Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos

QUOTE(Arvira @ 2005 03 20, 22:18)
Galva skauda del migrenos ? O specialiu vaistu nebandei , tiesa jie nepigus blush2.gif Paskutiniu metu geriu IMIGRAN - yra tema uzvesta apie migrena gal ten rasi ka tinkamo.
P.S. ši tema skirta onkologinem problemom aptarinėt tad daugiau nediskutuojam čia mirksiukas.gif

Sorry, reiks ten pasiskaitineti book.gif

QUOTE(Aga @ 2005 03 20, 22:23)
O mano mama irgi dabar laukia tyrimo atsakymų dėl vėžio gimdos kaklelio. Rado auglį, ir žaizdas, kurios labai jau negražios sakė...Bet kokiu atveju neužilgo operuos ta auglį, tik dar atsakymų sulauks... cry.gif  cry.gif

Aqa, tikekis geriausio, laikykis. Man irgi buvo didelis sokas, kai suzinojau mamos diagnoze. Dabar stengiames apie tai negalvoti.
Atsakyti
Labas rytas,

as jau darbelyje...kaip sunku buvo keltis, miegojau kazkodel blogai, nakti keliaus, kad isgerciau tuos zirniukus- pirma tirpinau, paskui geriau, paskui i tualeta O ryte vyras sake, kad ji uznervino tas mano kelinejimasis sad.gif

Arvira, as labai atsiprasau, kad va prakalbau apie ne onkologine liga. Man labai patinka pas jus pasisneketi, o niekur kitur as negaliu taip is sirdeles pasiplepet. Skyrelyje apie ligas niekas ten tiek nerasineja- arba labai daug technines puses (simptomai, vaistai ir t.t), o mane domina ir psichologine puse, susigyvenimas su liga. Gal nesupyksit jei kartais parasysiu ir ne apie vezi smile.gif kaip manot? blush2.gif tikiuosi, kad labai nepakenksiu temai ax.gif

Tina*, visa gyvenima galvos skausma malsinau tik citramonu, buvau daejusi iki 4-5 tableciu, paskui dar ivairus kokteilis, su lexotanil. pramistar, xanax ir dar kazkokie, ketanovas nepadeda, nospa irgi ne, ibumetin kartais. Dabar kartais isgeriu nimesil (milteliai) - padeda, na nevisai nuima skausma, bet pakenciamai. Esu gerusi ir homeopatini capadol- tik kad pajusciau poveiki, turejau vos ne visa buteliuka isgert ir ilgainiui mane tas kvapas net vemti versdavo....
Atsakyti
Labas rytas,

su nauja diena, su artejanciom velykom, kiek daug prirasete per savaitgali, Cikadele, dziugu, kad tau geriau, dziaugiuosi, kad Vasaros mamytei geriau, tikrai tikiu, kad taip greitai, kaip gydytojai prognazuoja ji nepasiduos, ji stipri moteris.

