Įkraunama...
Įkraunama...

Anglijos adreso nuoma, tarpininkavimas Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose. www.tukisuk.com

Padraika22, ar jūs iš hoover.co.uk pirkote ar iš kažkur kitur?

Atsakyti
Kokiu laiku kitą savaitę galėčiau Argos pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 11 17, 17:57)
<p>Padraika22, ar jūs iš hoover.co.uk pirkote ar iš kažkur kitur?</p>

taip, iš hoover.co.uk
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2017 11 17, 17:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="padraika22" data-cid="71890778" data-time="1510929750"><div><p>bet kaip taip gali būti, kad nebegalioja garantija prekę išvežus iš uk? juk yra europinė garantija, kuri privalo galioti visoje europoje vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Tikrai neprivalo. </p><p>Jeigu prekė parduodama UK rinkai, tai garantija galioja UK. Jeigu prekė išvežama už UK ribų, visada galima su jais susisiekti, jie labai dažnai turi kontaktus, įmones su kuriomis bendradarbiauja kitose šalyse, ir gali patarti kaip sutaisyti, sutvarkyti. Paprastai taisyklėse būna nurodyta ar garantija tik tai šaliai ar galioja visai EU. Greitomis permečiau hoover taisyklės, tai tik 2-10 metų garantija yra UK. Pirmais metais galioja visur. </p><p></p><p></p><p>O kodėl jums reikia garantijos? Jeigu gavote defektuotą prekę, tai jie ją turi jums pakeisti iš karto. Defektuotą grąžinat, gaunate naują. Gautai defektuotai prekei nėra jokių garantijų. Ją jie tiesiog keisti turi. </p>

gavau su defektu. aš nerandu, kur jiems parašyti hoover.co.uk puslapyje. lietuvoje man lygtai detalę pakeistų, bet neturiu dokumentų pirkimo. tik orderio numerį
Atsakyti

Kokiu laiku kitą savaitę galėčiau Argos pirkti?

Antradieni/trečiadienį/ketvirtadienį/penktadienį 10-15 val. 
Užsisakius būtinai apie tai pranešti, kad žinotume, kad atvyksta.

taip, iš hoover.co.uk
Papildyta:
gavau su defektu. aš nerandu, kur jiems parašyti hoover.co.uk puslapyje. lietuvoje man lygtai detalę pakeistų, bet neturiu dokumentų pirkimo. tik orderio numerį

Telefonas: 01685 721222

Dar yra telefonas kur konkrečiai dėl užsakymo galima kalbėtis: 01685 725572

arba puslapyje užpildykite contact us formą. 

Defektuotą prekę be jokių kalbų turi keisti. 

Atsakyti
Laba diena galgalite padeti gauti saskaita faktura hoover.co.uk? Man sutiko tvarkyti siurbli Lietuvos garantinis. Tik sask reikia. Ačiū
Atsakyti
Laba diena,
gal pražioplinau kur, bet nerandu kada paskutinė siunta į LT, kad spėtų daiktai į Kalėdų senio maišą??
Atsakyti

Laba diena galgalite padeti gauti saskaita faktura hoover.co.uk? Man sutiko tvarkyti siurbli Lietuvos garantinis. Tik sask reikia. Ačiū

Atsiuskite prasyma i emaila: tukisuk@gmail.com

Laba diena,
gal pražioplinau kur, bet nerandu kada paskutinė siunta į LT, kad spėtų daiktai į Kalėdų senio maišą??

Garantuotai butu gruodzio 13, nes 20 jau ant ribos. 

Atsakyti

Sveiki, galima siandien pirkti argos? Kokia pristatymo data/laika nurodyti?

Atsakyti
Labuka ar uzsakote is deciem.com
http://deciem.com/pr.../subq-eyes-15ml
Atsakyti

Sveikos :) gal kas gali patarti kaip nukopijuoti prekių krepšelį, ar pateikti norimos prekės nuorodą iš NEXT clearance skyriaus ? dėkui :)

Atsakyti
Norėjau labai padėkoti tukio komandai sprendžiant problemą!!!!!!! Labai ačiū, labai padėjot!!!!! Šauni komanda.
Atsakyti

Ačiū Padraika222  :4u:​ 

Atsakyti