Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos

Mano tevai irgi amzinai klausia, uz ka jiems tai - juk dori zmones, neplese, nezude, stengesi teisingai gyvent. Tiesa sakant burnoja ant Dievo, sako jei jis gailestingas uz ka tokias kancias skiria - juk net nusikalteli nuteista mirties bausme nusauna ir viskas, jokiu kanciu... Nesileidziu i tokias kalbas, draudziu taip kalbet, irgi sakau o uz ka 2,3 metu vaikai serga veziu, ka jie tokio padare? Matyt atsakymo nera. As pvz. tikiu reinkarnacija, ir manau kad musu karma tokia, kad turim uz praeities klaidas atkentet...
Atsakyti
Sveikos mergaites wub.gif o as sau kol kas sito kl. nebuvau uzdavus,nes iki siol dekui dievui gyvenimas skyre vieninteli isbandyma kai netekau mamos. Siaip tai ir as visa gyvenima tik apie vaikus galvojau ,gal todel,kad pati neturejau mamos, kai labiausiai reikejo. O siaip manau kad ir kokia sunki lemtis butu-ji kazko mus pamoko.
Cikadele, nenusimink ir tikek - viskas bus gerai thumbup.gif
Arvira, as zaviuosi tavo stiprybe rolleyes.gif as manau esi super-net baisiausiuose dalykuose izvelgi gilia prasme.O tai sugeba tik asmenybes 4u.gif
Sekmes ir gero poilsio drinks_cheers.gif
visoms daug sypseneliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2005 03 17, 12:54)
,  Tiesa sakant burnoja ant Dievo, sako jei jis gailestingas uz ka tokias kancias skiria Nesileidziu i tokias kalbas, draudziu taip kalbet, irgi sakau o uz ka 2,3 metu vaikai serga veziu, ka jie tokio padare? Matyt atsakymo nera. As pvz. tikiu reinkarnacija, ir manau kad musu karma tokia, kad turim uz praeities klaidas atkentet...

O man patiko: ,, Dievas siuncia isbandymus tiems,kuriuos myli,, biggrin.gif
Atsakyti
Atsimenu kaip as klausiau saves (o gal Dievulio), uz ka mano mamai tiek kanciu?
Viena mano buvusi klasioke sakydavo: jei taip atsitiko, vadinasi taip reikia... g.gif
Atsakyti
Ka tik sveciuose pas mane buvo labai idomus zmogus,kuris daug domisi religiniais ir filosofinias dalykais.jis sako:jei nuolat galvosi ir bijosi susirgti,taip ir nutiks. cry.gif Taigi,visos kurios bijo eit pas gydytoja, tarkit sau:as sveika, turiu stipru imuniteta,niekad nesirgsiu-tik turiu tuo pasirupint g.gif
Parasysiu jums viena posmeli,kuri man sunus sukure ir uzrase ant kaledinio atviruko,kai buvo 1-oj klasej.Labai ji saugau.
AS NEZINAU KAS ATSITIKO
MANES VISAI NEBUVO,BET DIEVAS TAIP PADARE,KAD VISI VAIKUCIAI TURETU MAMYTES.Is vis labai keistai visada linkedavo nesusirkt sunkia liga kol buvo mazas. 4u.gif Tarp kitko,Arvira, musu pirmagimiai gime tais paciais metais ir mudvi kiek supratau cia amziumi vyriausios. thumbup.gif Tai va ,merginos, jokiu blogu minciu,turit augint vaikus,nes ir dievulis to nori,o su jo ir artimuju pagalba mums nebaisus jokie "PRIESAI" smile.gif Sekmes visoms.
Atsakyti
Idomes mintis destote.Pasakysiu ir as,kad esu girdejusi stai toki astrologu,bioenergetiku poziuri:sakoma,kad pereinant i Vandenio era,ant zmoniu peciu gula 7-u proteviu kartu kraitis.Jiems tenka ypatinga uzduotis-atristi proseneliu karminius mazgus.Kad ateities kartos nebeatsakytu uz nedoreliu ainiu prazangas.Atseit dabar gimsta labai daug neigaliu vaiku,zmones serga labai sunkiomis ligomis,tragiskai zuva.Jie moka didele kaina,kuri anksciau budavo paskirstyta 7-oms kartoms.Krikscionybeje ta kaina-tai kancia,kuri suvienija aplinkinius gailestingumui ir geriems darbams,dvasiskai apvalo ir prikelia.Geri darbai dvasiskai stiprina gimine,tauta,kuria geraja karma,sviesina kelia vaikams ir vaikaiciams. Dievulis vienas zino kiek cia tos tiesos?Galbut ir reikalinga ta zmoniu kancia,kad ir kaip ziauriai tai skambetu.Gal but tai turi prasme.
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2005 03 17, 12:20)
Dabar viskas gerai, turi buti gerai. O as vis dar bijau tu nuojautu. Uz tai dziaugiuosi, kad mama pakeite poziuri i gyvenima, pradejo sveikai maitintis, gerti zaliaja arbata....  Viskas bus gerai

