Cikadele, laikykis, nepalūžk Viskas bus gerai
Bastete, mano mama taip pat geria vaistus. Tpfu tpfu tpfu, lyg ir viskas čiki Ale kiek tarp mūsų bendro
Gal turim patarima kaip neisigalvoti, to ko dar nera...man tik truputi kas paskauda, ar sutrinka, man vaidenasi baisios nepagydomos ligos
reikia mintis nukreipti kita linkme - čia tik tu sau gali padėt . Reikia gydyt savo sielą pirma - kiekvienas kitaip randa nusiraminimo būdų : kam maldos padeda , kam gera knyga ir kitka.Blogai , kad esi pesimistė optimistams lengviau.
Boružele sėkmes rytoj
QUOTE(Vasara @ 2005 03 28, 13:29)
Sveikos visos Su praėjusiomis šventėmis
Del kordicepso, mama irgi jo gėrė nemažai, o dabar nustojo. Gal kad poveikis galbūt trumpalaikis, arba nuo ilgo vartojimo lazda atsisuko kitu galu? Nusprendė dabar nelaidyt pinigų, nes ten kai nueini - iš karto, tik pirk ir kuo daugiau tuo geriau. Iš pradžių buvome labai susižavėję kordicepsu, mama kraują labai greit atsistatydavo, bet vėžys ir toliau plito. Arviva va šiek tiek nurodė apie jį pasiskaityt i-nete, tai pasiskaičiau, kad tai kažkoks augalas-gyvūnas, dar ir parazituojantis. Tai vat ir mastau, gal jis iš pradžių duoda gerus rezultatus, bet ilgai vartojant galbūt irgi kažkaip neigiamai paveikia, juk kažkokia neaiški kilmė, tai kodėl negali būti po ilgo laiko ir visai priešingas poveikis? Dabar bent jau vaikui tikrai stengčiausi neduot, nes negali žinoti kaip tai atsilieps jam ateity. Va jei mama norėtų, tai pirktume vis tiek, bet dabar nenori...
Del kordicepso, mama irgi jo gėrė nemažai, o dabar nustojo. Gal kad poveikis galbūt trumpalaikis, arba nuo ilgo vartojimo lazda atsisuko kitu galu? Nusprendė dabar nelaidyt pinigų, nes ten kai nueini - iš karto, tik pirk ir kuo daugiau tuo geriau. Iš pradžių buvome labai susižavėję kordicepsu, mama kraują labai greit atsistatydavo, bet vėžys ir toliau plito. Arviva va šiek tiek nurodė apie jį pasiskaityt i-nete, tai pasiskaičiau, kad tai kažkoks augalas-gyvūnas, dar ir parazituojantis. Tai vat ir mastau, gal jis iš pradžių duoda gerus rezultatus, bet ilgai vartojant galbūt irgi kažkaip neigiamai paveikia, juk kažkokia neaiški kilmė, tai kodėl negali būti po ilgo laiko ir visai priešingas poveikis? Dabar bent jau vaikui tikrai stengčiausi neduot, nes negali žinoti kaip tai atsilieps jam ateity. Va jei mama norėtų, tai pirktume vis tiek, bet dabar nenori...
