Cikadele,tai gal tau migrena?Zinau,kad prie sios ligos labai dideli skausmai.Kartais net su priepoliais,pykinimais ir visokiais kitokiais dalykais.
QUOTE(Selena @ 2005 03 19, 22:01)
Cikadele,tai gal tau migrena?Zinau,kad prie sios ligos labai dideli skausmai.Kartais net su priepoliais,pykinimais ir visokiais kitokiais dalykais.
tai kad nepripazino man migrenos...tyrimus atlikinejo, bet migrenos nepatvirtino vienu zodziu esu ligu maisas, bet praktikai ne vienos ligos nera normaliai nustate
Cikadele, as irgi nuo dideliu galvos skausmu kenciu. Va ir siandien darbe sedziu vaistu ikalus, nes kitaip pykintu ir tik uzsimerkus gulet noreciau ir laukciau kitos dienos, o kartais ir kita nepraeina. Kokias 3 dieneles pakankina. Taip jau nuo mazu dienu. Ir mano mamai tas pats.
Bet kaip bebutu, manau kad onkologines ligos yra sunkesnes.
Beje, ji dabar serga gripu ir svitinasi? Ar nenusialins labai? Man tose klinikose nelabai patinka tas skyrius, jokios info nesuteikia zmonems. Tik varo konvejeriu visus po tuo aparatu ir viskas.
Bet kaip bebutu, manau kad onkologines ligos yra sunkesnes.
Beje, ji dabar serga gripu ir svitinasi? Ar nenusialins labai? Man tose klinikose nelabai patinka tas skyrius, jokios info nesuteikia zmonems. Tik varo konvejeriu visus po tuo aparatu ir viskas.
Tina*, manau, kad onkologines ligos yra baisenses, nes jos gali baigtis paciu blogiausiu- mirtimi. Zinoma, as labai daug apie onkologines ligas negaliu pasakyti, nes pati nesergu tokiomis ligomis....
Bent jau man baisuais yra busena, kai konkreciai jauti, kad sergi ir net ne viena liga, bet niekas negali pasakyti bent jau apytiksles diagnozes. Bisu, kai nezinai kuo sergi, taigi ir negali pradeti tinkamai gydytis. Net ir dabartiniu atveju man pasake, kad panasu i ta liga, bet ar tai ji jokie tyrimai nerodo
Bent jau man baisuais yra busena, kai konkreciai jauti, kad sergi ir net ne viena liga, bet niekas negali pasakyti bent jau apytiksles diagnozes. Bisu, kai nezinai kuo sergi, taigi ir negali pradeti tinkamai gydytis. Net ir dabartiniu atveju man pasake, kad panasu i ta liga, bet ar tai ji jokie tyrimai nerodo
Oi panos visos ligos yra baisios - ir nuo slogos galima numirti jei jos negydysi ( čia kaip pavyzdys). Aš pati be onkologinių turiu dar aibę ligų , kurios atsirado po to , kitos kaip chemoterapijos šalutinis poveikis. Išsidarkė imuninė sistema veikiau ji tapo silpna . Sergu astma , migrena , tulžies akmenlige , šienlige na dabar išlindo širdies ir kraujagyslių sistemos sutrikimai - kol kas esu stebima dar tikslios diagnozes nėra . Visų kitų mažesnių susirgimų net nevardinsiu Man jau nesinori ir galvot apie tai pykstu ant visų pasaulyje esančių ligų
Nenoriu ko nors izeisti. Tiesiog esu skaiciusi, kad busimi medikai "perserga" visomis ligomis. Taip pat zmones, kurie daug apie jas kalba ar nuolat galvoja. Liga galima sau isikalbeti. Todel netgi kai labai sunku (Cikadele, zinau ta baisu galvos skausma tikrai) reikia kuo daugiau optimizmo. As tai pati kartais prisimastau sau kad galva taip skauda tiek metu - tai turbut auglys (o greiciausiai tai tik migrena). Skrandi suskausta - tai turbut opa (o greiciausiai siandien galbut pamirsau gerai pavalgyt). Turiu stuburo problemu - tai turbut vaikus bus sunku gimdyt (o juk tas dziaugsmas nustums viska i sali). Varva nosis - turbut tai gripas ( o juk sloga ir negydoma per 7 dienas praeina).
Tad bukite supermamos kiek galedamos supersveikos.
Tad bukite supermamos kiek galedamos supersveikos.
QUOTE(Cikadele @ 2005 03 20, 16:19)
na noriu truputi pasigirti, kad tepuosi tokiais vaiztukais, kurie veikia is isores ir man regis truputi pagerejo bent jau nakti ramiai miegu tai dziaugiasi sirdele juk zingsnelis i prieki, o ne atgal
Cikadele,kaip gerai ,kad geriau jautiesi saunu
Zinoma,apie ligas galvot nereikia,bet jai kas nors blogai sunku apie ka nors kita galvot.
Va ir as laukiu vizito i onko ir tikiosi blogiasio.Ziauriai vaziuoja''stogas''.Nors butu kas nors aisku,kad ir blogiausio,o dabar - nezinomybe.Tai mane varo is proto.
Cikadele, dar karta noriu tau palinketi sveikateles. Tu tokia jautri esi, tikiuosi neisizeidei del mano paskutinio pasisakymo.
O kaip tu malsini galvos skausmus? Gal ir man padetu? As tai labai baisiais budais - Ketanov+kava. Nieks kitas nepadeda. O dabar Ketanov be recepto neparduota. Ka reiks daryt? Citramonai man niekad nepadejo?
O kaip tu malsini galvos skausmus? Gal ir man padetu? As tai labai baisiais budais - Ketanov+kava. Nieks kitas nepadeda. O dabar Ketanov be recepto neparduota. Ka reiks daryt? Citramonai man niekad nepadejo?
O kaip tu malsini galvos skausmus? Gal ir man padetu? As tai labai baisiais budais - Ketanov+kava.
Galva skauda del migrenos ? O specialiu vaistu nebandei , tiesa jie nepigus Paskutiniu metu geriu IMIGRAN - yra tema uzvesta apie migrena gal ten rasi ka tinkamo.
P.S. ši tema skirta onkologinem problemom aptarinėt tad daugiau nediskutuojam čia
Tikiuos Vasara neužpyks, bet parašysiu naujienas iš jos mamos, nes ji penktadienį buvo atėjus pas mane. Taigi, jos mamytei pagerėjo, neprireikė žarnyno valymo operacijos Tikiuos ir toliau bus neblogai.
O mano mama irgi dabar laukia tyrimo atsakymų dėl vėžio gimdos kaklelio. Rado auglį, ir žaizdas, kurios labai jau negražios sakė...Bet kokiu atveju neužilgo operuos ta auglį, tik dar atsakymų sulauks...
O mano mama irgi dabar laukia tyrimo atsakymų dėl vėžio gimdos kaklelio. Rado auglį, ir žaizdas, kurios labai jau negražios sakė...Bet kokiu atveju neužilgo operuos ta auglį, tik dar atsakymų sulauks...
Aga stiprybes ir sveikatos tavo mamai norečiau , kad rezultatai būtų geri - sėkmes jums