Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

Labas rytas,gal yra čia priešmokyklinukių ax.gif kaip organizuojate paskutinę mokslo metų dieną? Išvyka bus diena prieš tai, tai nebesugalvoju ką klasėje būtų galima nuveikti...turiu diplomus padariusi...bet ką dar 4 val veikti jei vaikai jau ,,atostogauja,,. Ačiū jei kas pasisakys.
Atsakyti
Sveikutės, Ar dar nepasiekė antrokų testų lentelės? Gal kas turite ir galite pasidalinti?
Atsakyti
Sveikos, po labai didelės pertraukos paskaitinėjau, kaip gera prisiminti mokyklą. O pertrauka, tai sūnelio laukimas ir auginimas.
Šiemet mano vaikai ketvirtokai, į išleistuves niekas nekviečia, kaip manote, ar važiuoti?
Atsakyti
QUOTE(laurija @ 2017 05 25, 18:31)
Sveikos, po labai didelės pertraukos paskaitinėjau, kaip gera prisiminti mokyklą. O pertrauka, tai sūnelio laukimas ir auginimas.
Šiemet mano vaikai ketvirtokai, į išleistuves niekas nekviečia, kaip manote, ar važiuoti?

O kiek laiko juos mokėte? Jei esate pirmoji jų mokytoja, tai turėtų pakviesti tėvai juk ketvirtokai dar pakankamai maži tokiam reikalui suprasti.
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2017 05 25, 17:30)
O kiek laiko juos mokėte? Jei esate pirmoji jų mokytoja, tai turėtų pakviesti tėvai juk ketvirtokai dar pakankamai maži tokiam reikalui suprasti.

Mokiau 1,2,3 ,ir mėnesį 4 kl.
Atsakyti
QUOTE(laurija @ 2017 05 26, 08:50)
Mokiau 1,2,3 ,ir mėnesį 4 kl.

Ooooo, tai labai daug! Pagal viską, tsu esat tikrai pirmoji mokytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurija @ 2017 05 25, 18:31)

Jei nekviestų, tikrai nevažiuočiau unsure.gif
Atsakyti
4u.gif Sveiki. Gal kuri turite išsisaugojusi kelialapį į antrą klasę. Niekur nerandu. Dėkui
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2017 05 28, 19:28)
4u.gif Sveiki. Gal kuri turite išsisaugojusi kelialapį į antrą klasę. Niekur nerandu. Dėkui

Išsiunčiau pakartotinai
Papildyta:
Kaip galvojate kada pasieks antrokų testų lentelės? Mokslo metai tai baigiasi.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2017 05 29, 17:20)
Išsiunčiau pakartotinai
Papildyta:
Kaip galvojate kada pasieks antrokų testų lentelės? Mokslo metai tai baigiasi.

Rytoj po 12 val.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Reikia patarimo. Galvoju apie pratybų užsakymą kitiems metams. Mokykla nupirkus visą "Šok" seriją, o man labai norėtųsi grįžti prie "Šaltinio", Kiseliovų "Matematikos" ir "Rakto". Mąstau, ar būtų įmanoma dirbti tik naudojantis projektoriumi ir žiūrint vadovėlių puslapius iš EDUKA klasės. Ar geriau pasilikti prie 'Šok", tik retkarčiais žvilgtelti kitur?

Prisijungiau prie Edukos kaip mokinys ir nematau vadovėlių puslapių. Čia taip turi būti, ar aš ką nors ne taip darau...
Atsakyti
O man aktualu vadovėliai „Taip“.Gal yra dirbančių ir kokie atsiliepimai?
Atsakyti