Mano mama irgi pradejo gerti zaliaja arbata smile.gif Atrodo tokia smulkmena, bet kai paskaitineju mintis siame forume, jos uzkabina sirdi ...
Kai ji ta arbata geria, tikiu kad tai labai sveika jai ir labai dziaugiuos, kad tai ne kokia kava.
Atsakyti
Kas liecia zalia arbata tai as ja gert pradejau irgi gydytojos rekomendacija ( pries 10 metu ) thumbup.gif bet be cukraus - is pradziu pirmi puodeliai tai nepatiko , bet zinojau ,kad reikia ir tikejau pades - dabar negaliu be jos gyvent mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai jau taip, niekad ji man nebuvo skani anksciau, o kai pirma kart uzsiplykiau: FUI, na o dabar darbe visad turiu arbatini uzsiplikius ir per diena gal kokius 3 - 4 puodukus isgeriu, vartojo vietoje geriamo vandens tiesiog, megstu ir karsta ir salta thumbup.gif
Atsakyti
Laba dienele,

Vakar jau norejau parasyti, bet tiek popierizmo atsirado, kad nebespejau, o ir nensinori darbe pries valdzios akis po foruma landzioti.

Man sunkiau, nes as esu gyvenime pesimiste, man visada vaidenasi ivairios ligos, as save saugau kaip auksa, kad nepersalciau, kad nenukrisciau, negeriu, nerukau, daug vaikscioju pesciomis, valgau kaime augintas darzoves vaisius. Vienu zodziu rizika stengiuosisumazinti iki minimumo, nes zinau, kad silpna ta mano sveikata. Ale zarazos viso ligos prie manes kimba (isskyrus gripa biggrin.gif kaip nekeista) Susipazinusi su vyru bei istekejusi labiau pradejau tiketi gyvenimu- vyras mano ramstis.

Dar sunku man, nes as netikiu dievu., Mano logika jei jis butu teisingas, nesiustu tokiu nesamoniu (nunai vadinamu isbandymu) zmonems. Uztai as ir klausiu- kodel man? nes, as nebijau pasakyti, as jau tokia sazininga esu iki kaulu smegenu, kad paieskot dar reik tokiu. Ale pasitvirtina liaudies posakis- Gera sirdele- plika subinele mirksiukas.gif tik cia kalba eina nevisai apie pinigus.............
Atsakyti
Tokiose situacijose manau daug lengviau zmogui tikinciam i aukstesnes jegas ,tvereja,apsoliuta ar gyvenimo rata-reinkarnacija.
Kai buvau dar labai jauna ir teko patyrti sunku isbandyma.Pykau ant Dievo,ant visu.Kodel man ,ka as blogo padariau?Kiti nepaiso nei Dievo ,nei Velnio ir gyvena sau laimingi.Bet ejo laikas -daug masciau,skaiciau.Ir po truputi atejo supratimas,kad gal taip ir turejo buti,kad pakeisciau savo mastyma,kad suprasciau kitus dalykus.
Atsakyti
Cikadele, tik prasau jau tu taip nemastyk, nepulk i depresija, bo ir ligos tada kimba ir siaip visokios negeros mintis pati zinai kur gali nuvesti. Taip negalima, na netiki Dievu, tiesiog gal reiketu susirasti kuo tiketi - likimu, medziu tai neturi jokio skirtumu, pats tikejimas, sis procesas neleidzia paluzti ir suteikia jegu. Gal tiesiog pabandyk patiketi savimi: As tikiu savim, kartok sau kaip malda, yra visokios literaturos apie itaiga ir pan. paskaitinek, gal rasi atsakyma.
Atsakyti