Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

QUOTE(1aviada @ 2017 06 14, 07:20)
Sveikos, jau alsuojame atostogomis. Pasidalinkite, ar pas jus administracija skiria polisio dienas mokytojoms už standartizuotų testų taisymą mokykloje. Kai priminiau direktorei, kad dirbome papildomą darbą, ši atsakė, jog ir taip birželio mėnesį susitrumpiname darbo laiką beveik kiekvieną dieną po kokią valandą.

Sveika, už ST taisymą, davė laisvų dienų per Velykų atostogas. smile.gif O visą birželį einame tvarkingai, nuo 8 val. Rytais net patikrina, ar tikrai esame darbe. rolleyes.gif
Atsakyti
Kas pernai dirbote pirmoje klasėje su lietuvių k. TAIP? gal pasidalintumėt patirtimi? Kaip pildote COPY PASTE iš el.mokytojo knygos į el.dienyną?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamuke68: 14 birželio 2017 - 20:09
QUOTE(1aviada @ 2017 06 14, 08:20)
Sveikos, jau alsuojame atostogomis. Pasidalinkite, ar pas jus administracija skiria polisio dienas mokytojoms už standartizuotų testų taisymą mokykloje. Kai priminiau direktorei, kad dirbome papildomą darbą, ši atsakė, jog ir taip birželio mėnesį susitrumpiname darbo laiką beveik kiekvieną dieną po kokią valandą.

Pas mus yra mokytojo skatinimo tvarkoje numatyta duoti laisvadienių už testų taisymą, darbą stovykloje (kurioje teko kasdien iki 14 val. dirbt su vaikais), bet kol nepareikalauji, kas priklauso, tol neduoda.....Ir tai dar nenorom....
Vargstam su mokinio pažangos fiksavimu. Kur ir kaip jūs fiksuojat kiekvieno vaiko pažangą? Ar pildot kokias lenteles? Ar tik ištaisytus ir pakomentuotus vaikų darbus susegat į segtuvus? Pasidalinkim patirtimi...
Atsakyti
Gal kuri pamokose plickers programele naudojat? Butu idomu, jei pasidalintumet patirtimi. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2017 06 14, 20:15)
Pas mus yra mokytojo skatinimo tvarkoje numatyta duoti laisvadienių už testų taisymą, darbą stovykloje (kurioje teko kasdien iki 14 val. dirbt su vaikais), bet kol nepareikalauji, kas priklauso, tol neduoda.....Ir tai dar nenorom....
Vargstam su mokinio pažangos fiksavimu. Kur ir kaip jūs fiksuojat kiekvieno vaiko pažangą? Ar pildot kokias lenteles? Ar tik ištaisytus ir pakomentuotus vaikų darbus susegat į segtuvus? Pasidalinkim patirtimi...

Mes pildome lenteles. Turime 4 lapus (matematikos, lietuvių k., pasaulio paž. ir anglų) ir po kiekvieno savarankiško darbo, testo mokinys nusispalvina savo rezultatą (panašiai kaip būna PUPOS ar RIEŠUTO testuose) ir apačioje 1 sakiniu pakomentuoja, kodėl jo toks rezultatas, kas pavyko, kas nepavyko (1-2kl. vaikai nekomentuoja).
Atsakyti
Sveikutės, mokytojos 4u.gif Gal kuri galėtumėte pasidalinti integruojamomis programomis :
Sveikatos ir lytiškumo ugdymo bei rengimo šeimai,
bei;
Ugdymo karjerai programomis?
Gal ir yra lobyne, bet aš dar raktelio vis negaunu...Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2017 06 15, 00:45)
Gal kuri pamokose plickers programele naudojat? Butu idomu, jei pasidalintumet patirtimi. Aciu 4u.gif

Plickers mano ketvirtokai įvardino kaip įdomiausią apklausų būdą. Mano bloge parodyta kaip kurti Plickers, o apklausų gali būt įvairiausių. Faina būtų turėt kokią vietelę. Kur būtų talpinami mokytojų sukurti testukai. Mano blogo nuoroda:
http://vilma-manouzr...rative.html?m=1
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2017 06 17, 05:42)
Plickers mano ketvirtokai įvardino kaip įdomiausią apklausų būdą. Mano bloge parodyta kaip kurti Plickers, o apklausų gali būt įvairiausių. Faina būtų turėt kokią vietelę. Kur būtų talpinami mokytojų sukurti testukai. Mano blogo nuoroda:
http://vilma-manouzr...rative.html?m=1

Aciu! Va cia tai išsamus atsakymas! Puiku! Čia tai kolegiškumas! O aš ne raktelio kelintas mėnesis negaunu...
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Tylu, ramu, turbūt atostogaujat. Turiu klausimėlį smile.gif Šiuo metu atostogauju, noriu išeiti iš darbo, bet negaliu parašyti prašymo, nes ir direktorė atostogauja. Ji grįš - rugpjūčio 10 d. ir tada eisiu parašyti prašymą. Jeigu, būdama atostogose parašysiu prašymą, ar man reikės kažką atidirbti? kaip yra įstatymiškai? smile.gif
Atsakyti
Kadangi nuo liepos 1 d. įsigalios naujas Darbo kodeksas, reikia jį skaityti, kas ten parašyta dėl atidirbimo.
Atsakyti
4u.gif labas visoms.Gli buti,kad nuo rugsejo galesiu jus vadinti kolegemis,bet kol sutartis nepasirasyta,dar nedristu.
Esu dirbusi skirtinguose miestuose,skirtingose mokyklose.Reikia pristatyti pazyma apiedarbo staza,gal zinote kus ja gauti,kad butu paskaiciuotas bendras pedagoginis stazas,juk nuo to priklauso koeficientas pagal kuri skaiciuos atlyginima?Sodra,kiek girdejau neisduoda tokiu pazymu,o i darbovietes kreiptis,kuriuose daugiau kaip pries 15 metu dirbau ir dar ne Kaune kazkaip sudetinga butu...
Atsakyti
Man galiojo tik darbovieciu isduota pazyma.
Atsakyti