Amerikoje ir Rytuose (Kinija, Japonija, Korėja ir kt.) yra parašyta šimtai mokslinių straipsnių apie nepaprastą kordicepso poveikį. O Lietuvoje vyko jau 3 gydytojų konferencijos apie kordicepso poveikį prie įvairiausių susirgimų, tame tarpe ir onkologinių, su klinikiniais įrodymais. Pats turiu dvi tų konferencijų pranešimų knygučių ir kitos literatūros. O, kaip žinau, greitai turi atsirast puslapis lietuvių kalbą apie kordicepsą, kur tie straipsniai bus paviešinti. Mes su žmoną patys jau 2,5 metų vartojam "Sigcess" kordicepsą ir vaikui nuo 6 mėn. duodam. Poveikis tikrai puikus! Priešingo poveikio tikrai nesukelia, tiesiog, kad efektas butu geresnis, patariama vartoti su pertraukomis 2-3 kartus per metus po maždaug 2 mėn. O prie onkologijos geriausia vartoti pastoviai, kaitaliojant koncentratus, nes imunitetas labai silpsta po tų visų chemijų. Kilmė to aukštojo grybo visiškai aiški ir Rytuose puikiai žinoma jau ne vieną tūkstantį metų
! | Forumo taisyklių 2.8. punktas: Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu info@supermama.lt Suprantu jūsų norą daryti gerą ir padėti, tačiau iš šios temos supratau, kad esate susijęs su diskusijose minimo kordicepso platinimu. Visa kontaktinė informacija bus trinama ir toliau |
Poveikis tikrai puikus! Priešingo poveikio tikrai nesukelia
o tu tiki ,kad jo poveikis neatsisuks kitu galu po kažkiek metų - negalėčiau garantuot 100% nes jo poveikis nera pilnai istirtas , deja
Labas rytelis,
dėkui už palaikymą, tiesiog mūsų pašnekesių griebiuosi kaip už šiaudo- mane ramina, o tai gerai.
Po pietų einų pas homeopatą- pažiūrėsim, ką pasakys. ryt eisiu pas ginekologę- tikiuosi, kad naujienos nebus blogos.
Laikykitės visos :
Trumpai dar- Goldman tavo postai skamba kaip gera reklama-as pati turiu šokią tokią patirtį reklamos ,,mene" bent jau taip pasirodė
dėkui už palaikymą, tiesiog mūsų pašnekesių griebiuosi kaip už šiaudo- mane ramina, o tai gerai.
Po pietų einų pas homeopatą- pažiūrėsim, ką pasakys. ryt eisiu pas ginekologę- tikiuosi, kad naujienos nebus blogos.
Laikykitės visos :
Trumpai dar- Goldman tavo postai skamba kaip gera reklama-as pati turiu šokią tokią patirtį reklamos ,,mene" bent jau taip pasirodė
Idomu ar Goldman pats isbande jo poveiki, labai daug prirasyta - tacaiu tik prirasyta, jokiu irodymu apie stebuklingus vaistus nera ir isvis juk forume negalima reklamuotis, kas do cirkas. Tai yra daugiau itaiga, bet brangiai kainuojanti, kaip as sakau: isgrerk vitamino C su tokia pat itaiga ir jis pades, nors jau nepakenks, kai gydaisi svarbiausia tiketi, kad vaistai pades, kai as gydziausi tuo momentu labai daug buvo kalbama apie piramide Pauliaus berods, tai man mociute pasiule nuvaziuot, sakau Dieve mociute, Dievas yra visur aplink tave ir man nereikia irodymo, mano "piramide" manyje.
Taip pat noriu visas pasveikinti su praejusia pavasario svente Sv. Velykom, stiprybes, tvirtybes, pasitikejimo savimi ir pasaulis prazys paciais nuostabiausiais ziedais
Taip pat noriu visas pasveikinti su praejusia pavasario svente Sv. Velykom, stiprybes, tvirtybes, pasitikejimo savimi ir pasaulis prazys paciais nuostabiausiais ziedais
Man juokingai skamba, kai bijoma natūralių preparatų iš žolių, kurios Rytuose ne vieną tūkstantį metų vartoja ir gyvena daug ilgiau, negu mes ir iki mirties yra darbingi. O mes su mielu norų vartojam sintetinius vitaminus ir kitus vaistus, kurie aprobuojami 2 metus ir metami į rinką. Manyčiau, kad jų reiktu labiau prisibijot. O reklama galima įžvelgti visur, svarbu norėti ir pamatysi
Klausimas skambejo ar vartojate, ar sergate onkologine liga ir Jums padejo, dar priedo paklausiu, o gal tiesiog esate platintojas, kazkaip megsta zmones is onko ligoniu uzsidirbt, o juodinam kartais tik gydytojus. Idomi mintis dar ta, kad pvz JAV forumuose, na as skaiciau tik apie kraujo onkologinius nieks net nesiulo jokiu isganingu vaistu, net nera tokios diskusijos kas idomu???
