Įkraunama...
Įkraunama...

Ketogenine dieta

oho, kaip jus i angliu norma su tiek vaisiu, riesutu, pieno sutelpat. avietes, gervuoges dar dar, bet braskes, melynes man niekaip neisipaiso.
Atsakyti
QUOTE(kate+++ @ 2017 05 31, 13:50)
sveiki!
daug domejausi sia mityba, daug skaiciau.
labai daug geru atsiliepimu, tad nusprendziau pabandyti pati. aktyviai sportuoju saleje jau pora metu, bet su mityba labai nesukdavau galvos, tai ir trypcioju voetoju +-3 kg.
esu labai didele smalize, tikiuosi tai nepakis kojos.
siandien mano antroji diena, nors ir po pirmos buvo (-500g). tu pirmu dienu rezultatu net neskaiciuosiu, ziuresiu kas bus po savaites.
siaip esu zmogus, kuris galetu ir be mesos gyventi, tad siek tiek keistoka, kad tenka jos uzvalgyti kasdien ir kartais po du kartus. zuvyte ir juros gerybes man patinka, suriai ir riesutukai irgi, tad why not? verta pabandyti ;)

As irgi ta pacia problema turejau biggrin.gif galvojau kad sveikai valgau, bet istikruju visa dieta vien angliavandeniai buvo, sportavau daug, bet svoris niekad nekrisdavo rolleyes.gif
Smagu kad sita dieta nevercia badaut ir svoris numestas nebesugrizta, lengva laikytis keto dietos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2017 06 02, 13:59)
oho, kaip jus i angliu norma su tiek vaisiu, riesutu, pieno sutelpat. avietes, gervuoges dar dar, bet braskes, melynes man niekaip neisipaiso.

Priklauso nuo zmogaus, as tikrinuos pastoviai ketonu lygius ir net jei virs 50g angliavandeniu turiu, vistiek bunu ketozej.
Atsakyti
QUOTE(greta3h @ 2017 06 02, 13:57)
smile.gif

Pusryciai:
Kava su saukstu organic coconut oil, saukstu grass fed sviestu, 25g juodo 85% sokolado,
Pietus:
Grass fed jautienos kepsnys, darzoves (pomidorai, cukiniju spageti)
Darzoviu smoothie: kale (lapiniai kopustai), mieziu zoles sulciu milteliai, puse avokado, gervuges,  avietes, braskes arba melynes, organiskas pienas arba kefyras arba vanduo
Vakariene: zuvis, mesa arba kiausiniai (grass fed, organic arba wild), salotos su svieziom darzovem, suriu, riesutais, saulej dziovintais pomidorais, seklom, alyvuogiu aliejum  ax.gif

https://prod-dietdoc...BEiamokslis.pdf

cia ikeliu pvz , aaiskinta viskas lietuviskai ka galima ko negalima valgyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2017 06 02, 13:59)

Ilga laika maitinantis keto tampi keto-adapted, tada didesnis kiekis angliu tiesiog susinaudoja pirmiausia, bet lieki ketozej. dar ir nuo organizmo priklauso vieni labai jautrus angliavandeniams, kiti nelabai. Man paciai, jei as ilgai maitinuosi keto, paskui ir apie 70gr angliu jokio poveikio nedaro, jei tai nera tiesiog grynas cukrus. Nuo tokio kiekio kiekio cukraus svaigsta galva, pykina, kazkas panasaus gaunasi kaip pagirios. Nuo uogu, banano nieko nesidaro, o obuoliams as labai jautri. Velgi kiekvienam skirtingai.
Atsakyti
Sveikos. Kodėl nuo keto dietos labai aštrus prakaito kvapas? Kaip jį panaikinti? Aišku, kad prausiuosi, jei sakysit reikia praustis biggrin.gif , bet man, pradėjus laikytis keto mitybos, aiškiai prakaitas pasidaro smirdintis. Kelis kartus bandžiau įsivažiuot į keto, bet mesdavau, nes nenoriu smirdėti ..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurea @ 2017 06 19, 12:25)
Sveikos. Kodėl nuo keto dietos labai aštrus prakaito kvapas? Kaip jį panaikinti? Aišku, kad prausiuosi, jei sakysit reikia praustis biggrin.gif , bet man, pradėjus laikytis keto mitybos, aiškiai prakaitas pasidaro smirdintis. Kelis kartus bandžiau įsivažiuot į keto, bet mesdavau, nes nenoriu smirdėti ..smile.gif

Daug vandens reikia gerti, su laiku viskas gryzta i norma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveiki ketogeninės mitybos bandytojai,

Ketozėje ar cikliškoje ketozėje būnu pastoviai apie 2 metus , labai geras režimas labai didelis kiekis energijos tiek protinės tiek fizinės,

Labai svarbu geri riebalų šaltiniai, ir jei sportuojatę kartkartėmis pasidaryti angliavandenių pasimaitinimą.
Aš būdamas vyras dar ir badauju po 16 valandų kas dieną, taip vadinamas cikliškas badavimas
Moterims to nepatarčiau dėl hormono leptino, kadangi jis reguliuoją daug funkcijų moters organizmę.

Jums mielosios reikėtu neparmiršti mineralų,
Daug lapinių daržovių, bei skaidulų.
O angliavandenių atsimaitinimą daryti tik po treniruotės ar dienos gale.

Jei kiltu klausymų tai galite rašyti i mantas@gerakarma.com

Daug meilės <3 sėkmės ;)
Atsakyti
sveiki
vis bandau duomėtis šią dietą, bet niekaip neesudeliuoju meniu, nes bna niekaip nesuprantu kiek ko valgyti.
Ši dieta man naudinga būtų pirmą dėl to kad turiu padidintą cholosterolio kiekį kraujiją, kiek skaičiau su šią dietą galima sumažinti jį.
antrą turiu nemažą antstvorį, ( čia pasiekmės dietų kur numesdavau po 20 kg, o po to griždavao dvigubai0
Norėčiau pasilaikyti šiuos dietos , labaiusiai kad sumažinti cholosterolį, na bet kad kur nors galima būtų rasti meniu nors 3 dienoms, ir sąrašiuką draudžiamų produktų

gal kas pagelbės ačiu 4u.gif
Atsakyti

Aukščiau keliais postais greta3h įkėlė labai informatyvų failiuką. Tereikia paskaityt ;) Fb yra kelios keto mitybos grupės. Tikiuosi nesupyks,kad paviešinsiu vienoje jų rastu paveiksliuku ką galima valgyt  :)     [attachment=245413:FB_IMG_1498205638127.jpg]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 16 liepos 2017 - 06:37
tai[p ačiu paskaičiau tą failiuką, informativus.
Bet pažiūrėjus ar tikrai kris svoris nuo tiek riebaus maisto ax.gif
atrodo taip ir valgau,t tik kartas nuo karto suvalgau bulvių gal karta per savaitę
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2017 07 17, 07:50)
tai[p ačiu paskaičiau tą failiuką, informativus.
Bet pažiūrėjus ar tikrai kris svoris nuo tiek riebaus maisto ax.gif
atrodo taip ir valgau,t tik kartas nuo karto suvalgau bulvių gal karta per savaitę

Jei karta per svaite suvalgai bulvių, tai geriau kad nebūtų daugiau nei 50g angliavandenių nes jei tu vis suvalgai daugiau tai labai didelė tikimybė kad tiesiog save išmuši iš ketozės.
Atsakyti
Kad svoris kristu, turi buti kaloriju deficitas. Jeigu nekrenta - vadinasi valgot pakankamai palaikyt dabartini svori. Norit maziau svert - gausit maziau valgyt.
Atsakyti