Yra tokia kaip ir legenda,kai zmogus zvelgia i savo nueita kelia ir mato sale smelyje kazkieno tai ******.Tai Zmogus ir klausia Dievo:kieno cia pedsakai?O sis ir sako,kad visada buvo kartu su juo.Bet zmogus mato ir tarpa,kai tie pedsakai dingsta...Tad klausia:Dieve,kodel mane apleidai,juk tada buvo man pats sunkiausias metas.O sis ir sako:tau tikrai buvo labai sunku ir tuomet tave nesiau savo rankose...
Yra tokia kaip ir legenda,kai zmogus zvelgia i savo nueita kelia ir mato smelyje sale savo ,kazkieno tai dar ,******.Tai Zmogus ir klausia Dievo:kieno cia pedsakai?O sis ir sako,kad visada buvo kartu su juo.Bet zmogus mato ir tarpa,kai tie pedsakai dingsta...Tad klausia:Dieve,kodel mane apleidai,juk tada buvo man pats sunkiausias metas.O sis ir sako:tau tikrai buvo labai sunku ir tuomet tave nesiau savo rankose...Todel ir pedsakai like tik vieni.
Cikadele, as Dievu taip pat aklai netikiu. Viskas butu per daug paprasta, jei Dievas butu geras, o pasaulis teisingas. Arba jei visi viska gautu sioje zemeje tik pagal savo nuopelnus ir visiems visada butu aisku, kodel kam tas ar anas atsitiko. Kartais viskas vystosi pagal desnius, kuriu mes turbut niekada nesuvoksime. Ir i kai kuriuos klausimus turbut is viso atsakymu nera...
Visdelto religijoje as izvelgiu gilia prasme. Tolerancija, mokymas atleisti kitiems, atgailauti uz savo blogus darbus, tam tikrais atvejais ir sugebejimas susitaikyti su savo likimu padeda zmogui atrasti gilia vidine ramybe, atsiplaiduoti, nepasiduoti bereikalingiems stresams. O tas nusiraminimas yra labai svarbus ir suteikia vidine jega. Bent jau man...
Paskutiniu metu siame skyrelyje tokios gilios filosofines mintys liejasi. Man tingisi leistis i gilius apmastymus, bet buvo labai idomu paskaityti. Visi zmones tokie skirtingi, o panasioje situacijoje masto, samprotaja, guodziasi taip panasiai. Man dabar tos mintys taip pat tokios artimos.
Visdelto religijoje as izvelgiu gilia prasme. Tolerancija, mokymas atleisti kitiems, atgailauti uz savo blogus darbus, tam tikrais atvejais ir sugebejimas susitaikyti su savo likimu padeda zmogui atrasti gilia vidine ramybe, atsiplaiduoti, nepasiduoti bereikalingiems stresams. O tas nusiraminimas yra labai svarbus ir suteikia vidine jega. Bent jau man...
Paskutiniu metu siame skyrelyje tokios gilios filosofines mintys liejasi. Man tingisi leistis i gilius apmastymus, bet buvo labai idomu paskaityti. Visi zmones tokie skirtingi, o panasioje situacijoje masto, samprotaja, guodziasi taip panasiai. Man dabar tos mintys taip pat tokios artimos.
Manau, kad pakliuvau i gera jusu kompanija :
Manau, kad galite suprasti, ka reiskia kenteti baisiausius skausmus, kai norisi trenktis kur i siena, issokti pro balkona ar gyvai po zeme sulysti, kad tik baigtusi, kad baigtusi, arba kad galeciau atsigulti ir taip miegoti miegoti amziais
dabar as stipresne, nes turiu, kas mane myli ir palaiko- as isgysiu, kitaip as busiu ne as
Manau, kad galite suprasti, ka reiskia kenteti baisiausius skausmus, kai norisi trenktis kur i siena, issokti pro balkona ar gyvai po zeme sulysti, kad tik baigtusi, kad baigtusi, arba kad galeciau atsigulti ir taip miegoti miegoti amziais
dabar as stipresne, nes turiu, kas mane myli ir palaiko- as isgysiu, kitaip as busiu ne as
QUOTE(Cikadele @ 2005 03 18, 12:16)
Taip ir laikykis
Cikadele ,visom isgalem tave palaikom.
Cikadele , suprantu tave , kadangi kokia stipri bebūtum , kyla tokių tokiu minčių , nes kartais fizinis skausmas būna nepakelimas Džiugu , kad turi į ka atsiremti galbūt ir aš nebūčiau viena to pakelus jei nebūtų šalia manęs žmogaus , kuris padėjo praeiti ta pragarą ir dabar galiu džiaugtis gyvenimu .
Karta per televizija buvo rodoma kazkokia laida apie sunkiai sergancia
mergaite, kurios galvoje buvo auglys, jis taip ja kankino, kad galu gale
vienintele padetis, kai ji dar galejo kenteti buvo atsistoti keturiomis ant
zemes ir sitaip nuolat stovet, kadangi kitaip pasijudindavus ji tiesiog
alpdavo is skausmo. Vajezau, pamaciusi laida pagalvojau, kad ta mergaite as.
Kiek pamenu mane jau nuo 5 metu kankina baisus galvos skausmai. Kiek tyrimu
buvo atlikta, priezasties nerado taip kankinuosi iki siol. Bet viena beda
ne beda, dar daug visokiu smulkmeneliu - ligeliu turiu. Tikrai vienu metu
galvojau, kad susikaldysiu ta galva. Kiek daug kas yra skaudeje, bet man
patys baisiausi galvos skausmai.
