[quote=Tina*,2005 03 29, 21:25]
Jai dar liko svitinimo 5 berods kartai, tai dar nieko tokio nedare. O gal cia jai paciai pasiprasyt sito tyrimo reikia?
Siaip jai odai poveikis biski pasijaute, paraudusi, kaip nuo saules nudegusi toje vietoje. Tepa Excipial berods, tikrai netiksliai uzrasiau. Bet gal dar kas geresnio yra?
Mano mamytei tai gana stiprus poveikis po svitinimo buvo,labai jautesi nudegimas: ir skaudejo ,ir persejo stipriai,tai vienintelis dalykas, kas gana greit padejo, tai pasildytas nerafinuotas saulegrazu aliejus.Ji kaitinti reikia ipylus i inda ir ta inda istacius i kita inda su vandeniu.Tepti zaizda marles gabaleliu.Tiesa,mama niekaip neprisimine, kiek laiko reikejo alieju kaitinti,bet sita metoda jai rekomendavo gydytojas,tai,manau jei jus paklaustumet savo,tai turbut zinotu
Sveikos Kas del tos reklamos tai tiesa;as irgi labai nemegstu jos.Juk kai blogai zmogus ir siaudo griebiasi,o kai kas is to pinigeli daro.As netikiu netradicine medicina-bet cia tik mano nuomone.
O dabar toms ,kurios manes lauke Bijau ka ir sakyt,bet pasak gydytojos:vezio ti
krai nera Labai laiminga
Buvau pas onkologe Pakstiene,labai patiko:ir demesio daug skyre ir siaip labai sava. Apziurejo ir iskart pasake,kad fibro cista.Israse antibiotiku ir agnucaston tab. nuo krutu ,dar paeme ta citologini tyr.,o pirmadieni padarys echoskopija.
Ir liepe butinai ziuretis genekologiskai ,nes kiek supratau tai cia labai nuo to galo viskas priklauso.Tai va,mergaites,jei kas nors ka zinot apie fibro cistas, parasykit.Ir visoms sveikatytes
O dabar toms ,kurios manes lauke Bijau ka ir sakyt,bet pasak gydytojos:vezio ti
krai nera Labai laiminga
Buvau pas onkologe Pakstiene,labai patiko:ir demesio daug skyre ir siaip labai sava. Apziurejo ir iskart pasake,kad fibro cista.Israse antibiotiku ir agnucaston tab. nuo krutu ,dar paeme ta citologini tyr.,o pirmadieni padarys echoskopija.
Ir liepe butinai ziuretis genekologiskai ,nes kiek supratau tai cia labai nuo to galo viskas priklauso.Tai va,mergaites,jei kas nors ka zinot apie fibro cistas, parasykit.Ir visoms sveikatytes
ir as parejau is gydytojo sake, kad homeopatiniai neturetu daryti itakos mentsruaciju ciklui, nebent nezymiai taip kad problema neaiski
papasakojau, kad pablogejo, liepe vaistus nutraukti, savaite leisti organizmui issivalyti ir vel pas ji ateiti vienu zodziu mano fronte nieko gero...
p.s norejau paklausti tokio klausimelio jei nera labai asmeniska, o kaip inkologines ligos ir nestumas? ar jusu liga pasireiske jau kai turejot vaiku, ar dar kol ju neturejot....
papasakojau, kad pablogejo, liepe vaistus nutraukti, savaite leisti organizmui issivalyti ir vel pas ji ateiti vienu zodziu mano fronte nieko gero...
p.s norejau paklausti tokio klausimelio jei nera labai asmeniska, o kaip inkologines ligos ir nestumas? ar jusu liga pasireiske jau kai turejot vaiku, ar dar kol ju neturejot....
Boruzele geros naujienos
Aš apsirgau išsyk po trečio gimdymo - gal organizmas buvo nusilpęs ir pasidavė ligai
Aš apsirgau išsyk po trečio gimdymo - gal organizmas buvo nusilpęs ir pasidavė ligai
Mano mama ryt operuoja ir sakė, jei viskas gerai, paleis vakare. Bet kadangi ji jautri narkozei, tai įtariu dar teks pagulėt, nes vems labai
Aga taip greit paleis tai reiškia operacija nera iš sunkių . Jei gerai parenka vaistus narkozei nepykina .