Mergaites, kurios laukiate tyrimu, nervijates, butinai pagerkite kokiu zoleliu nuo nervu, kad ir paprastos valerijono arbatos, bo isitaisysite sau ir kitu ligu, pati zinau kaip pradejo sirdis slubuoti bo kazkaip per rimtai suregavau i eilini patikrinima, tad teko net nuo sirdies lasesiuku pagerti, kaip ir gydytoja sako ir pati suvokiu, kad tai nuo itampos ir nerimo cry.gif
Atsakyti
Sveikos visos. Turėjau nelauktai grižt į Vilnių, nes vyras ėmė sirgt (sakiau gal specialiai, kad grįžčiau, šiandien jau į darbą išvažiavo, nes nebuvo temperatūros). Pagalvojau kad reikia grįžti, tuo labiau kad mamai tikrai geriau, tik tiek kad vėl kasdien kyla temperatura. Vėliau bus labiau reikalinga mano pagalba. Bet manau ją dar bent iki trečiadienio laikys (nes vakar ėmė kraujo pasėlį, kurio atsakymas bus trečiadienį). Tada del to žarnų praeinamumo buvo atsisakius kolonaskopijos (ar kaip ji ten vadinasi), chirurgai baisiausiai įpyko, įsivaizduoju kaip jiems turėjo atrodyti, beviltiškas ligonis, o dar "šakojasi", o ji sakė geriau mirsiu negu man ten užpakalį ir žarnyną draskys. Turėjo pasirašyt kad atsisako tų procedūrų. Aišku ir daktarų elgesys buvo baisiai arogantiškas, nes su tokiais ligoniais reikia didelės kantrybės, įkalbint, paaiškint, gražiai nukalbėt. Bet naktį kažkaip pats savaime tas "kamštis" pasišalino, išvengė operacijos. Dabar kol kas taip, o kaip toliau bus - turbūt ne per geriausiai, nes liks tik nuskausminimas. Bet viena bėda nevaikšto, tevukas šiandien eina darytis tos pačios kolanoskopijos, nes jam jau pusę metų kraujuoja iš tiesiosios žarnos (su musu medicinos sistema, tik dabar pagaliau "priėjo" į Klinikas tyrimams. Kiek paskaičiau tai greičiausiai irgi vėžio požymiai. Praeitą pavasarį jam buvo nustatyta priešvėžinė prostatos stadija, tai vaikščiojo švitintis. Tai gali būt kad švitinant užkabino ir tiesiąją žarną, o ta žaizda suvėžėjo. Dar galvoju, kad duok dieve, kad tik koks hemorojus būtų, nes jis visas dienas prie mamos ligoninėj sėdi ant kietos taburetės, na gal ir tai turėjo įtakos. Bet atsakymą turbūt žinosim vakarop ka ten ras.. Nu neisivaizduoju ka reikės daryt, jei abu tėvai ligoninėj ir vėžiu serga...
Atsakyti
Laikykis Vasarele, nors sunku, bet reikia 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif
Vasara,labai uzjauciu tave,bet tikekimes ,kad tavo tetei viskas bus gerai.
Sveikatos tavo mamytei ir stiprybes tau rolleyes.gif
As siandien dariausi gimdos echoskopija,viskas gerai. Laukiu vizito i onko ir atsakymo del gimdos kaklelio vezio.

Atsakyti
Boruzele thumbup.gif thumbup.gif smagu girdet kad gerai smile.gif

Kazkaip laikysiuos, o ka daryt, tik tiek kad jau ateina tas metas kai nesinores/negalesiu kazkur toli nuo namu vaziuot.. nors anytai juokavau, kad ir Kaune ligoniniu yra, pagimdyciau ir ten smile.gif
Visokius variantus svarstau, gal reikes ilgesniam laikui su vaiku keltis i Kauna, na kaip mano vyras sako "bus problema, tada ir spresim"..
Vis galvoju, kada sis nelaimingas periodas pasibaigs vienaip ar kitaip, aisku noretusi kad i geraja puse.. Bet kazkaip imu susitaikyt su likimu, nieko nepakeisi..
Atsakyti
Vasara , laikykis heart.gif. Mes su tavim.
Paskaitinejau jusu visu pamastymus apie palaikyma. Is tiesu, ligoniams labai svarbu, kad artimieji juos palikytu kiekviename zingsnyje. Mano mama sako, kad jai buvo svarbus mano nuolatinis buvimas salia smile.gif
Atsakyti
Na va, tėvukui atrodo ne vėžys, tik nuo švitinimo pradeginta žarnoje žaizda. Balandžio 1 reikės pridegint, bet i ligoninę gultis nereikės. Na aciu Dievui, nors viena problema nuo galvos.
Atsakyti
Aciu Dievui, labai dziaugiuosi del geru naujienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2005 03 21, 16:43)
Na va, tėvukui atrodo ne vėžys, tik nuo švitinimo pradeginta žarnoje žaizda. Balandžio 1 reikės pridegint, bet i ligoninę gultis nereikės. Na aciu Dievui, nors viena problema nuo galvos.

As irgi dziaugiuosi kartu su Tavim clap.gif
Atsakyti
Oi,vasarele,kaip gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti