Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos

smile.gif Mamai jau geriau, nebekarščiuoja, ryt eis pasitikrinti, o kitą antradienį turėtų atsakymų sulaukti. Eis į darbą manau jau neužilgo, tik turi kitą bėdą, sunkią stuburo ligą, tai stuburo skausmas nežmoniškas, kankinas. Bet tikimės pagerės. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes visos smile.gif Malonu,kad is visu neblogos zinios.Mano cista nuo antibiotiku sumazejo,neskauda,bet guziukas jauciasi ir turbut nedinks visai?Ka jus man patartumet-as taip nenoriu to guzo nesiot kol dar neduok dieve supiktybes.Operuot sako dabar dar nereikia,o tai ka reikia tik tada kai jau velu?
Mane tokia itampa kankina.Be to ji vel gali supuliuot?

Galvoju, gal dar pas ka pasikonsultuot? g.gif
Atsakyti
Boružele, daug nemyslik ir eik dar pasikonsultuoti, tikrai nepakenks, be to manau, kad cista reiktu operuot, jos yra linkusios veseti ir piktybeti.

Grazaus vakaro visoms smile.gif
Atsakyti
Mano mama ko gero gaus kelalapi i sanatorija. Svitinima jau baige.
Idomu kokios proceduros ten jai bus taikomos?

Aqa, kuo geresniu jums tyrimo atsakymu.
Atsakyti
Sever59, а ты знаешь, что по мировой статистике смерть от лекарств стоит на 4 месте! У нас, думаю. от наших лекарств, пропорционально на душу населения. умирает намного больше людей. И не надо катить бочки на Китай и китайскую продукцию (есть очень качественная и хорошая, сам употребляю продукцию Sigcess), если сама не пробовала.
Atsakyti
Nu cia jau prilygsta fanatizmui unsure.gif Pati geriausia, pati geriausia, pati geriausia... taip ir "uzprogramint" gali unsure.gif
Atsakyti
Kažkaip manęs tokie įtikinėjimai neveikia tongue.gif , geriau jau vitaminų natūralių, kaimo vaisių, daržovių sulčių. tongue.gif
Atsakyti
O aš manau, kad kinietiška medicina kinus ir veikia. Mums efektyvesnė mūsų laukų žolelė. O stebuklų juk nebūna. Sveikam žmogui, tikiu, tikrai padeda tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Aš visai nebesirodau forume, nes apsikasiau darbais, o nuovargis jau siekia aukščiausią laipsnį sad.gif Laukiu savaitgalio kad galėčiau išsimiegoti nors 7 valandas (nes tai man jau daug, dabar tai išvis nebeišsimiegu)

Pirmadienio Respublikos dienraščio priede Sveikata buvo publikuotas profesorės Elenos Mockevičiūtės- Eringienės (regis tokios pavardės) straipsnis apie naują vėžinių ląstelių atsiradimo hipotezę. Jei kas dar galit pasieškokit, gana įdomiai rašo (gaila Respublika neturi internetinio psl nukopinčiau arba įdečiau nuorodą).

Taip pat yra dar straipsnelis apie naujus vaistus/metodą gydant krūties vėžį. Pasiskaitykit, arba aš šeštadienį turėsiu priėjimą prie kompo, tai jei neužmiršiu pacituosiu kokias geresnes mintis.

Laikykitės group.gif pavasaris jau čia, greitai ir vasara išties mums ranką. Žinot, man patinka parašyti Jums palinkėjimus, nes tuo pačiu ir sau palinkiu bei save padrąsinu, nes kartais baisu pasidaro, ale po kelių minučių išsisklaido kaip dūmas... blush-anim-cl.gif

Beje, dar norėjau pasiklausti- iš kokių miestų dauguma čia būsit? įtariu, kad iš sostinės... :mirksiukas
Atsakyti
Cikadele, aciu uz linkejimus, patausok save, beja miegas dar ir grozio priduoda:) Matau jau bicki linksmesne esi ir tai dziugina, as ir ismokau dziaugtis net visai svetimu zmoniu pasiekimais, laimejimais smile.gif

Na as bazuojuosi Kaune jau 10 metu ax.gif
Atsakyti
žinot ką? sakot tebuklų nebūna? dar ir kaip būna!!! tik reikia jais tikėti. visas mūsų gyvenimas stebuklas. suprantu, kad kartais kai buna labai labai blogai taip sunku tuo patikėti.
o dėl visokių maisto papildų tai iš savo praktikos pasakysiu-padeda. na bent jau man padėjo. turėjau problemų su gimdos kakleliu, atliko operaciją. gaila, kad per vėlai apie papildus sužinojau, gal būčiau ir operacijos išvengus. na bet dabar ačiū dievui viskas tvarkoj.
bet svarbiausia tikėjimas ir dvasinis nusistatymas. todėl to visom ir linkiu. pamatysite viskas bus gerai ir tik labai gerai ! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laumė @ 2005 04 06, 12:09)
žinot ką? sakot tebuklų nebūna? dar ir kaip būna!!! tik reikia jais tikėti. visas mūsų gyvenimas stebuklas. suprantu, kad kartais kai buna labai labai blogai taip sunku tuo patikėti.
o dėl visokių maisto papildų tai iš savo praktikos pasakysiu-padeda. na bent jau man padėjo. turėjau problemų su gimdos kakleliu, atliko operaciją. gaila, kad per vėlai apie papildus sužinojau, gal būčiau ir operacijos išvengus. na bet dabar ačiū dievui viskas tvarkoj.
bet svarbiausia tikėjimas ir dvasinis nusistatymas. todėl to visom ir linkiu. pamatysite viskas bus gerai ir tik labai gerai !  thumbup.gif

И не лень ради рекламы было заново подключаться mirksiukas.gif
Atsakyti