Zinau, kad reikia nenukabinti nosies.
Mano mamai leido geltona chemija, nes moteriske jau metuose (jai 52-ji). Sake, kad jei butu 42, tai butu negalvoje ir leide raudona.
Arvira, o kaip jauteisi chemoterapijos metu, ar plaukai labai slinko, apskritai, kokia buvo organizmo reakcija? Ar "nenusodino" sirdies, inkstu ir pan.? Bet, matyt, esi dar labai jauna, ane? Parasyk, labai prasau, gali ir az.
LiP, suprantu kaip jautiesi. Pati perejau toki pragara. Atrodo, kad geriau as sirgciau, bet ne mama Buk stipri ir rasyk kaip sekasi. Mums cia visoms issikalbejus lengviau buna.
gerai,rasysiu,cia tiek visokiu bedu vienu metu uzkrito
Po raudonu daug problemu atsirado ir dabar dar islenda , bet tuo metu 30m. turejau - todel ir rizikavo su smugine chemoterapija , o vyrui buvo pasake , kad arba vezys arba vaistai - iseities nebuvo , nors stipri , jauna , bet per 3 seansa sustojo sirdis...atgaivino , tik daugiau nesiryzau , o dar norejo 5 sykius ( kas desimt dienu atlikdavo).Plaukai po pirmo leidimo visi nuslinko ko prie kitu nebuna (pvz.baltos spalvos) , siaip visiskai nusilpus buvau ir po 6men. pradejau atgaudinet jegas , inkstu lyg nepazeide , o sirdis atsistate - tiek visokiom tabletem maitino tai ir susitvarke.
Lip , tai pas mane ir buvo plauciuose - viena pasalino visiskai , jei kas neaisku klausk kas liecia plaucius zinau daug.
Sekmes ir baikit sirgt
Lip , tai pas mane ir buvo plauciuose - viena pasalino visiskai , jei kas neaisku klausk kas liecia plaucius zinau daug.
Sekmes ir baikit sirgt
QUOTE (miau @ 2004 10 25, 10:34) |
Kai pagalvoju, net nupurto. Kiek gi mano mamyte gali kenteti? Uz ka taip? Negaliu, zliumbiu kaip pagalvoju, o jeigu... Dabar visas menesi teks "patrintis" del busimo patikrinimo rezultatu. Gerai, kad mamyte jauciasi gerai, pilna optimizmo ir pan. Svarbiausia yra jos savijauta ir teigiamos mintys. |
Tikekites kad viskas bus gerai, stiprinkit organizma. O zoliniu preparatu negeriat (pvz. yra tema apie cordicepsa)?
O del klausimo "uz ka taip", tai jau filosofinis klausimas. Manoma kad tai karminis dalykas (kas tuo tiki), kad veziai kyla nuo stresu, nervu, pykcio (netgi jo uzslopinimo savyje). Mano mama irgi to paties klausia, sako uz ka jai taip, visa gyvenima stengemes gyvent dorai, nieko blogo nepadarem ir t.t. Bet gyvenimas matyt liga siuncia, kai reikia sustot ir pamastyt kad kazka ne taip darai. Na, mama visa gyvenima sau poilsio nerado, vis lekti, dirbti, dirbti apie save negalvojant... dabar matyt pats gyvenimas parodo, kad reikia savim rupintis, buti harmonijoj su savim ir kitais. Na mano tokie pasvarstymai. Aisku prie veziu prisideda musu mityba (juk lietuviai be mesos ir bulviu niekaip), uztersta aplinka, konservantai maiste, nepamirskim kad tevai gyveno ir karo/pokario metais, kai nei gero maisto nei vitaminu negausi, neaisku kiek mus visus paveike Cernobylis ir apskritai radiacija.
Dekui, Vasara, einu skaityti apie cordicepsa.
Siaip mano mama dabr darosi kazkoki zolini preparata (visokios zoles+spiritas+medus) organizmui stiprinti. Jos pazistamos sake, kad labai padeda
Jei bus susidomejusiu, pazadu recepta paskelbti cia
Siaip mano mama dabr darosi kazkoki zolini preparata (visokios zoles+spiritas+medus) organizmui stiprinti. Jos pazistamos sake, kad labai padeda
Jei bus susidomejusiu, pazadu recepta paskelbti cia
LIP, gal tau atrodys drastiskai, bet mamai irgi buvo nustate metastazes plauciuose. Tai ji homeopatinej nusipirko is pradziu zibalo (pasako kiek lasu pagert), paskui tokios zoles Moudos ar brynios (pati susimaisiau, reikes paklaust mamos). Po menesio kai vel dare nuotrauka, like tik randejantys zidinukai. Na bet tuo reikia tiket, jei nepriimtina tai nesiulau. Bet galima pabandyt tokia alternatyva.
Mamytes laikykites .
Mama ant veido paspaude spuoguti ir po 1.5 metu ji nuvazevo pasitikrint nes augo tas spuogas ir ir rado meoma jei butu veliau nuvaziavus neaisku kaip butu buve ,bet chemijos irgi leido kokia nezinau nes man buvo virs 10 m. bet ir tai as pergyvenau labai, kad mamyte islaikytu visas proceduras ir vazinejo krauja tikrintis po to i metu 2 kartus ir laukdavom atsakymu ,kad viskas butu gerai, bet dabar virs 10 m. nieko nera blogo .Bet ant veido liko didelis randas nes buvo issisaknijus meoma per visa veida .
