Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

Sveikos, Mokytojos,

aš čia nelabai į "temą", bet, kodėl gi nepabandžius smile.gif

Ieškau Palangoje liepos mėn. pradinių klasių mokytojos, kuri galėtų padirbėti su pirmos klasės kursu, t.y. padėtų užlopyti spragas ir pagilintų įsisavintas žinias. Palangoje liepą atostogausime, todėl šiame mieste ir ieškome pagalbos. Būčiau labai dėkinga, jeigu parašytumėt, ar galėtumėt ką nors rekomenduoti 4u.gif

Gražios vasaros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2017 06 22, 19:05)
Man galiojo tik darbovieciu isduota pazyma.

:4u:Aciu uz atsakyma,sudetinga gauti pazyma vadinasi bus.
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2017 06 21, 19:04)
Sveikutės  smile.gif  Tylu, ramu, turbūt atostogaujat. Turiu klausimėlį  smile.gif Šiuo metu atostogauju, noriu išeiti iš darbo, bet negaliu parašyti prašymo, nes ir direktorė atostogauja. Ji grįš - rugpjūčio 10 d. ir tada eisiu parašyti prašymą. Jeigu, būdama atostogose parašysiu prašymą, ar man reikės kažką atidirbti? kaip yra įstatymiškai?  smile.gif

Sveikos smile.gif
Įstaiga negali likti be vadovo. Jei direktorė atostogauja, tai tikriausiai pavaduotoja paskirta laikinai eiti direktorės pareigas. Ji turėtų priimti prašymą. Prieš kiek dienų reikia pateikti prašymą, tiksliai nežinau, bet teko girdėt, kad naujo darbo kodekso projekte paminėta 20 kalendorinių dienų. Siūlyčiau prašymą nešti anksčiau, nei rugpjūčio 10... 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2017 06 21, 23:28)
4u.gif labas visoms.Gli buti,kad nuo rugsejo galesiu jus vadinti kolegemis,bet kol sutartis nepasirasyta,dar nedristu.
Esu dirbusi skirtinguose miestuose,skirtingose mokyklose.Reikia pristatyti pazyma apiedarbo staza,gal zinote kus ja gauti,kad butu paskaiciuotas bendras pedagoginis stazas,juk nuo to priklauso koeficientas pagal kuri skaiciuos atlyginima?Sodra,kiek girdejau neisduoda tokiu pazymu,o i darbovietes kreiptis,kuriuose daugiau kaip pries 15 metu dirbau ir dar ne Kaune kazkaip sudetinga butu...

Mokyklos tam tikrą laiką saugo dokumentus, vėliau priduoda savivaldybei. Gali būti arba savivaldybės švietimo skyriuje, arba apskrities archyve. Pirmiausia reikėtų kreiptis į mokyklą. Jei mokykla bus pridavusi dokumentus, tai turi nurodyti, kur kreiptis toliau. Sakyčiau, būtų paprasčiausia pabendrauti su mokyklomis registruotais laiškais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 23 birželio 2017 - 22:17
QUOTE(naminukė @ 2017 06 23, 23:06)
Sveikos smile.gif
Įstaiga negali likti be vadovo. Jei direktorė atostogauja, tai tikriausiai pavaduotoja paskirta laikinai eiti direktorės pareigas. Ji turėtų priimti prašymą. Prieš kiek dienų reikia pateikti prašymą, tiksliai nežinau, bet teko girdėt, kad naujo darbo kodekso projekte paminėta  20 kalendorinių dienų. Siūlyčiau prašymą nešti anksčiau, nei rugpjūčio 10...  4u.gif

Papildyta:
Mokyklos tam tikrą laiką saugo dokumentus, vėliau priduoda savivaldybei. Gali būti arba savivaldybės švietimo skyriuje, arba apskrities archyve.  Pirmiausia reikėtų kreiptis į mokyklą. Jei mokykla bus pridavusi dokumentus, tai turi nurodyti, kur kreiptis toliau. Sakyčiau, būtų paprasčiausia pabendrauti su mokyklomis registruotais laiškais.

4u.gif aciu.
Atsakyti

Sveikutės, atostogaujančios :)

Liepa 27, siūlau pradėti nuo paskutinės mokyklos, juk joje turėjo bendrą pedagoginį stažą skaičiuoti.

Bebras2014,  kur keliausi(jei iš senojo darbo išeini)?

Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2017 06 23, 22:06)
Sveikos smile.gif
Įstaiga negali likti be vadovo. Jei direktorė atostogauja, tai tikriausiai pavaduotoja paskirta laikinai eiti direktorės pareigas. Ji turėtų priimti prašymą. Prieš kiek dienų reikia pateikti prašymą, tiksliai nežinau, bet teko girdėt, kad naujo darbo kodekso projekte paminėta  20 kalendorinių dienų. Siūlyčiau prašymą nešti anksčiau, nei rugpjūčio 10...  4u.gif

Papildyta:
Mokyklos tam tikrą laiką saugo dokumentus, vėliau priduoda savivaldybei. Gali būti arba savivaldybės švietimo skyriuje, arba apskrities archyve.  Pirmiausia reikėtų kreiptis į mokyklą. Jei mokykla bus pridavusi dokumentus, tai turi nurodyti, kur kreiptis toliau. Sakyčiau, būtų paprasčiausia pabendrauti su mokyklomis registruotais laiškais.

Nei pavaduotoja, nei sekretorė mano prašymo nepriima. Liepė laukti direktorės. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(riešutasgilė @ 2017 06 24, 13:51)
<p>Sveikutės, atostogaujančios smile.gif
</p><p>Liepa 27, siūlau pradėti nuo paskutinės mokyklos, juk joje turėjo bendrą pedagoginį stažą skaičiuoti.
</p><p></p><p>Bebras2014,  kur keliausi(jei iš senojo darbo išeini)?
</p>

Išvykstu į didmiestį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2017 06 25, 20:52)
Nei pavaduotoja, nei sekretorė mano prašymo nepriima. Liepė laukti direktorės.  blink.gif
Papildyta:

Išvykstu į didmiestį  wub.gif

Siųsk prašymą registruotu laišku. Tokiu atveju mokykla turės priimti prašymą ir jį užregistruoti. Žinau, kad tokia galimybė yra. Visų smulkmenų nežinau, gal kas žino ir dar pakomentuos plačiau.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2017 06 26, 11:28)
Siųsk prašymą registruotu laišku. Tokiu atveju mokykla turės priimti prašymą ir jį užregistruoti. Žinau, kad tokia galimybė yra. Visų smulkmenų nežinau, gal kas žino ir dar pakomentuos plačiau.

ir aš taip manau. Geriausia registruotas laiškas. Nors, mano manymu, administracija netinkamai elgiasi, kad nepriima. Bet kokiu atveju turi priimti prašymus.
Atsakyti
Mielosios, musu mokyklos bendruomene istiko tragedija... Mirė mokinys. Rugsejo pirmaja jo suole nebus...Kaip Jus patariate man, kaip klases aukletojai...kaip ir ka kalbeti, elgtis...Siaubinga situacija. Tarkit savo patarimus man...

Tegul Jusu neistinka tokia nelaime...

Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2017 06 26, 21:07)
Mielosios, musu mokyklos bendruomene istiko tragedija... Mirė mokinys. Rugsejo pirmaja jo suole nebus...Kaip Jus patariate man, kaip klases aukletojai...kaip ir ka kalbeti, elgtis...Siaubinga situacija. Tarkit savo patarimus man...
Tegul Jusu neistinka tokia nelaime...

Kas gi nutiko? Buvo pernai toks ivykis ir man, sudege trys seimos vaikai is musu gimnazijos. Svarbu aukletojos dalyvavimas, geras zodis tevams. Atsisveikinant prie kapo kalbejo direktorius.
Atsakyti
...kad ir labai liūdna, bet reikia galvoti apie kitus mokinius, jų gerbūvį, nuotaiką ir t.t.
Norėčiau paklausti, kaip įsirengę esate ar išvis turite klasėje žaidimo kampelį, žaislų ir ką įdomaus veikiate pertraukų metu?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
QUOTE(mamuke68 @ 2017 06 27, 16:12)
...kad ir labai liūdna, bet reikia galvoti apie kitus mokinius, jų gerbūvį, nuotaiką ir t.t.
Norėčiau paklausti, kaip įsirengę esate ar išvis turite klasėje žaidimo kampelį, žaislų ir ką įdomaus veikiate pertraukų metu?

Mes klasėje turime 4 sėdmaišius. Tėveliai nusprendė, kad reikia ir nupirko. Nepakeičiamas dalykas. Kur nori, ten nusineša. Kai nori, sukrenta ant jų ir ilsisi per pertraukas, po pamokų laukdami būrelių. Pamokose panaudojam, klausydami Bitės Majos nuotykių smile.gif Gan dideli jie, laisvai ant jų telpa 2-3 vaikai thumbup.gif
Dar turim piešimo lentą tik vaikams. Ten jie piešia ir nėra rūpesčių, kad nespėjo nuvalyt, kad neparuošta pamokai mirksiukas.gif Nupirkau daug pailgų medinių kaladėlių (apie 200 vnt.), dydis 2x12 cm ("Norfoj" pernai buvo akcija), tai nuolat vis kas jomis žaidžia, stato...
Dar turim enciklopedijų. Pavarto kartais smile.gif
Atsakyti