? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2017 07 04, 08:32)
Mielosios, ar naudojat rytais pries pamokas koki nors ypatinga pasisveikinima, kaip Ryto ratas ar pan.?  4u.gif

Ar naudojat elgesio vertinimui kazka kaupiamojo- uzsispalvinti lapelius, saulutes spinduliukus, vynuoges priklijuoti? Esu isbandzius daugybe variantu. Menesio gale ar po maziau laikom suskaiciuojam, apsidovanojam....Ka ir kaip darote Jus? Aciu, jei atsakysite ir pasidalinsite.
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2017 07 04, 09:57)
Ar naudojat elgesio vertinimui kazka kaupiamojo- uzsispalvinti lapelius, saulutes spinduliukus, vynuoges priklijuoti? Esu isbandzius daugybe variantu. Menesio gale ar po maziau laikom suskaiciuojam, apsidovanojam....Ka ir kaip darote Jus? Aciu, jei atsakysite ir pasidalinsite.

Aš elgesio vertinimui naudoju ClassDojo programėlę. Renkam taškus už savaitę, kiekvieną pirmadienį renkam "čempionus", anuliuojam taškus ir vėl renkam iš naujo. O trimestro gale apdovanojam dažniausiai pabuvojusius pirmoje vietoje.
Atsakyti