Kai turi savy vezi, nemanau kad isvis ko nors dar bijai, vartoti taip pat tik gal neverta tiek investuoti, organismui stiprinti labai tinka ir lietuviskos vaistazoles, kuriu apstu musu pievose.
Kai turi savy vezi, nemanau kad isvis ko nors dar bijai, vartoti taip pat tik gal neverta tiek investuoti, organismui stiprinti labai tinka ir lietuviskos vaistazoles, kuriu apstu musu pievose.
O kas tai jei ne reklama
Žodis " gerai " ir " kad naudoja tūkstantį metų" dar nereiškia , kad tikrai gerai. Pasak reklamų daug kas gerai ir sveika ir jei žmogus save nuteikia taip - tada jam ir padeda .Ne labai visur ši prearatą taip ir puola vartot , nes tai dalis išties yra reklamos triukas .Man asmeniškai nepatarė jo vartot , kadangi daktarai patys nežino jo poveikio - tik spėlionės ( ne tie kurie iš šio preparato uždirba )
Jei norėtumėt įsigyti kažką be antkainių, rašykite. Su Pagarbą...
Žodis " gerai " ir " kad naudoja tūkstantį metų" dar nereiškia , kad tikrai gerai. Pasak reklamų daug kas gerai ir sveika ir jei žmogus save nuteikia taip - tada jam ir padeda .Ne labai visur ši prearatą taip ir puola vartot , nes tai dalis išties yra reklamos triukas .Man asmeniškai nepatarė jo vartot , kadangi daktarai patys nežino jo poveikio - tik spėlionės ( ne tie kurie iš šio preparato uždirba )
Pritariu jei jau šlapimą geri ir kakutį suvalgytum jei padėtų - viską išbandom . nesuprantu kam gert kordicepsą nesergant , o ypač duot vaikams ir tuo džiaugtis nepritariu .
Cikadele, ciklas gali sutrikti ir del nervines itampos ar prastos mitybos ar panasiu dalyku. Nepergyvenk, cia tikrai nebutinai turi buti kas nors labai blogai. Sekmes Tau!.
Tina, man ta tyrima del hormonu jautrumo dare automatiskai. Bet buvo tiriamas pats ispjautas auglys.
Dauguma kruties veziu yra jautrus moteriskam hormonui estrogenui ir auga todel, kad "maitinasi" tuo hormonu. O moterims po menopauzes beveik visi veziai jautrus tam hormonui. Todel to hormono gamyba yra stabdoma tamofixais. Tada vezys "badauja" ir nebegali normaliai augti. Ir Besetes ir miau mamytes taip pat gauna tuos antihormoninius preparatus, kad vezys neatsinaujintu. Greiciausiai Tavo mamai po svitinimo juos taip pat skirs, o jei ne, verta paklausti gydytoju ar tai butu tikslinga. Na nebent pas Tavo mamyte lasteliu suvezejimas buvo tokio zemo lygio, kad gydytojai skaito, kad tolimesnis gydymas nebereikalingas. Nors kartais tie tamofixai skiriami ir grynai profilaktiskai. Jei dar nera menopauzes tai estrogeno gamyba organizme papildomai stabdoma ir kitais vaistais (pvz. Zolatex) arba verta pamastyti ar nereiketu operatyviai pasalinti kiausintakius. Manau kad Tavo mamytei po svitinimo gydytojai tai paaiskins arba ji pati turi del to paklausti.
Tina, man ta tyrima del hormonu jautrumo dare automatiskai. Bet buvo tiriamas pats ispjautas auglys.