Operacija nėra sudėtinga, nes nebus pjūvių, operuos per makštį Bet ji alergiška narkozei, kokia gerą beduoda, jai visad šalutiniai poveikiai: vemia ilgai, akis labai skauda
Tik va baisu bus laukti auglio tyrimų atsakymų ir tolesnės eigos
QUOTE(Aga @ 2005 03 30, 20:11)
Operacija nėra sudėtinga, nes nebus pjūvių, operuos per makštį Bet ji alergiška narkozei, kokia gerą beduoda, jai visad šalutiniai poveikiai: vemia ilgai, akis labai skauda
Sekmes tavo mamytei,viskas bus gerai
Ačiū mergaitės, stengsimės laikytis
BORUZELEE,
Sveikinu su gerom ziniom!!
Cikadele, onkologines ligos ir nestumas kartais ateina kartu, na as ir susirgau jau kai mazajai buvo keli metukai, taciau zinau atveji, kai diagnozavo liga kaip mano, moteriai kuri laukesi, ji nusprende, kad pirma pagimdys ir tik po to gydysis ir labai tuo patenkinta, nors kaip pasakojo vienu momentu jau reanimacijoje gulejo, taip kad mergaites Viespats keliai nezinomi, be to vaistai daugiau veikia vyru nei moteru vaisinguma, tik yra rizikos gimdyti po ligos, nes nestumas gali atnaujinti liga, reikia palaukti nors 5 metus, yra kas ir nelauke tiek , ane
Manau tau labiau rupi tos tavo dingusios menesines, leidziant chemoterapija ju ir nebuna, gerai jei gydytojas perspeja ar kazkur tai esi girdejus, bo man paciai skambino mamos drauge po chemijos ir sako, net baisu klausti, bijau net pas daktara eit negi nescia , menesiniu nebuna visa gydymo laika, po to atsistato, taigi zalioje jaunysteje isgyveni kas yra klimaksas
Mergaites Sekmes visoms, Aga paprasykite gydytoju vaistu nuo pikinimo, padeda ir po narkozes, na jie zinos kaip suleisti, manau reikia pries tai ir po to, nusipirkite Zofrano ampuliu, tikrai padeda, brangu bet produktas. Sekmingos operacijos, tfu tfu tfu, beldziu tris kart i medi
Manau tau labiau rupi tos tavo dingusios menesines, leidziant chemoterapija ju ir nebuna, gerai jei gydytojas perspeja ar kazkur tai esi girdejus, bo man paciai skambino mamos drauge po chemijos ir sako, net baisu klausti, bijau net pas daktara eit negi nescia , menesiniu nebuna visa gydymo laika, po to atsistato, taigi zalioje jaunysteje isgyveni kas yra klimaksas
Mergaites Sekmes visoms, Aga paprasykite gydytoju vaistu nuo pikinimo, padeda ir po narkozes, na jie zinos kaip suleisti, manau reikia pries tai ir po to, nusipirkite Zofrano ampuliu, tikrai padeda, brangu bet produktas. Sekmingos operacijos, tfu tfu tfu, beldziu tris kart i medi
Rasyte, leidžia jai kažkokius vaistus, kur viena ampulė apie 80 Lt. kainuoja, pirkt nereik, nes ji pati dirba KMUK. Bet vistiek ilgai vemdavo.
Nu va, aš už gero pusvalandžio jau važiuoju pas ją, 12 val. operuos jau Nuotaika jos nebloga, jau įpratus operuotis, nes daug kartų operavo Tai va, laikykit kumščius Tikiuos rezultatai nebus blogi
Nu va, aš už gero pusvalandžio jau važiuoju pas ją, 12 val. operuos jau Nuotaika jos nebloga, jau įpratus operuotis, nes daug kartų operavo Tai va, laikykit kumščius Tikiuos rezultatai nebus blogi