Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos

Laikysim Aga būtinai, būtinai. Stiprybes ir geru rezultatų thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,

labutis mergytes, uzbegau trumpam pas jus, norejau palinketi sekmes Agai ir jos mamai group.gif: laikykites

rasyte, dekui uz issamu atsakyma, na man chemoterapijos nera, bet vistiek daromas gydymo kursas, tad galbut del to ir sutriko viskas, nors homeopatas sako, kad neturetu taip buti. Siandien po darbo einu pas ginekologe- nenoriu blogu ziniu, noriu isgirsti arba, kad cia tik siaip sau, arba, kad laukiuosi vaikelio 2.gif: jauciu, kad antorojo varianto labiau noreciau, nors visada svajojau apie vaikeli vasara...

na daugiau cia nebespangstu, tik vakar zinokit taip bloga buvo- bloviau namuose kaip versis (mama sitaip pasakytu, cia jos megstamas posakis). Vyras kaip tik buvo isvaziaves (mano vyras modelis), paskui gryzo,o as aprekiau ji vargsa, mat pavydejau, kad ji ten ant podiumo visi mato, prisiminiau kaip pati vaiksciojau ir va supykusi buvau . aij... atsiprasau, kad cia taip guodziuos- sau esu panasi i maza vaika, bet kas as esu super emocionali, cia mano trukumas sad.gif

Dar norejau paklausti- ar kas esate susidure su lupu kampuciu veziu, vienas kaimynas susirgo juo, bet niekad nesu girdejusi apie tokia vezio forma.

Gero pavasario, geru nuotaiku, siltos saulutes ir daug daug apkabinimu, laikykites wub.gif Cikadelija bando nebliauti kaip versis ir stengiasi is paskutiniuju laikytis.
Atsakyti
Laikykis, Aga, viskas bus gerai. Nes kitaip ir būti negali wub.gif

Visoms linkiu geros geros sveikatos 4u.gif
Atsakyti

Aga, laikykites 4u.gif sekmes ir laukiam geru ziniu smile.gif
Cikadele,tu nezliumpk,viskas susitvarkys
Atsakyti
Nu va , aš labai laiminga, nes po operacijos mama jaučias kažkaip stebuklingai gerai, nevėmė, labai greitai atsigavo, akių neskaudėjo kaip visad po narkozės, ir išvis skausmo nejaučia. Nors suleido dėl visa ko nuskausminamųjų ir nuo vėmimo. Operacija truko nepilnai valandą. O po pusantros valandos jau mane išgrūdo į barą atnešti valgyti, nors išvis ji mažai valgo labai.
Tik va sunkiausia laukti rezultatų, sakė ėmė mėginius iš trijų vietų cry.gif Ryt ryte paleis ją namo jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 03 31, 20:27)
Nu va , aš labai laiminga, nes po operacijos mama jaučias kažkaip stebuklingai gerai, nevėmė, labai greitai atsigavo, akių neskaudėjo kaip visad po narkozės, ir išvis skausmo nejaučia. Nors suleido dėl visa ko nuskausminamųjų ir nuo vėmimo. Operacija truko nepilnai valandą. O po pusantros valandos jau mane išgrūdo į barą atnešti valgyti, nors išvis ji mažai valgo labai.
Tik va sunkiausia laukti rezultatų, sakė ėmė mėginius iš trijų vietų  cry.gif Ryt ryte paleis ją namo jau  smile.gif

Kaip dziugu 4u.gif 4u.gif Tikekites,kad atsakymai bus geri wub.gif
Atsakyti
Sakiau Aga , kad operacija nebus sunki ir vėmimas būna jei blogai parinkta narkozė blush2.gif gerai , kad taip mažai gulėsit ligoninėj - aš reanimacijoj ilgiau gulėjau po operacijos , na ir pati operacija truko apie 6 val. smile.gif
Ir atsakymai bus geri - thumbup.gif
Atsakyti
Nu ji irgi tikis atsakymų gerų, o su ta stadija paskubėjo manau, nes rado vėžinių lastelių, o apie stadiją nekalba, ir sakė švitinimo ar chemoterapijos nebus jei viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Aga dziugu, kad gerai jauciasi mama po operacijos ir rezultatai bus geri, pamatysit ir neissigaskit jei reiktu ir bicki pasisvytinti ar kokios chemijos laselis - nuodai irgi gelbsti, bet is visos sirdies linkiu, kad nereiketu smile.gif
Atsakyti
Aga, labai džiugu, kad tavo mamytei viskas praėjo gerai group.gif

mano fronte nieko naujo, laukiu kitos savaitės, kai eisiu pas gydytoją. Ačiū už palaikymą, bet paskaičius savo postus, net gėda pasidarė, kad tokia verksnė esu, bet kad tokia jau jautri aš esu blush-anim-cl.gif: blush-anim-cl.gif: blush-anim-cl.gif:

Gero savaitgalio- atvažiuokit pas mus prie jūros....
Atsakyti
Mamai vakar temperatūra vos ne iki 40 pakilo vakare blink.gif blink.gif , lašelines statė cry.gif Bet šiandien išsiprašė namo, bet vėl dabar temperatūra, blogai jaučias, stuburą skauda cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadele @ 2005 04 01, 11:01)

Gero savaitgalio- atvažiuokit pas mus prie jūros....

Būtų galimybė atlėkčiau visu greičiu, jūros nemačiau jau gal 6 metai kokie cry.gif
Atsakyti