Taip kad spuogu ir spaust negalima nes nezinai koks ten auga .
Laikykites stiprybes jums visoms .
Mama ant veido paspaude spuoguti ir po 1.5 metu ji nuvazevo pasitikrint nes augo tas spuogas ir ir rado meoma jei butu veliau nuvaziavus neaisku kaip butu buve ,bet chemijos irgi leido kokia nezinau nes man buvo virs 10 m. bet ir tai as pergyvenau labai, kad mamyte islaikytu visas proceduras ir vazinejo krauja tikrintis po to i metu 2 kartus ir laukdavom atsakymu ,kad viskas butu gerai, bet dabar virs 10 m. nieko nera blogo .Bet ant veido liko didelis randas nes buvo issisaknijus meoma per visa veida .
Taip kad spuogu ir spaust negalima nes nezinai koks ten auga .
Laikykites stiprybes jums visoms .
QUOTE (Vasara @ 2004 10 25, 16:45) |
LIP, gal tau atrodys drastiskai, bet mamai irgi buvo nustate metastazes plauciuose. Tai ji homeopatinej nusipirko is pradziu zibalo (pasako kiek lasu pagert), paskui tokios zoles Moudos ar brynios (pati susimaisiau, reikes paklaust mamos). Po menesio kai vel dare nuotrauka, like tik randejantys zidinukai. Na bet tuo reikia tiket, jei nepriimtina tai nesiulau. Bet galima pabandyt tokia alternatyva. |
Aciu uz pasiulymus,bet mano mama tikrai to nebandys.Ji sako,kas jau lemta,tai lemta.Kaip bus taip bus.Ji po anos operacijos jokiu stiprinanciu vaistu negere.Dabar tik vitaminus pradejo gerti,nes rado diabeta,tai israse vitaminu diabetikams.
O kodel nebandys? Mnau, kad reiktu Kazin ar blogiau bus?
Vasara, o kur jus ta zibala pirkot? Kur jo galima butu gauti Vilniuje?
Vasara, o kur jus ta zibala pirkot? Kur jo galima butu gauti Vilniuje?
skaitau jusu postus ir net sirdy salta pasidaro.........
vos pries 3 savaites operavo mano vyra......
problema buvo zarnyne, auglys buvo uzemes beveik visa zarnos spindi. Pries operacija eme megini nustatyti ar piktybinis auglys, kazkaip netiksliai paeme ta megini ir tyrimo atsakymas buvo 50/50
isivaizduokit, kaip jauciaus
operacija buvo sudetinga, aciu dievui, viskas gerai pavyko, komplikaciju nebuvo, ir - svarbiausia - auglys NEPIKTYBINIS!
be abejo, sunkiausia buvo savaite po operacijos laukiant atsakymo arba/arba......
Taciau giliai sirdy tikejau, kad blogai buti negali, kad viskas bus gerai......
Dabar sveikstam ir stiprejam po operacijos, aciu dievui, tikiuos, baisiausia jau praeity, tik karts nuo karto sukirba sirdy nerami mintis - o kaip butu reikeje gyventi, jeigu........................................
sveikatos visoms, ir svarbiausia - nepaveluoti rupintis savo ir brangiu zmoniu sveikata
vos pries 3 savaites operavo mano vyra......
problema buvo zarnyne, auglys buvo uzemes beveik visa zarnos spindi. Pries operacija eme megini nustatyti ar piktybinis auglys, kazkaip netiksliai paeme ta megini ir tyrimo atsakymas buvo 50/50
isivaizduokit, kaip jauciaus
operacija buvo sudetinga, aciu dievui, viskas gerai pavyko, komplikaciju nebuvo, ir - svarbiausia - auglys NEPIKTYBINIS!
be abejo, sunkiausia buvo savaite po operacijos laukiant atsakymo arba/arba......
Taciau giliai sirdy tikejau, kad blogai buti negali, kad viskas bus gerai......
Dabar sveikstam ir stiprejam po operacijos, aciu dievui, tikiuos, baisiausia jau praeity, tik karts nuo karto sukirba sirdy nerami mintis - o kaip butu reikeje gyventi, jeigu........................................
sveikatos visoms, ir svarbiausia - nepaveluoti rupintis savo ir brangiu zmoniu sveikata
Zinote merginos, jus be galo stiprios, suprantancios ir tikra parama papuolusioms i panasia situacija. ...blin rodos taip neseniai as cia nepatenkinta savo "lasiakus" gnaibiau ir svarsciau koki cia preparata padedanti sukusti nusiprkti... jomajo,koks paikumas, koks siauras poziuris... geda. baisiausiai, truksta zodziu net. geriausia ka galiu padaryt, tai pagalvot apie seimyna, aprupinti ja sveiku maisti, bei vitaminais. Dekoju, mergaites, ikretet man proto...
QUOTE (miau @ 2004 10 26, 08:09) |
O kodel nebandys? Mnau, kad reiktu Kazin ar blogiau bus? Vasara, o kur jus ta zibala pirkot? Kur jo galima butu gauti Vilniuje? |
Homeopatinej vaistinej. Kaune tokia yra, o Vilniuj nezinau. Ten gali patart ka ir kiek geriau pagert. Bet kazkodel ta zibala mama gere nuo plauciu vezio, del kitko nezinau - reikia konsultuotis.