Isitikinau ir tuo, kad tas, kuriam neskauda, nesupranta kencianciu. Kitiems
atrodo keista, kad galbut vaikstai susiraukes, vaikstai galbut piktas, bet
todel, kad jau nebegali kesti, arba nenori gerti vaistu, nes ir taip jau
visas organizmas ju pripumpuotas... Anksciau as negerdavau vaistu-
kentedavau...taciau tikriausiai ta kancia man kainuodavo daugiau nervu ir
sveikatos, nei isgerta tablete...
Vienu zodziu, kaip as sakau- liga man duotas kryzelis, reikia ji nesti, ka
padarysi
aciu uz palaikyma kai daug- tai jega
mergaite, kurios galvoje buvo auglys, jis taip ja kankino, kad galu gale
vienintele padetis, kai ji dar galejo kenteti buvo atsistoti keturiomis ant
zemes ir sitaip nuolat stovet, kadangi kitaip pasijudindavus ji tiesiog
alpdavo is skausmo. Vajezau, pamaciusi laida pagalvojau, kad ta mergaite as.
Kiek pamenu mane jau nuo 5 metu kankina baisus galvos skausmai. Kiek tyrimu
buvo atlikta, priezasties nerado taip kankinuosi iki siol. Bet viena beda
ne beda, dar daug visokiu smulkmeneliu - ligeliu turiu. Tikrai vienu metu
galvojau, kad susikaldysiu ta galva. Kiek daug kas yra skaudeje, bet man
patys baisiausi galvos skausmai.
Isitikinau ir tuo, kad tas, kuriam neskauda, nesupranta kencianciu. Kitiems
atrodo keista, kad galbut vaikstai susiraukes, vaikstai galbut piktas, bet
todel, kad jau nebegali kesti, arba nenori gerti vaistu, nes ir taip jau
visas organizmas ju pripumpuotas... Anksciau as negerdavau vaistu-
kentedavau...taciau tikriausiai ta kancia man kainuodavo daugiau nervu ir
sveikatos, nei isgerta tablete...
Vienu zodziu, kaip as sakau- liga man duotas kryzelis, reikia ji nesti, ka
padarysi
aciu uz palaikyma kai daug- tai jega
QUOTE(Cikadele @ 2005 03 18, 13:16)
Manau, kad pakliuvau i gera jusu kompanija :
Zinoma,Cikadele, tu isgysi tik tikek ir nepasiduok O as zinokit kovo 30d. vaziuoju i onkol. daryti tuos krutu tyrimus. ilgu ir neramu laukt o pirmadieni ta echoskopija gimdos.
Na va as is giliu pamastymu i realu gyvenima gryzau. Taip visada kai kankina nerimas.
Vasara, kaip tavo mamyte?
Cikadele,o tu gal vaikystej galvos trauma turejai?
Mano vyras,kai vaikas buvo pakliuvo i avarija ir sutrenke galva.Tai liekamieji reiskiniai lydi visa laika.Daznai skauda galva.Ypac,kai susinervuoja.
Vaikas-8u men. meningokokine infekcija persirgo,tai irgi paskauda galva.Nuo nervines itampos visi sie dalykai paastreja.Man kartais neramu del jo.Stengiuosi prie vaistu nepratinti,liepiu eiti miegot.
Mano vyras,kai vaikas buvo pakliuvo i avarija ir sutrenke galva.Tai liekamieji reiskiniai lydi visa laika.Daznai skauda galva.Ypac,kai susinervuoja.
Vaikas-8u men. meningokokine infekcija persirgo,tai irgi paskauda galva.Nuo nervines itampos visi sie dalykai paastreja.Man kartais neramu del jo.Stengiuosi prie vaistu nepratinti,liepiu eiti miegot.
Selena, rimtos traumos neturejau, bet budama maza labai buvau aktyvus vaikas, daznai krisdavau, karta net amone buvau praradusi, kai uzsiropsciau ant lentynos ir kritau ant zemes, is kokiu 2 metru aukscio tevai sake, kad arba as durna paugsiu, arba genije nes ant tiek visur griudavau, bet ne karto nebuvau ligoninej, nes viskas laimingai baigdavosi...
siaip itariam, kad as galbut paveldejau skausma is savo babos, jai skauda ja beveik nuo pat gimimo, panasus skausmai kaip ir man...abi ,,gydomes" citramonais ir actu senovines priemones, ale gal nelabai zalingos...baba taip gydosi visa gyvenima, o jau sulauke 80 metu
siaip itarimu gydytojai turejo del visko- kad akiu dugnas nelygus, kad vegetodistonija, kadf del stubuto ir pan.... bet niekas nepasitvirtino
siaip itariam, kad as galbut paveldejau skausma is savo babos, jai skauda ja beveik nuo pat gimimo, panasus skausmai kaip ir man...abi ,,gydomes" citramonais ir actu senovines priemones, ale gal nelabai zalingos...baba taip gydosi visa gyvenima, o jau sulauke 80 metu
siaip itarimu gydytojai turejo del visko- kad akiu dugnas nelygus, kad vegetodistonija, kadf del stubuto ir pan.... bet niekas nepasitvirtino