Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

QUOTE(zuzanele @ 2017 05 29, 20:13)
Sveika 4u.gif
Mes kitais metais liekam su "Pupa", "Riešutu", "Vieversiu". Imam "Raktą". ("Gilė" nepasiteisino) Turėsim sau vadovėlius ir mokytojų knygą, vaikams knygą rodysiu per multimediją iš Edukos. Nemanau, kad sudarys problemų, nes metus laiko jau taip dirbu su "Vieversiu".  Anglų mokytoja irgi ima knygas ir pratybas ne pagal Šok seriją  mirksiukas.gif

Junkis Edukoj kaip mokytoja. Matysi  mirksiukas.gif

Įdomu, kodėl Gilė nepasiteisino? Kokie atsiliepimai apie šį vadovėlį? smile.gif
Atsakyti
[quote=naminukė,2017 05 29, 23:04]
Šiandien, kai pavaduotojos paprašiau sutikimo atsisakyti 'Šok" vadovėlių, manęs paklausė, ar aš namie vaikams nieko neužduosiu iš vadovėlio paskaityti, ar tikrai nereikės nieko namie atlikti naudojantis vadovėliais... Tiesa sakant, tikėjausi, kad galėsiu argumentuoti tėveliams, kad bus labai gerai, nes nereiks vadovėlių nešiotis, nes jie visada namie, kompiuteryje bus randami... Jei pasakysiu, kad visai be jų ketinu apsieiti, tai nežinau, kaip reaguos... Gaila, kad vaikai nemato vadovėlio puslapių..

Gal vaikai nemato vadovėlio puslapių tik tuomet, kol mokytojas nepaskyrė atlikti užduočių iš savo paskyros. Reiktų pašniukštinėti. Buvau tikra, kad tokia galimybė Edukoje yra unsure.gif

Atsakyti
[quote=22peliukas22,2017 05 30, 16:36]
[quote=naminukė,2017 05 29, 23:04]
Šiandien, kai pavaduotojos paprašiau sutikimo atsisakyti 'Šok" vadovėlių, manęs paklausė, ar aš namie vaikams nieko neužduosiu iš vadovėlio paskaityti, ar tikrai nereikės nieko namie atlikti naudojantis vadovėliais... Tiesa sakant, tikėjausi, kad galėsiu argumentuoti tėveliams, kad bus labai gerai, nes nereiks vadovėlių nešiotis, nes jie visada namie, kompiuteryje bus randami... Jei pasakysiu, kad visai be jų ketinu apsieiti, tai nežinau, kaip reaguos... Gaila, kad vaikai nemato vadovėlio puslapių..

Gal vaikai nemato vadovėlio puslapių tik tuomet, kol mokytojas nepaskyrė atlikti užduočių iš savo paskyros. Reiktų pašniukštinėti. Buvau tikra, kad tokia galimybė Edukoje yra unsure.gif
[/quote]
Jeigu priskirta užduotis, tada tikrai matosi
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2017 05 30, 16:22)
Įdomu, kodėl Gilė nepasiteisino? Kokie atsiliepimai apie šį vadovėlį? smile.gif

Man pasiteisino 100 procentų. Puikūs vaikų rezultatai.
Papildyta:
QUOTE(arden @ 2017 05 30, 18:12)
Jeigu priskirta užduotis, tada tikrai matosi

Iš paskutinio Edukos seminaro supratau, kad tuoj visus, visų vadovėlių, puslapius matys ir vaikai.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2017 05 30, 19:30)

Iš paskutinio Edukos seminaro supratau, kad tuoj visus, visų vadovėlių, puslapius matys ir vaikai.

Ačiū visoms, kad "užvedėt ant kelio". bigsmile.gif Kai mokytoja paskiria užduotį, tada vaikai vadovėlio puslapius mato.
Atsakyti

Sveikos.

Kaip suprantate antrokų diagnostinių testų ataskaitas? Šiandien gavau. Pasiekimai vertinami kažkokiais deciliais ?  :huh2: 

Kaip tėvams tokias parodyti, nei lygių, nei ką ...

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2017 05 31, 20:03)
<p>Sveikos.</p><p></p><p>Kaip suprantate antrokų diagnostinių testų ataskaitas? Šiandien gavau. Pasiekimai vertinami kažkokiais deciliais ?  huh.gif </p><p> Kaip tėvams tokias parodyti, nei lygių, nei ką ...</p><p></p><p></p><p></p>

Mes dar ataskaitos negavom, nors ryt užklausiu pavaduotojos. NEc puslapyje skelbiama informacija tėvams apie tai, kaip suprasti 2 klasės nac.patikrinimo rezultatus.
http://www.nec.lt/fa..._klase_2017.pdf
Galvoju, kad saviškiams persiųsiu, tegu studijuoja patys smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

norėjau pasiklausti apie A. ir D. Kiseliovų "Matematiką" 3 klasei. Ar prie šio atnaujinto vadovėlio yra mokytojo knyga? Kur rasti ilgalaikius savaitinius planus dirbantiems pagal šį vadovėlį?
Taip pat nežinau, kur ieškoti ir Rakto planų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 01 birželio 2017 - 18:33
Sveikos, gal kuri mokykloje vedėte Sveikos gyvensenos būrelį ir turite veiklos planą ax.gif Būčiau dėkinga radusi jį pašte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2017 06 02, 08:33)
Sveikos, gal kuri mokykloje vedėte Sveikos gyvensenos būrelį ir turite veiklos planą ax.gif  Būčiau dėkinga radusi jį pašte 4u.gif

Sveiki,
Mano vadinosi "Aukime sveiki" - gal rasite, ką nors naudingo...
Atsakyti
...sveikos, gal jau radote ŠMM pradinio ugdymo planą 2017-2018 m.m.?
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2017 06 06, 17:20)
...sveikos, gal jau radote ŠMM pradinio ugdymo planą 2017-2018 m.m.?

jau yra 4u.gif
Atsakyti