Įkraunama...
Įkraunama...

Anglijos adreso nuoma, tarpininkavimas Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose. www.tukisuk.com

Nera uz ka. 

Nepergyvenkit, sugalvosim ka padaryti. 

Atsakyti

O man rodos, kad tas pažymėjimas kartais veikia, kartais ne.
Prieš kokius metus, kai Limcamca paplatino visiems žinutę - pas mane buvo nustatytas komercinis adresas. Kai pakeitė puslapio formata ir tokio pasirinkimo neliko, vėl gi su pagalba pažymėjau, kad nevežti savaitgaliais (UK). Pasitikrinau - toks nustatymas vis dar aktyvus, bet va vis vien savaitgalį gavau e-mailą, kad bandė ir nepristatė mano batų savaitgalį (jau pristatė šiandien).

Net ir naudojantis Prime, amazon.co.uk lieka aktyvus pažymėjimas, kad nevežti savaitgalį ir tvirtinant užsakymą iškarto rašo, kad pristatymas pvz. pirmadienį.

Su pirkimu iš amazon.de į UK kol kas bėdų nebuvo.

Ir dar..pasitikrinau, kadangi į UK ir DE amazoną loginuosi tuo pačiu loginu, tai ir adresai tie patys (taip pat ir jų nustatymai). Mano atveju - LT, UK ir DE adresai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuska: 18 balandžio 2017 - 12:43

O man rodos, kad tas pažymėjimas kartais veikia, kartais ne.
Prieš kokius metus, kai Limcamca paplatino visiems žinutę - pas mane buvo nustatytas komercinis adresas. Kai pakeitė puslapio formata ir tokio pasirinkimo neliko, vėl gi su pagalba pažymėjau, kad nevežti savaitgaliais (UK). Pasitikrinau - toks nustatymas vis dar aktyvus, bet va vis vien savaitgalį gavau e-mailą, kad bandė ir nepristatė mano batų savaitgalį (jau pristatė šiandien).

Net ir naudojantis Prime, amazon.co.uk lieka aktyvus pažymėjimas, kad nevežti savaitgalį ir tvirtinant užsakymą iškarto rašo, kad pristatymas pvz. pirmadienį.

Su pirkimu iš amazon.de į UK kol kas bėdų nebuvo.

Ir dar..pasitikrinau, kadangi į UK ir DE amazoną loginuosi tuo pačiu loginu, tai ir adresai tie patys (taip pat ir jų nustatymai). Mano atveju - LT, UK ir DE adresai.

Jusu viskas gerai. Raso Commercial, pristatymas uzklijuotas 15/04 bet jo net neveze, pristate is karto siandien. 

Ka bande vezti savaitgali, tu siuntos is Amazon raudonai aprasinetos, o ir pavardes as zinau, nes teko su jais kalbetis telefonu. 

Dar yra toks dalykas: pvz mes dirbame, jie atvaziuoja. Priimam siunta, nes juk negaila. Vsio, logistikos kompanija nuo tada ir siuncia savaitgaliais. Jeigu nepriimam, tada jie ju nesiuncia. 

blogiausia, kad Amazon siuntas vezioja skirtingos logistikos kompanijos, ir niekada nezinau ant kokios pataikysi ar kuri siuncia. 

Atsakyti

Jusu viskas gerai. Raso Commercial, pristatymas uzklijuotas 15/04 bet jo net neveze, pristate is karto siandien. 

Ka bande vezti savaitgali, tu siuntos is Amazon raudonai aprasinetos, o ir pavardes as zinau, nes teko su jais kalbetis telefonu. 

Dar yra toks dalykas: pvz mes dirbame, jie atvaziuoja. Priimam siunta, nes juk negaila. Vsio, logistikos kompanija nuo tada ir siuncia savaitgaliais. Jeigu nepriimam, tada jie ju nesiuncia. 

blogiausia, kad Amazon siuntas vezioja skirtingos logistikos kompanijos, ir niekada nezinau ant kokios pataikysi ar kuri siuncia. 

Na vat ir suprask juos :) Nes gavau meilus kad bandė, bet nepristatė, ir tipo šiandien pristatė antru kartu. Bet aš dabar iki antro meilo nestresuoju :)

Atsakyti
Gavau emaila,kad amazon De pristatines siunta 22-24 dienomis. O turejo buti geguzi. Vel savaitgalis blink.gif verysad.gif
Gerai,jei bus pirmadienis....jei...
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 18, 20:53)
Gavau emaila,kad amazon De pristatines siunta 22-24 dienomis. O turejo buti geguzi. Vel savaitgalis  blink.gif verysad.gif
Gerai,jei bus pirmadienis....jei...

As irgi amazon.de paziurejau, kad jeigu adresuose pasirenki Vokietiją, duoda pasirinkti nevežimą savaitgaliais, o jeigu kitą šalį, tas pasirinkimas dingsta. Galima gal kokiose pastabose prieš užsakant kokį note palikti apie tai..
Atsakyti

DE nesiulo nieko, apart to, kad instrukcijose pazymeti: Keine Lieferungen am Wochenende. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 04 19, 12:00)
<p>DE nesiulo nieko, apart to, kad instrukcijose pazymeti: <span style="background-color:rgb(231,233,236);font-weight:900;">Keine Lieferungen am Wochenende. </span></p>

jei salis ne DE, neleidzia nieko zymeti ax.gif
Atsakyti

Ne zymeti, o tiesiog irasyti kur langelis, vieta yra spec. nurodymams. 

O, jusiskes siuntos siandien dvi pristatytos. Viena matau is DE. O kita is UK. Ta UK vistiek su residentiniu adresu atvyko. 

Ar abi is DE? 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 04 19, 12:13)
<p>Ne zymeti, o tiesiog irasyti kur langelis, vieta yra spec. nurodymams. </p><p></p><p>O, jusiskes siuntos siandien dvi pristatytos. Viena matau is DE. O kita is UK. Ta UK vistiek su residentiniu adresu atvyko. </p><p>Ar abi is DE? </p>

viena UK siandien turejo but, o viena DE.
Atsakyti

Nu tai va, UK pas jus vistiek pazymetas rezidentinis adresas. 

Atsakyti
Limcamca,
aciu uz siunta. 4u.gif
Savo paskyroje matau, kad turejo but 10 deziu supakuota. Gavau 9.
Kurjeris sake, kad daugiau nera. ax.gif
Atsakyti