Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

Sveikos, reiktų pagalbos... gal kas nors turite pamokos planą temai Stačiakampio ploto apskaičiavimas? Būčiau labai dėkinga, jei kas galėtų atsiųsti ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal turit naujausią rekomenduojamų perskaityti knygų sąrašą pirmokams?
Gal turit minčių, kaip paskatinti ar sudominti vaikus, kad per vasarą neužmirštų pirmokėliai rašyti ir skaityti? Gal darot kažką įdomaus? ax.gif
Atsakyti
[quote=liepsnele2,2017 05 14, 22:19]
Labukas, žiūrint kokios kojos dalies, man buvo problemų su kelio sąnariu, labai puikus gydytojas Valčeckas Santariškėse.
[/quote]
čiurna
[/quote]
Labas smile.gif Nežinau, ar dar spėsiu patarti, bet labai rekomenduoju Vilniuje "Kardiolitoje" daktaras Šaikus. Tikras profesionalas, super!
Atsakyti
Sveikos, gal kuri EDUKA seminare ryt norit padalyvaut, bux pradedantiesiems.As tokia esu. Webinarai.lt galit registruotis.
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2017 05 21, 17:01)
Sveikos, gal kuri EDUKA seminare ryt norit padalyvaut, bux pradedantiesiems.As tokia esu. Webinarai.lt galit registruotis.

Sveikos 4u.gif
Aš užsiregistravus ir dalyvausiu, jei tik tuo metu būsiu prie kompiuterio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2017 05 21, 21:06)
Sveikos 4u.gif
Aš užsiregistravus ir dalyvausiu, jei tik tuo metu būsiu prie kompiuterio  mirksiukas.gif

As irgi buti zadu, tik antrakart busiu... Patiko ax.gif
Atsakyti
[quote=smilga1972,2017 05 20, 18:15]
čiurna
[/quote]
Labas smile.gif Nežinau, ar dar spėsiu patarti, bet labai rekomenduoju Vilniuje "Kardiolitoje" daktaras Šaikus. Tikras profesionalas, super!
[/quote]

Ačiū, bandysiu išklausyti keleto gydytojų nuomonių...
Atsakyti
Sveikos, gak kuri jau esate dirbe 1 klaseje su TAIPpagal atnaujintas programas? Kaip sekesi, gal kokiu patarimu turite? 4u.gif Aciu!
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2017 05 22, 22:03)
Sveikos, gak kuri jau esate dirbe 1 klaseje su TAIPpagal atnaujintas programas? Kaip sekesi, gal kokiu patarimu turite?  4u.gif Aciu!

Man ir aktualu šie vadovėliai. Kokie pastebėjimai? Ar verta pradėti? Bet yra tik lietuvių k. vadovėliai, o matematikos žadama iki rugsėjo, bet neaišku ar bus.
Atsakyti
Eduka klase uzsiregistravau, varciau mokytojo knyga.
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2017 05 22, 21:17)
Eduka klase uzsiregistravau, varciau mokytojo knyga.

o EDUKA klaseje galima nemokamai prisiregistruoti?
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2017 05 22, 21:50)
o EDUKA klaseje galima nemokamai prisiregistruoti?

Taip, ir naudotis visus 2017-2018 m.m.nemokamai.
Atsakyti