Dauguma kruties veziu yra jautrus moteriskam hormonui estrogenui ir auga todel, kad "maitinasi" tuo hormonu. O moterims po menopauzes beveik visi veziai jautrus tam hormonui. Todel to hormono gamyba yra stabdoma tamofixais. Tada vezys "badauja" ir nebegali normaliai augti. Ir Besetes ir miau mamytes taip pat gauna tuos antihormoninius preparatus, kad vezys neatsinaujintu. Greiciausiai Tavo mamai po svitinimo juos taip pat skirs, o jei ne, verta paklausti gydytoju ar tai butu tikslinga. Na nebent pas Tavo mamyte lasteliu suvezejimas buvo tokio zemo lygio, kad gydytojai skaito, kad tolimesnis gydymas nebereikalingas. Nors kartais tie tamofixai skiriami ir grynai profilaktiskai. Jei dar nera menopauzes tai estrogeno gamyba organizme papildomai stabdoma ir kitais vaistais (pvz. Zolatex) arba verta pamastyti ar nereiketu operatyviai pasalinti kiausintakius. Manau kad Tavo mamytei po svitinimo gydytojai tai paaiskins arba ji pati turi del to paklausti.
Nežinau, ar čia pataikysiu į Jūsų diskusiją, ar ne. Bet nenuostabu, kad žmonės pradeda gąsčiotis kai mato, jog pastaruoju metu gydytojai ne gydo, bet tiesiog prakišinėja vaistus tos kompanijos, kuri jiems pamoka. Tad ir čia galbūt tas pats- tiesiog tavo postai, Goldman, prašau neįsižeisti, skamba kaip reklama, ir atrodo, tarsi tu norėtum prakišti prekę- nepaisant to, veikia ji ar ne.
Aš pati anksčiau esu dirbusi tokioje sistemoje, kai žūtbūt reikia parduoti, nepaisant to dalyko žalingų poveikių. Ačiū dievui man nereikejo žongliruoti žmogaus gyvybe tačiau baisu, kai turi paminti savo pricipus ir pardavinėti, nes nuo to priklauso tavo uždarbis, tavo pusryčiai ir pietūs. Mūsų firma dirbo pagal šūkį- Pirkėjas nežino, ko jam reikia. Tu jam turi parduoti, tai, ko jis mano, kad jam nereikia, nes tau to reikia ot čia gudriai buvo susukta...
Man baisu darosi, kai gydytoja išrašo tos firmos vaistus jau nebe ant recepto, bet ant tos firmos firminio blanko, su tos firmos tušinuku, apsivilkusi tos firmos chalatau ir prisikimšusi savo kabinetą tos firmos firminiais ,,žaisliukais" . Aš ja pradedu nebepasitikėti, nes nežinau, kas ją veda pirmyn- noras man padėti, ar noras gerai gyventi.
Prašau, Goldman, nesupykti, bet aš bent jau taip jaučiuosi, užtat labiau pasikliaunu žmonių, sergančių tomis ligomis, potyriais, nuomonėmis.
Ir dar- įsitikinau 100 proc, kad nesergantis niekada taip nesupras sergantį kaip pats patyręs visus tuos baisumus.
Aš pati anksčiau esu dirbusi tokioje sistemoje, kai žūtbūt reikia parduoti, nepaisant to dalyko žalingų poveikių. Ačiū dievui man nereikejo žongliruoti žmogaus gyvybe tačiau baisu, kai turi paminti savo pricipus ir pardavinėti, nes nuo to priklauso tavo uždarbis, tavo pusryčiai ir pietūs. Mūsų firma dirbo pagal šūkį- Pirkėjas nežino, ko jam reikia. Tu jam turi parduoti, tai, ko jis mano, kad jam nereikia, nes tau to reikia ot čia gudriai buvo susukta...
Man baisu darosi, kai gydytoja išrašo tos firmos vaistus jau nebe ant recepto, bet ant tos firmos firminio blanko, su tos firmos tušinuku, apsivilkusi tos firmos chalatau ir prisikimšusi savo kabinetą tos firmos firminiais ,,žaisliukais" . Aš ja pradedu nebepasitikėti, nes nežinau, kas ją veda pirmyn- noras man padėti, ar noras gerai gyventi.
Prašau, Goldman, nesupykti, bet aš bent jau taip jaučiuosi, užtat labiau pasikliaunu žmonių, sergančių tomis ligomis, potyriais, nuomonėmis.
Ir dar- įsitikinau 100 proc, kad nesergantis niekada taip nesupras sergantį kaip pats patyręs visus tuos baisumus.